carinasch -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Helluu,

Jeg sliter virkelig med å komme inn i gode bloggrutiner. Mulig fordi jeg sover halve dagen, og gjør veldig lite pga denne sykemeldingen. Men i morgen skal jeg ut på nye eventyr og lover å ta masse bilder. Syntes det er utrolig hyggelig å se at så mange titter innom etter så få dager:)

I dag har jeg hatt en sminkefri dag, noe det blir ofte her nede i varmen. Sminken renner jo bare rett av(:
Nå er det natta her. Håper dere får en god natt, sove godt! -zZzZ-

 • 1

  Du vet den følelsen, når du egentlig er trøtt men det er umulig å sove? Den har jeg nå. På lørdag så hadde vi en aldri så liten siste øl før hjemreise. Arne og jeg blir igjen her i spania. Han mangler en vaksine og jeg kan ikke forlate landet da jeg er sykemeldt. Tenkte å fortelle litt mer rundt hvorfor jeg er sykemeldt, men kjenner at jeg ikke er helt klar for det enda. Noen ting er litt verre å dele enn andre. Folk har som regel så mye meninger og tanker rundt alt, det skremmer meg litt😊 Det er jo ikke alt man vil ha kritikk eller meninger rundt. Nå blir det mye "tomprat" så jeg avslutter her og heller laster opp noen bilder fra lørdag.

 • 6

  Det er selvflgelig alltid fordeler og ulemper ved bo et sted, uansett hvor man velger bo. Jeg tenkte jeg skulle dele hva jeg syntes er fordeler og ulemper med Spania, Costa del sol. 

   

  FORDELER:

  1. Det er varmegrader hele ret.
  2. Man er mer ute og mter venner.
  3. Mat og drikke er mye billigere enn hjemme.
  4. De har Norske firmaer her nede som man kan jobbe for. ( Jeg jobber for Sector Alarm AS)
  5. Zara er mye mye billigere i Spania i og med at det er en kjede fra dette landet. Klr generelt er billigere. 
  6. Det er mye billigere husleie. ( Vi har en leilighet p ca 70 kvadrat med to bad og to soverom og betaler 5500kr i mneden) Vi bor ogs veldig sentralt da det bare er en 8 minutters gtur til bde sentrum, stranda og et stort kjpesenter. 
  7. Menneskene her nede er mye mer imtekommende og pne. 
  8. Det er utrolig mye fine steder og strender rundt Malaga.
  9. Man kjeder seg aldri da det er s mye og finne p av aktiviteter og ikke minst mange fine tapasrestauranter.
  10. Alder betyr absolutt ingenting, her er alle sammen med alle uansett. 

   

  ULEMPER:

  1. Man har nesten adri tid til kjede seg. 
  2. Det blir fort mye alkohol i og med at kulturen her nede er litt annerledes.
  3. Man spiser ute flere ganger i uken enn man egentlig burde.
  4. Arbeidsdagen her nede er p 9 timer.
  5. Man blir kjent med mennesker og blir glad i de, noe som gjr at det er kjipt nr de flytter hjem til Norge fr man selv gjr det.
  6. Drinkene er utrolig mye sterkere her nede, s man m vre ekstremt forsiktig de frste gangene man drikker. 
  7. De fleste utleieleilighetene har spansk stil.. Spanjoler elsker  fylle vegger med dritt og de elsker oransje og brune mbler.
  8. Det kan vre vanskelig f igjen depositum nr man sier opp en leilighet. 
  9. Det er utrolig mye lshunder her nede som virkelig trenger et godt hjem. 
  10. Vannet fra springen kan drikkes, men det smaker utrolig vondt.

   

  Processed with VSCO with f2 preset

 • 0

  Forrige uke hadde vi noen kompiser p besk. Og alle var egentlig keene p stikke innom en beachclub. Valget falt p Ocean club Marbella da den skal vre litt rimeligere enn Nikki Beach. Prisene er fortsatt hye her, det er det ingen tvil om.

  Vi valgte g for en seng nrmest poolen, den kostet 395 euro og det er plass til 8 personer. I denne prisen fr du ogs med en flaske med champagne. Utover dette s kjpte gutta en flaske sprit p to liter, denne havnet p rundt 500 euro. Men er man flere personer s blir det ikke s ille. Stemningen, musikken og alt som flger med var helt fantastisk. Hadde det vrt opp til meg s hadde jeg nok vrt innom Ocean Club Marbella hver helg.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 1

  Her nede i Spania er jo alt veldig mye billigere enn hva det er hjemme i Norge. Man kan man ta seg rå til å spise ute flere ganger i uken, ta seg et glass vin, øl osv. Og ikke minst så blir jo alt veldig mye bedre når solen alltid skinner! I går var jeg en liten tur ute og spiste på en restaurant som heter sollymar, var der sammen med kjæresten min og ei venninne. De har utrolig god mat og drinkene er ikke så aller verst de heller. Sollymar er absolutt et sted jeg anbefaler, det ligger i Fuengirola ved strandpromenaden. Man finner det også ved å søke på navnet i googlemaps.