Fashion

Denne mandagen kunne jeg kastet i søpla!

Jeg hater vanligvis mandager fra før, men denne mandagen kan ikke samenlignes med noen annen. Hadde jeg hatt muligheten til og grave meg ned idag hadde jeg gjort det! Men heldigvis går tiden fort og denne mandagen er snart over. Jeg har sagt opp den ene jobben min idag, med tungt hjerte. Men jeg innså at det og jobbe hver eneste helg blir for mye. Thon hotell Munch er et fint sted og jobbe så selve hotellet har ingenting med mitt valg og gjøre. Nå er det kosekveld i sofaen med tomatsuppe og en rykende fersk episode av The walking dead. (:

 
Tskjorte fra Cubus. Bukse er kjøpt i New york.

En hel dag fri til og bruke på meg selv!

Jeg har hatt fri idag:) Sov til utpå ettermiddagen og lå rett ut etter jeg hadde stått opp også. Når Henrik var ferdig i båten så dro vi og møtte en kompis for og få i oss noe mindre sunt, er tross alt søndag:) Etter maten var i magen så tok vi turen til pappa og Heidi, der skulle vi se på en golf. Endte opp med og kjøpe den! Så nå er vi eiere av enda en døv bil(: Imorgen er det ny uke og med det bringer også nye muligheter. Denne uken er det mye spennende som skjer, og jeg ser frem til og ha hele livet på stell i slutten av uken:) 

 

Tskjorte fra Cubus 129kr, Vest fra Jack&Jones 259kr, bukse fra LCM 499kr, Genser fra H&M 199krKjede fra Usa.


Endelig, de etterlengtede skoene er hjemme!

Jeg bestillte meg et par med Wedges på nett for litt siden. Jeg har ventet, ventet og ventet på at de skal komme! Idag var kjæresten min så snill at han dro innom postkontoret og hentet skoene for meg. Ikke nok med det, men han hadde også med et påskeegg til meg <3 Han er sååå snill :) Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på sminka og finne det perfekte antrekket som matcher til de nye skoene slik at jeg kan ha på meg de idag:) Nye sko er den beste følelsen som finnes!

 

 

 


 

Jobb, Shopping og skravling..

Dagen idag har vært effektiv.. Først var jeg på jobb i 9 timer, Innom gyldenløve for og hente kortene og skravle litt!:) Så ned på Oslo City for og hilse på Linda og spise litt mat og ta igjen det tapte! Ble selvfølgelig litt shopping også! Kjøpte bl.annet 2 nye jakker, et par sko, 2 gensere og en bukse!:) Forelsket meg helt i skoene og klarte ikke gå derfra uten!

Disse er kjøpt på Eurosko og kostet 699,- Elsker de:)


Jakken er fra Only 499,- og kan kjøpes --> HER

VÅR INSPIRASJON!

Bubbleroom.no har fått inn utrolig mye fine sommerklær. Har handlet en del fra denne nettbutikken, og de har rask levering og rimelige priser! Det beste med og handle på nett er at man slipper de lange køene!:) Bubbleroom har et stort utvalg og mange forskjellige merker og velge imellom. De har i tillegg Fri frakt nå! Jeg falt pladask for denne buksa og toppen, ekte vårfarger!

 


Kun 299,- Buksa er fra Pieces --> HER

 


Kun 249,-  Toppen er fra Vila --> HER

 

Annonse.

SAAALG!!

Om drøye 40 min så åpner BLUSH.NO Salget sitt! Anbeffaler sterkt og ta en titt der. Sminke og hudpleieprodukter er til vanlig veldig dyrt, så det er lurt og slå til når det enedelig er salg på slike ting:)


Fra 18.00-19.00 er det salg på duft og kroppspleie.

Fra 19.00-20.00 er det salg på hudpleie.

Fra 21.00-22.00 er det salg på hårpleie

Fra 22.00-2300 er det salg på det beste av det beste.


 

 

 

SHOPPING!

Jeg gikk amokk med shopping på nett igår! Jeg kjøpte meg bl.annet nye sko, Har lenge hatt lyst på de, men har ikke klart og somle meg til og kjøpe de! Bortsett fra sko så ble det mye ny sminke. Øyneskygge, eyeliner, Mascara, Mineralpudder, Shampoo, Balsam ++. Så gleder meg maximalt til dette kommer i posten!

Nå er jeg forresten tilbake på jobb, her blir jeg også til kl 1500 imorgen! Er ferdig så sent idag at jeg rett og slett bare overnatter på et hotellrom! da blir det litt flere timer og sove, og da er jeg såå mye mer uthvilt til dagvakt imorgen også!:)

Må si jeg misunner alle som har fri idag, og kan tilbringe dagen ute i vårvarmen! Endelig begynner vi og se slutten på vinteren her i Oslo også!:)


De nye skoene som er godt på vei til meg <3 på tide at jeg kjøper noe annet en Converse også!:D

KANYE WEST SHOES


Kanye West er en av de mest talentfulle personene jeg vet om! Han kan synge, rappe, produsere musikk, melodier, lage klær, sko osv! I tillegg er dater han verdens tøffeste dame! Sitter i skrivende øyelikk og sikler på de nyeste skoene han designet! Når jeg får lønn, da skal jeg virkelig spandere på meg selv det paret her! Jeg dør av og se på de, sykt kule!

 

Hva Syntes du?

VIPPE EXTENSION HOS YOUR SKIN HUDPLEIE!

Idag har jeg vært på Tøyensenteret og fått på vippeextension hos Emelie på Your Skin Hudpleie i Økrnveien 9! Jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord.. Jeg er vant til verdens korteste vipper som overhode ikke syntes! Så skal si det ble forskjell:) For og bestille time Så er det bare og ringe:  22 19 60 30

 

Lovet dere før og etterbilde så her kommer de!:)

stor forskjell for og si det sånn! Så ønsker du deg fine vipper før jul er det bare og ta kontakt med Emelie på Your Skin Hudpleie!

HOME SWEET HOME!

Jeg gleder meg så mye til og komme hjem idag! Det skal rett og slett bli fantastisk! Da skal jeg sove så mange timer som jeg aldri har gjort før. Blitt lite timer i sengen de siste dagene!:) Jeg må jo også starte og vaske klær å pakke snart, i og med at det bare er 4dager igjen til avreise! Flyet våres går i 1500tiden, så Arild er så snill at han kjører oss opp rundt 1200!:) Godt og ha gode venner som gidder og stille opp!<3 Nei, får virkelig håpe jeg rekker alt jeg skal før vi drar assa! Skal også innom YOUR SKIN på Onsdag til flinke Emelie! Jeg er som sikkert mange andre avhengig av løsvipper! Føler meg som en dass uten! Så isteden for og bruke tid på og sette på dette hver dag så skal jeg gjøre dette permanent!:) Gleder meg til og vise dere resultatet! Skal legge ut både før og etterbilder slk at dere får se hvor effektivt dette faktisk er!:)


YOUR SKIN har også mange andre type behandlinger! Ta gjerne en titt på hjemmesiden dems..

ENDA MER NYTT!

Her om dagen blogget jeg om den nye kleskolleksjonen til Søstrene Kim, khloe og Kourtney Kardshian! Nå kommer også de to yngste søstrene ut med egen kolleksjon! Kendall and Kylie! Her er en liten sneak peek av hva vi kan forvente!:)


Jeg har allerede lagt min elsk på skjorta som Kendall har på seg! Gleder meg utrolig mye til disse klærne kommer ut! Kanskje jeg skal prøve og ta de inn i nettbutikken min! Er det lenge siden du har vært innom POMERANOSAURUS? Da syntes jeg du skal ta en titt igjen!:)

KARDASHIAN KOLLECTION!

Jeg sitter i skrivende øyeblikk og ser på den nye kolleksjonen til Kardashian søstrene! Så mye fint, og utrolig nok er ikke prisen så alt for stiv!:) Her er de plaggene jeg falt for..

For og se mer av denne fantastiske kolleksjonen så kan du gå inn her-> Kardashian 

 

FOREVER21

Heihei, har dere hatt en fin dag? Det har i allefall jeg(: Jeg har pirket med nettbutikken som vanlig, har nemlig fått inn masse fint fra forever21. Jeg er forelsket i den butikken, handler alltid masse der hver gang jeg er i usa! Her er noen av de tingene vi fikk inn idag:)Alt får du kjøt på Pomeranosaurus.no

PÅ JAKT ETTER KULE BILLIGE KLÆR?

Nå er det nesten natta igjen! Dagene flyr fra meg fortere enn jeg rekker og blunke!:) Om dagen er jeg hjemme alene, kjæresten er i trysil. Men da har jeg ekstra mye tid til jobb, og det er aldri feil! Tenkte og vise dere noen av de nye tingene vi har fått inn i nettbutikken idag!:) Jeg har forresten fått masse hjelp av Martin på jobb idag, Utrolig glad for at jeg jobber i norges beste mediebyrå som kan hjelpe meg litt på steder hvor jeg er helt grønn! Optimal Norge AS er best!

 


Jakke kjøpes HER, Svart kjole HER, Lilla kjole HER og Støvletter HER

Vi har også fått inn veldig mye annet fint Anbefaller og ta en titt på resten av butikken også!

POMERANOSAURUS.NO

LOVE

Disse skoene er helt fantastiske sett gjnnom mine øyne! Jeg gleder meg til de er på lager. Se er søte, fine, sexy og kule på en gang. Falt pladask for de!

Hva syntes du? De kan kjøpes på pomeranosaurus.no allerede på mandag! Åpner butikken med et åpningsalg, 10% på hele butikken!:)
DEADWOOD

Beklager lite oppdatering idag også! Men dagene bare flyr fra meg. Hele dagen idag har gått bort til kun jobb. Så nå skal jeg unne meg selv og se en episode av deadwood, vi fikk sesong 3 i posten idag!:) Tenkte og vise dere et av produktene jeg har lagt inn i nettbutikken idag! Håper at logo og alt er på plass innen helgen er omme, da kan butikken nemlig åpnes allerede på mandag!


Jeg elsket denne kjolen, gleder meg til den kan kjøpes live i nettbutikken! Den finnes i både blå og svart. Hva syntes dere?UTKAST NETTBUTIKK..

Lite oppdateringer på meg idag! Men det har sine grunner! Jeg fikk tilgang til den nye nettbutikken idag! Har drevet med den siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg var jo veldig usikker på hva jeg ville selge i butikken min. Skulle jeg velge klær og sko eller Ting til hunden?? Jeg gikk for begge deler til slutt.. Så min nettbutikk er for både dame og hund!:) Den kommer ikke til og være oppe før om minimum en uke, dette er mye jobb! Mer enn hva jeg forventet. Men forhåpentligvis blir det bra til slutt.

 
Nå skal jeg få i meg noe mat samtidig som jeg skal prøve og være litt sosial med min kjære som jeg ikke har vekslet et ord med siden han kom hjem!:) Vi blogges imorgen!

BUFFALO!!!

Trodde ALDRI jeg skulle si dette igjen, men her kommer det! Jeg har lyst på buffalosko! Var nå inne på Brandos.no og fant de råeste skoene! Har sett på mange sko i samme type som disse, men ingen av de andre kan sammenlignes! Disse var ville..
Hva syntes dere?? Visst du vil ha de så bare gå inn HER og bestill!

VINTERJAKKER

Vinteren er rett rundt hjørnet, derfor driver jeg nå og ser etter vinterjakke. Det er veldig stort utvalg og veldig mye fint! Her er noen av mine favoritter. Har enda ikke bestemt meg for hvem av de jeg kommer til og kjøpe, men fornøyd blir jeg nok uansett:)


Trykk deg inn på linkene for og komme til butikken som har jakka du likte best.. 

Burton Snowboard jakke, The White Collection Burton (Begge farger)Jean Paul sport, Pajar Cougar Black, Canada Goose 


NEW YORK FASHION WEEK

Det er ikke så lenge siden det var Fashion week i NYC! Mange kjente designere viste frem sin "Spring" kolleksjon. Veldig mye fint, men også veldig mye rart! Hva syntes du om de forskjellige antrekkene? Jeg kunne i alle fall drept for den grå og hvite Prabal Gurung kjølen nederst til Høyre!!

 


Alexander Wang

 


Tommy Hilfiger

 


Juan Carlos

 


Rachel Zoe

 


Prabal Gurung


BIOTHERM

Jeg har brukt utrolig mange forskjellige renseprodukter til ansiktet oppgjennom. Jeg opplever at det er skjeldent produktene fungere så bra som jeg vil. Men Til bursdagen min i år fikk jeg rensemelk og rensevann av mine svigerforeldre, det var av merket Biotherm og fungerer yppelig! Jeg har jo også hatt problemer med tørr hud og dette problemet ble også borte, man får fuktigheten tilbake og produktene lukter utrolig godt! Noen andre som har erfaring med dette fantastiske merket?
INSPIRATION..!

Klassiske bilder av Converse syntes jeg er utrolig kult! I mine øyne er dette kunst og jeg elsker og google frem disse fantastiske bildene! Jeg ser meg aldri lei og har alltid lyst på nye par i alle fasonger og farger!:)


  LoVe.. SKO SOM PASSER TIL ALT!

Visst jeg skulle valgt en skotype/merke som passer til alt hadde jeg valgt Converse all star light hi! Jeg har de i så og si alle farger og de kan brukes til ALT! Jeg må innrømme at jeg syntes de er litt dyre i Norge, så jeg pleier og hamstre Converse da er jeg i New York! Der får jeg et par for 250,-  i steden for 699,- som vi må betale her hjemme. Ebay har også veldig lave priser på disse skoene!:)
 

LANA DEL REY FOR H&M

Hva syntes dere om H&M sin høstkolleksjon? Jeg liker den utrolig godt! 

Fine friske høstfarger Gå inn HER for og se mer av denne kolleksjonen. 


SÅ FINT, MEN SÅ DYRT!:(

Gucci har utrolig mye fine ting, men guri prisene er stive! Kjolen nederst til venstre koster faktisk 10000 Euro! 


Vesker og sko er faktisk litt rimligere enn hva klærne er, men alikevel DYRT! Men jeg liker og "vindushoppe" på nett.


 

MUST!!

Siden jeg er syk og ikke har så mye og drive med for øyeblikket tenkte jeg og legge ut de 3 hotteste skoene for tiden! Alle er fra Christian Loubuotin.

 
Dette er i mine øyne sko som kan brukes til alt! De er en smule dyre.. Skoene hans ligger på mellom 5000kr - 12000kr! 
Anbefaller sterkt og gå inn i nettbutikken og titte, de har vanvittig mye fint!

CHRISTIANLOUBOUTIN.COM