Hund

BLI BETATESTER.

God morgen. Tenkte bare og fortelle dere som har dyr at VG driver nå og tester en ny side som er laget for dyreeiere! Så visst du vil ha gratis medlemskap i et år frem i tid kan dere melde dere på for og bli beta tester. Jeg har gjort det selv, og syntes formålet med siden er veldig bra! 

For og bli betatester for denne siden går du bare inn HER, registrerer bilde av ditt dyr! Da er du også med i trekningen av årets beste dyrebilde. Veldig mange fine premier.

Lykke til. (:
JEG LAGER NETTBUTIKK

Samboeren min nevnte for en stund siden at han syntes jeg burde åpne en nettbutikk, som da selger litt rimligere hundeklær, halsbånd osv! Det ble rett og slett slik at jeg bestemte meg for og prøve! Jeg driver nå og legger inn varer i butikken, det er et ferdig oppsett da jeg må finne ut om det er noe marked på dette før jeg bruker masse penger på egen nettbutikk!:) I løpet av kvelden lover jeg og legge ut link, slik at dere får se hva dere syntes om produktene jeg har valgt og selge!:)

Her er en liten smakebit!:)
HERMINE & TOBY

Når jeg var på Toten i helgen var jeg også med Wenche i stallen, evigheter siden jeg har satt mine bein inn i en stall. Jeg hadde også glemt hvor hardt arbeid det faktisk er! Men det var to stk Pomeranosauruser som storkoste seg!:) For Hermine er det ikke dagligdags og være med på slike ting, så hun var rimelig DØ resten av kvelden!:)
THE POMERANIAN

Dette er da  hunden vår! Hun er en pomeranian tispe på snart 2 år! Hun er veldig liten og veier ca 1.5kg! Fordelene med at hun er så liten er jo at det er lettere og ta henne med overalt. Og hun er billig i drift, da hun ikke spiser så alt for mye!:)  Dette er en rase jeg anbefaler sterkt..TUR MED HUNDEN!

Både jeg og samboeren min ligger hjemme med feber og hele pakka! Men til tross for det har vi jo en liten hund som må ut på tur! Vi bestemte oss for og kjøre til Ingjerstrand og gå en runde der. Været var stårlende og hunden koste seg. Jakke: Bikbok. Bukse: Kjøpt i NYC. Sko: Converse