Blogg

Lørdag:)

Jeg elsker fridager! Sove lenge og ikke gjøre noe som tar energi :) i skrivende stund ligger både wenche og jeg rett ut på sofaen og drømmer om kaffe! Har du noen morsomme planer for kvelden?

HELG

Helgen er i gang:) Jeg har nå vært våken i 21 timer, men jeg har fått mye ut av dagen. Jobb, trening med wenche og middagsbesøk hos onkel og Tobias på røykås :) jeg har også my telefon, har gått fra iphone til samsung og er faktisk superfornøyd :) Nå tar jeg kvelden og gleder meg allerede til og våkne imorgen:) sov godt alle..

GOD MORGEN!

Det er fredag:) Og jeg skal ta helg med god samvittighet. Idag får jeg besøk av Wenche, har ikke sett henne siden slutten av november så jeg gleder meg litt over gjennomsnittet til og se henne. På lørdag skal vi på rocketeater i ski:) Jeg fikk nemlig billetter av Henriks fetter Erik og kompisen hans Espen til bursdagen min:) Ønsker alle en fin dag, her kommer et bilde av de to som gjør dagen min bra <3

Back on track.

Kan ikke beskrive med ord hvor deilig det er og være tilbake i jobb og ha normale uker. Jeg trives så utrolig godt på Asker Treningssenter! Miljøet der er helt topp, og jeg skulle ønske jeg kunne overtalt dere alle til og starte og trene der!:) i skrivende øyeblikk sittet jeg i morgenkåpen, spiser havregrøten min og ser på home and away før jeg skal på jobb! Håper alle får en fin dag:)

Bildene er fra vi gikk tur på lørdag.

God morgen til store og små:)

I skrivende stund er klokken litt over 5 og jeg er på vei til jobb. Veldig uvant og stå opp så tidlig, men samtidig er det deilig og starte dagen før det nesten er kveld igjen! Siden sist har jeg sluttet og jobbe i Thon og har startet på Asker Treningssenter!:) Det betyr også at jeg endelig har fått er spark i rompa og skal begynne og trene!:-O

Uansett, ønsker alle en fin dag!

Så mye HYGGE!!!

Her koser vi oss!:) Nå venter vi kun på ei til før det blir verdens beste middag laget av Daniel:)

Hygge og PuppePatruljen!

Ikveld er det styremøte for både hygge og PuppePatruljen! Vi skal til Daniel for en bedre middag og diskutere både nye klær og Hyggefest!:) bilder kommer senere idag :) Nå er det øl og Hygge på verandaen før vi blir hentet at Marius og Trond!:)

Perfekt Fredag:)

Back from the dead!

Jeg har hatt en bitteliten pause! Etter forrige helgs artigheter har jeg rett og slett vært helt dø! Men, Cowboyfesten var helt sinnsykt vellykket! Bilder sier mere enn ord, så jeg legger heller ut bilder!:)

 

 

  

 

Friday!!:)

Ååå, helgen har endelig kommet! Wenche, Tina og jeg har vært på Standard i prinsensGate slik at vi fikk kjøpt oss no CowboyUtstyr!:)

Nå belønner vi oss selv med lunsj på Fridays!:)

SommerFølelse.

Ingenting er bedre enn at
Solen skinner og man kan ta en tur på hovedøya. Sesongen er jo snart over, og det betyr også at båtliv og hovedøya også er over for denne gang! Så det er bare og nyte den siste tiden:)

Kjedsomhet..

Jeg kjeder livet ut av meg idag..
Alle jobber eller er langt unna Oslo!
Det er 24 grader ute og helt blå himmel. I tillegg har jeg sett den siste episoden av californication! Så nå må jeg vente til 2014 før en ny sesong kommer ut.

Har dere noen forslag til hva slags serie jeg burde se nå?:)

Mine egne!<3

Jeg har laget mine egne Converse! 3 forskjellige par! Jeg liker alle 3.. Men hvem likte du best?:)

Bildene er dårlig da jeg tok bilde av pcn for og vise de! Leveringstid på egenlagde Converse er 2-3 uker!

Nye innkjøp <3

Jeg elsker Converse, det er ingen hemmelighet! Idag spanderte jeg på meg selv et par til! Nå mangler jeg kun hvit så har jeg denne modellen i alle farger<3 Fikk også kjøpt meg litt sminke og nye hårprodukter!:)

Fantastisk dag:)

Forandring fryder!!

Nå skal alt lilla hår vekk! Hater og farge håret mer enn noe annet i hele verden! Men nå har jeg drøyd det så lenge at jeg ikke klarte mer!

Det sto mellom mørk brunt og svart denne dagen:)

Hvilken farge tror du jeg valgte?

Etterlengtede feriebilder..

Endelig har Henrik fått tømt minnekortet for feriebilder!:) Så nå kan jeg endelig dele de med dere! Husk også og gå inn --> HER for og være med i konkurransen om og vinne 10 par med falske øyevipper!:) Dagen idag har blitt brukt foran skjermen for og se mer av Hank Mody og Californication:) 

 


Tina, Hermine og megPedern, Stian Blipp og Henrik

Marius

Daniel, Christian, Tina og Meg.

Arild og meg.

Hermine og Henrik:)

Pedern og meg.

Hermine <3Pål og meg en tidlig fredagsmorgen:)

VINN 10 PAR MED FALSKE ØYEVIPPER!

Det eneste du må gjøre er og dele dette innlegget på din FacebookSide og på din egen blogg visst du har det.

Husk også og kommenter her på blogget at du har delt det:)

Trekker ut to heldige vinnere fredag den 16 august.

LYKKE TIL:)

Fantastisk søndag!:)

Først på Rudskogen, så kom Pedern, Arild og Tina til oss for å spise taco!:) Det var super godt, og fantastisk hyggelig med besøk:)

Rudskogen..

Vi har tatt turen til Rudskogen! FordClub har leid banen, og Ford er desidert det grommeste merke når det kommer til racerbiler!

Håper alle har hatt en fin helg??:)

Lørdag, igjen!

Hei til alle dere. Dette blir den mest stille lørdagen på så lenge jeg kan huske. Wenche er i Trondheim, Jannike er i Tyrkia, Tina er i Valdres, Caroline er i bursdag, Arild, Pedern og Trøndern er også opptatte. Så jeg og Henrik skal ha Rydde&VaskeDag idag! Og når vi er ferdig skal vi belønne oss selv med nattkino:) Noen som har no kinoforslag?
Jeg skal også farge håret idag! Det lilla skal bli svart igjen.. :)

Rolig dag!

Dagen har blitt brukt opp på hovedøya med svigerforeldre i sola!:)
Det er ingen hemmelighet at det ikke er like varmt nå om kvelden, så nå går turen hjem for og se film med Jannern:)

Ha en super fredag alle sammen:)

Nye RayBan <3

Elsker late dager når man ikke er helt i form:) Vi kom oss endelig ut døra for og kjøpe mat nå! Og samtidig dro vi opp til foreldrene til Henrik for og se på sykkelen hans og hente gaven Thomas har kjøpt til meg:) Jeg var så heldig at jeg fikk de kuleste RayBan brillene ever! Pilotbriller er det kuleste jeg vet når det kommer til solbriller:) Jeg er heldig!

Friends!

Kjempe kos og våkne til besøk av både Caroline og Jannike! Vi spiste verdens letteste middag før vi kom oss ut og i båten. Det er jo faktisk sommervær idag:)

God Morgen!

Annenhver uke så er 0700 det beste klokkeslettet i døgnet! Det betyr at man er ferdig på jobb og skal hjem og sove! Håper alle får en fin onsdag!:)

Helgen!!

Denne helgen har vært magisk! Vi har vært så mange samlet på Aker Brygge og jeg mener bestemt at lørdagen kunne ikke blitt bedre. Først våknet jeg av at Fredric og Wenche kom på tross av regnet! ( Det er kanskje ikke lov og si) :D men samme det! Vi startet dagen med mat og øl på O'learys. Og i løpet av kvelden var vi nærmere 30stk oppi båten til Pedern og Arild. Og ikke nok med det, alle holdt deg samlet hele kvelden og rocka livshiten ut av Tordenskiold! En sykt vellykket kveld..

Frk. Skovdal og jeg på brygga!:)

Igår hadde vi igjen vår berømte PubTilPub runde! Denne gangen var det Henrik, Pedern, Lillian, Robin, Tina og jeg som gikk byen rundt for og finne god øl!:) Når klokka ble så mye at serveringen stengte så havnet vi på enda en runde rundt i byen, denne gangen sto matjakt på agendaen! Tror vi var tilbake i båten i 5-6 tiden! Så dagen idag har vi brukt på sofaen og sett verdens dårligste film:D

Nå er vi tilbake på brygga og er klare for runde to! Idag skal vi feire at Tina har fått ny jobb <3

Fantastico!

Verdens beste dag, igjen! Finnes mange av de nå:) Yayas først, så tordenskiold med beste vennegjengen:)

Shitvær..

Dagen min startet med en liten tur på jobb idag!:) Nå har vi vært hos Daniel for og EU godkjenne Renaulten til Henrik:) effektiv dag!:)

TaCoKvELd

Vi er på besøk hos Daniel og har akkurat fått i oss dagens første måltid:) Nå står film og sofasliting for tur!:)

PubTilPub!

PupTilPub igår endte med grisefylla og Nach til klokka var 0530 idag tidlig! Jeg er vanvittig dårlig idag, men så verdt det! Vi hadde det så morro igår. Idag skal vi til Daniel og spise Taco og jeg gleder meg sykt. Taco er verdens beste dagen derpå mat!:)

Holmenkollen..!

Nå har vi vært på tryvann og gått tur. Første gangen jeg er der faktisk, veldig overrasket over hvor fint det var der. Kvelden idag skal brukes på pub til pub runde sammen med Henrik:)

God Morgen til dere!:)

Veldig deilig og gå ut fra jobb og se at sola begynner og komme seg gjennom skyene:) Jaffal når det egentlig skulle starte og regne inatt! Er veldig redd for at sommeren i år allerede er over. Jeg er i skrivende stund på vei ned til Aker Brygge for og legge meg i sengen og sove hele dagen:)

Genseren er Henrik sin og er fra Converse. Diggeste!


Håper alle får en fin dag.

SnapChatDryss.. (:

Jeg digger SnapChat og alle vennene mine <3

God Morgen fra Tjuvholmen:)

Jeg våknet sånn ca 5 timer før jeg egentlig burde idag! Men det var egentlig helt ok. Daniel, Henrik, Trøndern og jeg går tur med hundene på tjuvholmen! Jeg har forlelsket meg i dette stedet <3

Ny uke med litt for mye på timeplanen!

Denne uken kommer til og gå i et, jeg jobber frem til torsdag morgen! Når jeg går av da har jeg hatt 14 netter på! Men i helgen så blir det sol, og det betyr båttur og alkohol med gode venner <3 Hvordan har helgen deres vært?

 Da var dagen over snart!!

Ha en god natt alle sammen:)

Verste dagen!

Hei på dere og god søndag! Jeg ramlet på fylla igår. Noe som endte med at jeg var i seng kl 05! Det var kjekt i og med at jeg skulle opp igjen 06 og være på jobb 07. Livet er hardt ;)

Flashback Lørdag!

Etter jeg puttet alt fra iCloud inn i den nye telefonen fikk jeg igjen masse bilder jeg trodde var borte etter jeg byttet tlf sist! Så stas! Masse masse sommerbilder:)

 

Oslofjorden på sommeren er fantastisk:)

Hard rock !!

Min første helg fri i år ;)

Tidlig start på dagen..

For en start på dagen Idag. Våknet av vekkerklokka kl 0515, hadde lyst til og grine fordi jeg var så trøtt. Kommer meg endelig inn på Narvesen slik at jeg får tappet meg deilig kaffe i en kopp, går til kassen for og betale.. Da oppdaget jeg at kortmappa lå igjen på jobb! Hurra. Men det stopper ikke der, jeg løp avgårde for og rekke t-bane 6 mot Sognsvann! Syntes det var rart at den aldri kom, jeg hadde jo stått der i 10min! Men da oppdager jeg plutselig at jeg står på feil side.. Jeg jo lengre inn i byen ikke ut!! Verre start på dagen skal man lete lenge etter:) håper deres start på dagen blir hundre ganger bedre enn min:)

APRIL!

Akkurat gått over kalenderen min for April mnd.. På hele mnd har jeg altså 1 hel dag fri.. Hoho.. Burde begynne og glede meg til lønn i Mai :)) jeg har vært på jobb siden idag tidlig, og har fortsatt mange timer igjen! Har aldri lengtet så mye etter og komme hjem som jeg gjør idag. God helg til alle:)

DØD!!

Vært stille fra meg idag. Det er kun fordi jeg har vært så dårlig, og er det enda! Det ble litt mye shots igår! Så mye at jeg begynte og blande Mickey Finn med kaffe og krem! Det er ikke og anbefalle.. Men det skal sies at det var utrolig morro. Nå går turen snart hjem til kjæresten, det skal bli så godt.

BIKINI TIME!

Vi koser oss i boblebadet!:) Ble noen timer for lenge oppi der, så alle var passe nedskrumpet!

 

 

SKIFT FARGE PÅ DINE ICONER!

Var innom en blogg igår, og da fant jeg en app som gjør at du kan skifte farge/ mønster på tlf iconene! Det er supermorro, og telefonen blir så mye mer fancy.. Du kan laste den ned til både iphone, iPad og Samsung telefoner!:) Den er gratis og heter cocoppa. Så det er bare og komme i gang:)

TETT I TRYNET!!

Jeg er så tett i hele trynet.. Hat! Immunforsvaret burde jo ha blitt bedre siden jeg faktisk ikke har røyka på over et halvt år!! Buhu.. Håper alle andre er friskere enn meg.

LATE NIGHT!

Klarer ikke gå og legge meg idag!:) Jeg og Henrik lastet ned walking dead sesong 3! Sett alle episodene utenom den siste!:) samtidig lastet jeg ned sesong 3 av Pretty little liars! Mååå bare se en episode før jeg legger meg!:)

JOBB, JOBB, JOBB!

Ferdig med Internett jobb, og på vei til neste jobb! WorkingGirl! Ha en fin Onsdag alle!:)

FOR NOE DRITT!

God morgen.. Skal ikke skryte på meg at den morningen her er så god! Fant ut igår ikveld ca 0130 at jeg hadde dagvakt Idag og ikke kveldsvakt! Så for meg og stå opp 0515 Idag var ikke drømmen. Håper dere andre har fått litt flere timer på øyet enn hva jeg fikk;)

MANDAG, IGJEN!!

Jeg er trøtt i trynet! Men allerede på vei inn til byen. Merker at kroppen har fått for mye kaffe og hodet henger ikke helt med!:) Typisk mandag!

GJETT HVOR VI ER!:)

HOME SWEET HOME!:)

Da var jeg på plass hjemme på sofaen!:) deilig og slappe av når man skal på jobb mot natta! Dagen har vært fin så langt! Utrolig nok har jeg jobbet litt med Markedsføring igjen idag. Føltes veldig godt og være tilbake i det markedet det også.. (: Eneste som mangler for at den dagen her skal bli perfekt er at kjæresten kommer hjem, og det gjør han snart! <3

SHIT

Tro det eller ei, jeg er oppe! Men kan vel ikke skryte på meg at jeg er våken fordi;) vi er på tur mot Oslo og skal en div ærend på veien, når det er gjort skal vi til Pedern og stjele bilen hans ;) hoho.. Blogges senere idag:-)

KLAR FERDIG GÅÅÅ!!

Vi sitter i skrivende stund og venter på Arild! Nico, Caroline og jeg er i full gang med festen i bilen med musikken på full tyn!!:) GOD LØRDAG!:)

UGGH!

Det er så deilig og stå opp kl 0530 på en lørdag! Eller ikke.. Jeg sovnet kl 0200 inatt, så er passe trøtt i tryet idag! Lurer på hvordan det skal gå ikveld når jeg starter festen rett etter jobb! Har ingen planer om og legge meg tidlig, men fort gjort og finne senga når man har 5meter og gå fra selve festen!:D Nå skal jeg gå ned på Deli og få meg en kopp med bekksvart kaffe!:) Håper vi ses ikveld.. (:

STRESS

Dagen idag Har vært litt av den dag! Skal sies at den startet jo bra! Men resten av dagen har vært stress på jobb! Så mye som skal fikses både her og privat! Men ting ordner seg til slutt, og jeg er helt klar for tur til Kongsberg imorgen! Når manjobber mye helg er det helt sinnsykt hvor mye man setter pris på en frisøndag i ny og ne!:) Nå er det to timer igjen her før jeg skal hjem! Gleder meg ekstra mye til det idag siden Henrik er hjemme når jeg kommer!<3

Ha en fin fredag! Og en god helg:)

KAFFEBESØK!:)

Utrolig kos med kaffebesøk før jobb!:) Både Wenche og Nicoline kom innom Idag:) vi alle gleder oss til imorgen kveld! Da skal vi kose oss!:)

 

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Solen skinner og det er ikke mer en -14! Synd og allerede skal dra fra fjellet nå! Men sånn er visst livet, man kan ikke alltid få det som man vil har jeg hørt! Men det som er litt greit er at det begynner og ordne seg med leiligheten jeg eier sammen med eksen min! Vi hadde en koselig prat igår hvor begge klarte og oppføre seg! Da kommer man plutselig mye lengre i forhandlingene!;)

GOOD NIGHT!!

Etter en super kveld her i kulda sammen med Nicoline så tar jeg kvelden! Vi har storkost oss! Kan ikke huske sist jeg hadde så latterkrampe sist!:D Forresten, til helgen er det Gatebil on ice! Hvem skal? :)

GEILO

Jeg er på vei til Geilo! Og jeg kan fortelle dere at på veien opp så har det vært nesten -30! Det er så kaldt at jeg ikke får puste!! Jeg skal ikke klage mer på de -10 jeg har hjemme i Oslo! Har tatt med kamera.. Så kanskje det blir noe annet enn mobilbilder ikveld;)

TIDLIIIG!:)

God morgen :) Her i Oslo sentrum er det bare meg, to måker og høy technomusikk! En typisk søndagsmorgen :) Ha en fin dag blogglesere!! Nå skal jeg hjem og sove etter en lang nattevakt :)

FRIMANDAG!:)

For en fantastisk avslappende mandag!:) Idag har jeg gjort absolutt ingenting som har krevd at jeg må bruke energi. Sov lenge, renset akvariet, klippet hunden, snakket med Wenche i telefonen og vært på ahus og besøkt stemor! Veldig deilig og se at hun er på bedringens vei!:) Nå er det hjem til hunden og kose henne i hjel!:) Fortsatt fin kveld til alle!!

FROKOST

3 dager til hjemreise! Grugleder meg! Kjipt og komme hjem til kulda, men har mye annet spennende og komme hjem til! Nå sitter vi på windyin og skal spise frokost før vi skal ta en tur ut til Koh Larn og forhåpentligvis få litt farge før jeg kommer hjem! Ønsker dere der hjemme en fin morgen!:)

GOD JUL FRA THAILAND

Klokken er forbi julaften her! Vi har kost oss med for mye pinnekjøtt og litt attåt:) Nå feirer vi resten av kvelden på The Kings table, her er det god stemning som vanlig!:) Riktig god jul til alle dere der hjemme!:)

THE KINGS TABLE!!

Etter en lang shoppingdag med masse øl og 5 converse par rikere så sitter vi i kings table og spiller jackpot! Vi har bestilt bord på en restaurant til klokken 2030! Så vi har goooooood tid!:) om to dager så kommer Tonje og Daniel til Thailand også! Gleder meg maximalt!!!:) her får dere et fantastisk bilde av meg uten sminke med det berømte spillet;)

Kjøpesenter!!

Igår var vi på Central Festival, et superstort kjøpesenter med alt av butikker du kan tenke deg!! Topshop, LV, Lee, Levis, Gucci, Aldo, Guess, CL og dorothy perkins ++ sistnevnte selger den nye kolleksjonen til kardashian søstrene! De har sykt mye kule skjorter og dressjakker! Men utrolig nok ble det kun en skjorte på meg fra topshop og en bukse og noen topper til lillesøster!:) det er jo allerede langt utpå dagen her! Så lillejulaften skal brukes på stranda!!:) Jeg har nok ikke like mye julestemning som det dere hjemme har, men ikke så rart med 35+ !:) ha en super lillejulaften alle sammen!:)

PLAY!!

Finfin dag idag altså!:) etter stranda bestemte vi oss for og ta turen til Royal Garden! Dette er et kjøpesenter, men i 3etg har de masse spill og lignendes man kan gjøre! Vi prøvde oss på laserlabyrint, vi kunne velge om vi ville være på lag eller om vi ville gjøre dette hver for oss! Til Henriks fordel valgte vi lag, han var borti så mange ganger at jeg ikke har telling!! Så vi havnet totalt på 10plass!! Usj.. Men som trøst dro vi innom det lokale supermakedet og kjøpe masse godis og er nå klare for og se breaking down part 2! GLEDE<3

LATE..

Da var kvelden her igjen og enda en dag er over!!:) vi har vært late, over gjennomsnittet late! Har kun vært ute av leiligheten for og spise og småshoppe litt. Kjøpte filmer på vei hjem, har lenge hatt lyst til å se Ted og den siste twiligth filmen så gleder meg til og se de! Håper dere får en fin kveld (:

INSOMNIA CLUB!

Til alle festglade mennesker! Kom dere til pattaya! Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var på det beste utestedet i mitt liv igår! Sykt mye folk, lys, gode drinker og verdens beste mixer! Musikken gjorde det umulig og stå stille:) kan ikke få sagt med ord hvor rått det var og gå opp den trappa til dette stedet med null forventninger! Fy faen for en følelse!:) Sjekk ut hjemmesiden så skjønner dere hva jeg mener!:)

http://www.clubinsomniagroup.com/

 

 

KOH LARN

Vi har vært på øya igjen Idag! Testet ut en annen strand Idag enn hva vi gjorde sist! Denne var desidert bedre!:) vi har kost oss i sola, fått nye venner og drokket mer øl en normalt!! Huff.. Her får dere et par bilder:)

MOBILBLIGGING IGJEN!!

Blir litt mye blogging fra mobilen her nede! Med det får dere tåle;) igår havnet vi bokstavlig talt på grisefylla i walkingstreet! Vi har av alle ting funnet verdens beste strippebule med kaldluft og søte thaijenter!:) vi var tilbake i leiligheten 0500, men fikk ikke lagt oss før sola sto opp! Men det var Thomas sin siste kveld og da måtte vi dra det helt ut! Dagen idag har med andre ord ikke vært så kreativ. Men imorgen er det opp tidlig og ut til øya igjen!!:) jeg gleder meg(:

SLITEN.NO

God morgen til dere hjemme i kulda!:) klokken er 1500 hos oss! vi har akuratt spist frokost i bassengbaren. Her er formen slappere enn noengang! Litt mye sol og øl igår har slått oss helt ut av spill!:) vi orker verken sol eller bading idag! Eneste som virker fristende er kaldluft! Så da går turen til Mikes shoppingsenter idag. Håper jeg finner masse fint:)

WALK!!

God morgen!:) Idag har vi gått tur.. Lengre tur har jeg ikke gått i mitt liv! Jeg fikk seff gnagsår men vi stoppet først på en kjempe fin liten strandbar før vi gikk og satt oss på en bar i walkingstreet!!:) vi er virkelig livsnytere!!

SHOPPING

Enda en dag er over!:) vi bestemte oss rett og slett for og ikke dra den helt ut idag! Hele jengen har vært så slappe i hele dag, ikke så rart i og med at vi har drikki i to dager!!:) så dagen har jeg brukt til bading, soling, soving og shopping!:) så mye man kan handle her, er vanskelig og bestemme seg for hva man vil kjøpe! Har aldri hatt det problemet før!!:) men røyk på en Conversesmell som vanlig, har jo ikke no særlig mange av de fra før liksom!:) Håper dere hjemme i kulda har det like bra som vi har det;)

BURSDAGSFEIRING

Vår første dag i Thailand har vært helt sinnsykt digg! Vi sto faktisk opp rett etter 0800 og stakk ned til bassenget! Så vi har badet og sola oss! Vi har også gått en tur ned på stranden og sett litt rundt om i området!:) Nå sitter vi på terrassen og drikker vin. Roar, stefaren til Henrik fyller 50år idag så han skal vi ut og feire!:)

GOD MORGEN!

Klokken er nå 0850 her i Thailand:) himmelen er blå og solen steiker! Nå skal vi ned til bassenget og spise frokost før vi trasker ned på stranden! Legger ved noen bilder av utsikten vi har fra verandaen vår:)

FREMME!!

Vi har ankommet Thailand! Endelig. Leiligheten vår var helt fantastisk og temperaturen er helt sinnsyk digg! Vi har vært våkne i over et døgn, men vi klarte ikke finne sengen:) nå sitter vi på en bar langs stranda og drikker galliano og san francisco:) Livet er rett og slett fantastisk!! Til dere der hjemme i kulda, ha en fin ettermiddag(:

SINGEL!!

Som den Beliber`n jeg er må jeg inrømme at jeg syntes nyheten om at Justin Bieber er singel er ganske trist.. Hadde dette vært noe som hadde økt sjansene mine for og vinne han hadde jeg selvfølgelig vært overlykkelig!:D i dette tilfellet her er beina godt plantet på jorda, heldigvis!:) Hva syntes dere om at forholdet mellom Justin Bieber og Selena Gomez tok slutt?


Det er jaffal ingen som kan si at Justin Bieber er en liten gutt lenger. Han er brennheiit..

UTSIKT..

Dette er det jeg ser ut av stuevinduet.
Perfekt, rett og slett!(:

FREDAG KVELD

Åhh, timene går så fort. Trodde aldri at jeg skulle si det men, Jeg skulle ønske det var flere timer i døgnet! Sitter hjemme alene godt pakket inn i teppet og jobber. Kjæresten er i Lillestrøm og fikser bil sammen med pendern! Eller i hodet mitt så fikser Pedern bil og Henrik ser på;) HiHi.. 


Forsiden er selvfølgelig ikke ferdig, Logo og forsidebilde blir veldig anderledes enn hva det er nå. Men måtte teste hvordan det ble med bilde der, og da ble det jo dette fine bildet av Hermo som er tatt av Espen W. Butikknavnet er tross alt inspirert av denne fantastiske hunden vår;)

GOD MORGEN.

Etter en liten stund sykmeldt er jeg endelig på vei til jobb! Utrolig deilig og starte dagen så tidlig:) Litt trøtt i trynet som dere kanskje ser, men det er der kaffe kommer inn i bildet! Ha en fantastisk formiddag alle sammen!