Hverdag

Blanke ark!

Har sagt hundre ganger at jeg skal bli bedre på denne bloggingen. Men denne gangen har jeg virkelig bestemt meg! Nå skal jeg blogge minst en gang om dagen.
Jeg er nå i gang med treningen igjen, startet og trene med PT for en liten stund siden! Men siden det har skjedd såå mye de siste ukene så har jeg hoppet litt av.
Det er det slutt på nå. Igår hadde jeg en fantastisk økt (Crossfit) Jeg elsker den måten og trene på, crossfit er både morro og effektivt. 

Jeg kommer til og blogge masse om trening og min utvikling den neste tiden, Sommerkroppen 2014 skal bli bra:)
Siden sist har jeg også flyttet fra Oslo og Henrik. Veldig trist, men sånn er det. Tiden leger alle sår!

Vil ønske dere alle en fantastisk dag.
 

 

Dagen er allerede over for min del!

For en dag. Den har vært ubeskriveldig bra, kun fordi jeg har fantastiske mennesker rundt meg. Idag var vi 14 stk på Hovedøya for og spise man og å se på at Henrik endelig fikk gaven sin fra Bjørn, Pedern og Arild! Jeg mener desidert at dette er den kuleste gaven ever. Eneste som ikke er fullt så kult er alt jeg må ha den i stua!:D

 


Det var en dårlig utstoppet rev med horn!:D Henrik var overlykkelig! Veldig kjipt og forlate hele gjengen for og dra på jobb igjen! Men man kan ikke alltid få det som man vil:)

Fin start på helgen!:)

Nok en fantastisk dag i Oslo er over! Idag ble jeg vekket av Veronica som var helt klar for båttur når klokken var 14!:) Jeg spratt selvfølgelig opp av sengen og gjorde meg klar til hun kom for og hente meg. når vi kom ned i båten var det bare og få av seg klærne, ta seg en øl og slappe av i sola! Livet er ikke så aller verst. Middagen ble på Hovedøya med en rekke godtfolk! Skal fortelle dere at det var rimelig kjipt og dra på jobb mens resten av gjengen stakk på brygga for og drikke mer øl. Men det har jeg igjen for imorgen tidlig:) Håper dagen deres har vært bra, og at dere har kost dere i sola.

 
Fantastiske Oslo..

De to siste ukene har vært magiske. Solen skinner og det er kjempe varmt, så varmt at jeg angrer på at jeg ikke tok ut noe som helst med ferie. Men sånn er livet! Jeg fikk jo veldig mye ut av friuka mi nå sist. Thomas, Espen, Henrik og jeg tok båtene og dro til Verdens ende mandagen etter Gatebil, så gitt turen til Tønsberg på tisdagen! Tønsberg er desidert sommerby nr1. Hele vennegjengen var samlet og det betyr som alltid fyll og fanteri.. :) Jeg har desverre ingen bilder fra den uken enda, da de fortsatt ligger inni minnekortet:) Har 2 dårlige mobilbilder som er tatt gjennom snap, så dere får holde ut med de så lenge:)

 Fantastiske Tina og meg på nach utpå morgenkvisten..

 


Min bedre halvdel, Christian, Tina og Pål:)

Helgen er vel i gang for de fleste!

Jeg er så lat om dagen, at jeg gidder ikke gjøre mer enn jeg absolutt må! Og det går selvfølgelig utover dere lesere også. Det er ikke meningen,  og jeg lover og ta meg sammen ;) Dagen idag ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Skulle egentlig drikke kaffe med Lene idag og nyte fredagsolen. Men våknet kl 13 av kalenderpip og meld fra sjefen om at jeg måtte huske vakten min idag! Den hadde jeg glemt. Men da er det jo veldig fint med google sin kalender! Den vasler deg 2 timer før og du kan samkjøre den med mobilkalender!:)

Når jeg kommer hjem er jeg så heldig at det ligger en spiltter ny iphone 5 og venter på meg. Thomas klarte og skaffe meg en hvit en, og jeg er så fornøyd. Min telefon har blitt treigere enn treigest, så den trengte og bli byttet ut nå:) Ønsker alle en super kveld:)Påskestund er gull i munn??

Hei og god morgen !:) Idag er det påskeaften. Jeg har ikke gjort noe som helst i påsken bortsett fra sove, og være fyllesjuk! Vi hadde en fantastisk dag på hovedøya på Onsdag, tok båten ut. Vi grilla og drakk øl. Havnet her for og drikke mer og senere dro vi til Christian og Nico.. Det ble en vellykket kveld hvor både Nico, Chris, Henrik, Espen, lihni og meg deltok på!:) Jeg var vært dårlig siden, så idag er første dagen jeg er oppe før 1800! DIGG.. (:

 

Hektisk uke..

Jeg er veldig lei meg for at det har blitt lite blogging denne uken, men det har vært så mye jobb! Og jeg har hatt en del private ting sirklede i hodet, så blogglysten har ikke vært på topp! Men fra imorgen lover jeg og være tilbake for fult!:) Kan forresten fortelle dere at Wenche og jeg har bestilt oss tur til Kiel. Det skal bli både armer og bein. Vi drar ikke før 3 uken i April, så det er fortsatt en liten stun til!:) Jeg er på jobb på Ullevaal stadion inatt. Når jeg er ferdig imorgen klokken 0700 så er det påskeferie frem til 2 April. FANTASTISK..

 
Hurraaaa for Wenchis..

Idag har en av mine aller beste venninder bursdag.. Og da fortjener hun jo en hilsen her inne også:) Siden vi ikke får feiret i helgen så skal vi dra den helt ut i påska! Da skal vi på bygdefest, og gjett om vi skal kose oss. Ha en super dag vennen. Jeg er mega glad i deg <3

 

Like barn leker best??:D 

 

 


GOD MORGEN!:)

Ville egentlig bare ønske alle en fin dag!:) Håper at solen skinner der DU bor også.

 Lørdagen er allerede over..

Idag føler jeg selv at jeg har vært utrolig aktiv. Sto opp litt før 1400, spiste frokost og så en episode av pantelånerene detroit. Fikset meg og dro inn til sentrum for og shoppe litt, endte opp med en ny genser, 2 topper og en bukse. Veldig fornøyd med det:) Etter shopping møtte jeg stemor og ei venninde av henne, vi skulle videre for og møte pappa, Rune og Henrik. Gutta hadde vært på båtmesse og var like sultene som oss. Vi endte opp med og spise på Nygård biffhus i sentrum. Maten der var ok, men ikke noe og skryte vanvittig av! Før var det jo Herford og der har vi jo vært en del, men standaren var ikke den samme! Nå er jeg tilbake på jobb, og her skal jeg være frem til klokken 0700 imorgen. Er kjempe trøtt, så litt usikker på hvordan det skal gå;) 

 

Bukse fra H&M, sko fra USA, Genser fra Lillesøster;)

 

 


Love my Shoes..4500 bilder og 2 timer..

Jeg har sett gjennom så mye gamle minner de 2 siste timene! Veldig morro og se på gamle bilder.. Gleder meg til og begynne og bestille fotobøker. Her på jobb er det stille og dødt! Men det er veldig greit syntes jeg, gleder meg masse til og komme hjem til mine to kjære. Jeg er trøtt og veldig lei av jo jobber hver eneste helg! Jeg har selv valgt det, men alikevel! Uansett, her kommer kollasjene jeg har satt sammen :)

 

 

 
Tiden flyr, før vi vet ordet av det er vi gamle alle sammen..

Sitter og ser gjennom et gammelt gammelt minnekort som jeg kjøpte i 2009 og aldri har slettet noe på. Tenkte jeg skulle legge ut noen her senere inatt!;D Her er jaffal en liten smakebit;)

 

 
Frokost with Paradise..

Jeg hadde glemt hvor delilig det var og ha en hel dag fri. Jeg starter nemlig ikke på jobb før 2300 idag! Så jeg har tid til både husarbeid og avslapping!:) Idag sov jeg til klokken var 12, sto opp og laget meg frokost og spiste den mens jeg så gårsdagens episode av Paradise Hotel! Imorgen er det båtmesse som står for tur. Gleder meg til og se om messa har blirr bedre fra i fjord. Tenkte jeg skulle gi bort en del falske øyevipper + lim! Så sjekk innom senere idag visst du er keen på gratis øyevipper:) 

 
Biff and Blowjob dagen ble feiret på Egon!

Haha, neida! Men vi har vært på Egon og spist mat idag faktisk. Christian, Henrik og jeg! De har utrolig god mat, men jeg spiser jo bare knekkebrød og frukt om dagen så biffsnadder var tungt og få ned. Gutta dro videre til båten for og fikse no greier jeg ikke skjønte noe av så nå sitter jeg her, mutters alene og syntes egentlig det er litt kjedelig og ikke være på jobb! :D 

I helgen er det båtmesse på Telenor Arena. Vi skal dit sammen med pappa og Heidi, vi skal også ut og spise og de skal drikke øl! Det kan ikke jeg, for jeg skal nemlig på nattevakt. Nå skal jeg bruke resten av energien på og sette på en maskin med klær + brette!:) Ha en fin kveld alle..

 

Jakke fra VeroModa. 199,- kjøpes --> HER (Finnes i 6 farger)

 Happy girl..

Jeg er hjemme!:D Det er så fantastisk, solen skinner og livet er fantastisk. Jeg har små handlet litt idag også. Nye sko til meg selv igjen, gensen til kjæresten og genser til Wenchis(Lik som på bildet).. Hun hadde så lyst på den ene genseren jeg kjøpte igår, så da bestemte jeg meg for og være snill og kjøpe en til henne også.. Idag håper jeg Henrik ikke har masse planer, slik at vi kanskje kan få en kveld sammen. Jeg kan nemlig ikke huske sist vi begge var hjemme likt i over en time! :) Har noen av dere gjort noe spennende i sola idag?

 

 


Genseren er kjøpt på H&M. Kun 179,- 

Tid er det ikke nok av om dagen.

Beklager dårlig aktivitet her inne de siste dagene. Men tro det eller ei har jeg ikke hatt tid, dagene har vært lange. Jeg har vært på jobb fra morgen til kveld! idag har jeg hatt fri på dagen, og sov helt til jeg måtte opp! Ikke mye spennende og blogge om her skal jeg fortelle dere :) Har ikke tatt et bilde de siste dagene, så legger heller ut en bilde Henrik tok i helgen.

 

 

 

 

God søndagsmorgen :)

God morgen til både store og små. Jeg skulle vel helst sovet noen timer til idag, men det tenker man vel hver gang man blir vekket av vekkerklokka:) Når jeg først var ferdig igår hadde jeg jo ikke vett på og legge meg, vi endte opp på Texburger i sentrum for og kjøpe verdens beste nattmat. Har jo hatt besøk av Wenchis hele helgen, så selv om dette har vært en helg med mange timer arbeid, så har hun gjort så helgen har blitt litt mer enn bare kjip! :)

 

 
COLD AS ICE!

Nå er jeg tilbake på jobb. Kjenner at friskluft har tatt helt knekken på meg! jeg stinker bål og merker det ekstra godt når gjestene kommer inn:D Fredric kjørte som vanlig som en helt idag! Så morro og se på hvor høy hastighet og hvor stor kontroll han har bak rattet på den bilen. Wenchis tok med seg Henrik ut på banen også, jeg ble kjempe imponert. Hun er superflink hun også:) Var veldig kjipt og måtte dra når alle åpnet ølen og grilla pølser, men sånn er livet!

 

 

 

 

 


FINTFOLK KOMMER SENT!!:D

Kan ikke beskrive hvor deilig det var og komme hjem ista! Og det beste av alt var at Wenche kom på besøk og skal overnatte. Vi har nå sett Golden Gold, Fredric var jo med i dagens episode! Han er FLINK assa, jeg har ikke ord:) Nå blir det kveldsmat og en film, også litt godis;) Vi blogges imorgen.

 

 
Vi HAR VÆRT FLINKE!:)

For en effektiv dag. Jeg har vasket alle klær, ryddet alle rom og vasket gulver! Jeg er fornøyd. Når Henrik kom hjem renset vi akvariet også, det ble sååå fint og Nemofiskene var fornøyde! Nå skal jeg lage meg litt velfortjent mat, se en film og lade opp til en hard helg!:)

 
SHIT, ONSDAG ALT!

Igår ble det dessverre lite blogging på meg. Jeg sto opp dro rett på jobb og være der 22.00 igår! Når jeg kom hjem da, det enestesom var fristende var sofaen og Walking dead. Skal snart på jobb igjen å, så jeg blir nok lite og høre ifra idag også. Men jeg kommer sterkere tilbake imorgen!:)

 

 

HARD START PÅ UKEN!

Jeg kan med hånda på hjertet si at og jobbe idag ble en hard start på uka. Etter helgens festligheter så har jeg gått på snørra så jeg har store smerter i ryggen og i beinet mitt. igår gikk hele dagen bort til og se film, spise opp til flere ganger og sove. Var hjemme ca i 2300 tiden. Idag sov jeg til 1200 og hadde ikke lyst til og stå opp når jeg våknet. Mandager burde vært helgedag det også! Sitter i skrivende stund og ser på bilder fra helgen, de fleste egner seg bare ikke på nett! Dessverre. Men noen av de som ble tatt utover natta skal dere får se, og de kommer her!

 

 

 

GAME ON!

Jeg er alt på bunn av en av mine kjære flasker med Galliano. Vi har spist verdens beste middag som er laget av verdens beste onkel, med andre ord så koser vi oss! Jeg skal innrømme at jeg savner kjæresten veldig mye, men en kveld uten skal jeg overleve! Har tatt en del bilder, så i stedenfor og sitte her og skrive piss så legger jeg ut de!:) Ha en fin kveld/natt folkens. 

 Skjorte fra Topshop. Bukse fra Vero Moda.


LØRDAG, ENDELIG!

Etter bare 4 timers søvn så ble jeg hentet hjemme idag. Vi måtte nemlig til Høyer på egertorget for og kjøpe en jakke fra Designers Remix som jeg hadde sykt lyst på! Uheldigvis hadde de ikke igjen min størrelse, så jeg må bestille den på nett. Tror dere jeg gleder meg til og få den i posten eller?? Ikveld blir det middag og alkohol. Jeg har kjøpt meg 2 flasker med galliano og Mojjito, Wenche har en flaske med Jäger så den kvelden her skal ta av! Lover dere en oppdatering senere ikveld.

 
Genseren min er fra vero moda, og jeg ELSKER den!

FORANDRING!

Idag skulle jeg ønske jeg var et helt annet sted enn hvor jeg er nå! Plutselig så går det ikke helt som man har tenkt. jeg er nå stuck på jobb! Ikke en hærlig situasjon akkurat idag! Dessverre. Før idag har jeg "jobbet" litt med nettsiden til Ts-Racing. Lagt ut litt nyheter og oppdatert facebooksiden! Det er jo morro så man kan ikke helt kalle det jobb. Her på hotellet er det stille, jeg har igjen 2 ankomster og 2 timer med jobb så er jeg ferdig med alt jeg skal gjøre. Natten blir lang! Skulle helst vært lengre opp i norge og drokket med Hilde! Buhuu..

 

Et stk sur og grinete frk. Schønberg!:D

FRIENDZONE!

Kaffe, jobb og venner! Får ikke blitt bedre enn det.. Her jobber de for fullt med A3`n.. Wenche er flink og skal skifte oljefilter osv på bilen sin. Og jeg sitter her, foran pcn og sender mail.. HoHo! Snart skal jeg avgårde, så jeg må kjappe meg og bli ferdig med alt jeg skal. Her kommer et par bilder fra verkstedet.

 

 

 
TS-RACING

Jeg har stått opp og er sur! Vi er tomme for kaffe og jeg er verdens trøtteste i trynet idag:/ Jeg har fått pakkelapp i posten dag, gleder meg til og hente den. Idag skal jeg tilbringe noen timer på TS-Racing, se om jeg får gjort noe fornuftig;) Jeg tar med kameraet og skal seff ta bilder og blogge litt senere idag. Ha en fin dag folkens.

 


Ser ut som huldra, men det får gå:D

INN I DRESSEN OG UT AV DØRA!

Da har jeg fått på meg den fantastiske Thon uniformen og er klar til 8 timer på Gyldenløve. Dere andre som har normale arbeidstider får ha en super kveld! 

 
VERDENS BESTE HILDEN!

Idag er det den 28.02.13 Det betyr at ei fantastisk jente fyller hele 27år! Gjennom 8 år nå har Hilde vært en super spesiell person i livet mitt. Gjennom godt og vondt, tykt og tynt så er vi fortsatt gode venner idag! Vi ser hverandre ikke like ofte mer i og med at det er 60mil mellom oss, men hver gang vi møtes er det som det kun var en time siden sist vi så hverandre! Et slikt vennskap er noe jeg setter så stor pris på. Hun får meg til og le i situasjoner jeg ikke trodde var mulig, hun sier alltid de rette tingene og hun er der for deg når du enn måtte trenge det! Hilde, jeg er så utrolig glad i deg og du er en fantastisk gledesspreder!:) Gratulerer masse med dagen din idag <3

 

 
GOD MORGEN :)

Idag har jeg sovet lenge, det er så deilig. Sto opp og satt på en maskin med klær, laget meg en kaffekopp + frokost! Perfekt start på dagen. Jeg skal jobbe kveld idag, gleder meg helt sinnsykt til og komme på jobb idag for vi har nemlig helt ny resepsjon ferdig. Den er jeg så spent på og se at jeg kan nesten ikke vente! Men tenkte egentlig at jeg skulle anbefalle dere og se en superbra dokumentar som vi så igår. Den handler om rettsakene og styret rundt de 3 eierene av Piratebay. Kjempe spennende og følge de gjennom alt helvette de måtte gjennom! Så laste den den (Via piratebay). 

 
FÅTT NY GENSER AV KJÆRESTEN!!:)

Og jeg elsker den, så god og ha på og den satt som et skudd! Jeg er sååå heldig. Den er perfekt i bakken, på hyttetur eller bare en kald kosekveld hjemme! Imorgen skal jeg på Thon hotel ullevaal og gå brannrunde i og med at jeg skal jobbe litt der også fremover! Hotellet er døds fint, så det skal bli morro! Nå blir det avslapping på soffaen med verdens beste før vi hopper i seng!:)

 

 
LADET, MEN IKKE LETT!

Herreguud, kjennes ut som det kameraet veier 10kg. Og ta bilde av meg selv ble lettere sagt misslykket!:D Blir bedre med et stativ tenker jeg. Imorgen tenkte jeg og kjøre en konkurranse, har en klokke liggendes som jeg kjøpte for noen mnd siden! Men rakk jo og kjøpe meg enda en ny før jeg fikk tatt i bruk denne. Så titt innom imorgen da vel. Kanskje akkurat DU vinner ny klokke:)

 

 


Bildene er som dere ser litt "prikkete" Det er kun fordi jeg har kjørt høy ISO!:)

FLINK JENTE!

Jepp, flink har jeg vært idag! Ryddet og vasket i alle rom. Vasket, hengt opp og brettet klær. Jeg har til og med dusjet hunden..Kjedelig var det, men veldig godt når man er ferdig! Kjæresten har tatt med minnekortleser hjem til meg, så nå kan jeg begynne og bruke Canon kameraet. Det er stort og litt vanskelig og ha med seg overalt, men det får gå til jeg får kjøpt meg et lite kamera som selvfølgelig også skal være fra Canon!:) Nå skal jeg sette meg godt tilbake, koble pcn i tvn og se den nyeste episoden av pretty little liars! Det skal bli himmelsk:)

 


Bildet er fra sommeren 2011!:)

NYTT DESIGN!

Da er endelig nytt design på plass! Hva syntes dere?  Ny Banner kommer også i løpet av dagen! :) Så det blir bra håper jeg.. Hva skal dere idag? Jeg skal være flink og rydde hus, skal nemlig jobbe så mye fremover på forskjellige hotell rundt om i Oslo! Veldig morro og prøve seg på alle typer Thon Hotels.. Og i år ser det ut som det kanskje blir en tur til New York i tillegg til Thailand! Så da er det bare og spare masse! :) En uke i NYC, da går det mer penger enn jeg tjener på en mnd:D Det er desidest verdens beste shoppingby.

 

Bildet er tatt i Time square.

ME, MYSELF AND I!

Dagen er faktisk nesten over alt! Vi har spist verdens døveste middag idag! Fiskegrateng.. Det blir lenge til neste gang, det er helt sikkert!:) Har fri imorgen også, og jeg liker det.. Av en eller annen merkelig grunn setter jeg mer pris på fri i uka. Jeg driver forresten nå og bygger om designet på bloggen, så i løpet av uken blir hele utseende forandret fra topp til tå! Gleder meg masse til og se hvordan det blir. Også håper jeg dere liker det også, det er jo det viktigeste av alt:)

 

Ikke det fineste bildet akkurat!:D Men det får duge.


SÅ DEILIG MED FRI!

Etter en lang helg så har jeg endelig en dag fri. Den har jeg brukt på og gå tur med hunden og liggi rett ut på sofaen!:D Jeg har fortsatt ikke fått et eneste bilde ut av minnekortet, men Henrik skal ta med hjelpemiddel fra jobben. Hurra for han!:) Så forresten siste episode av The Hills for 5 gang ista, jeg gråter like jævelig hver gang! Ganske teit, men etter 7 år med den serien så føler man nesten at man kjenner de!:D Og slutten er så fantastisk, den gjorde de bra!:) Brody er en kjekking;)
SUPERT!!

Jeg hadde tenkt til og slå an med en innlegg med masse bilder som jeg har tatt med kamera, både igår og idag! Men nå vil ikke bildene overføres til pc! Typisk.. Har ikke energi til og prøve mer:) så dere får vente til imorgen! Vi har gått tur på verdens fineste sted idag! Elsker utsikten av oslofjorden og den så vi godt idag. Nå skal jeg straks finne sengen, var tross alt oppe kl 0600 Idag! Kun for og rekke hotelfrokost før jobb;) Jeg er flink!!

23.02.2013

Jeg er på jobb! Og vi pusser opp resepsjonen, så halve området er sperret av og det er dårlig lys! Men resultatet gjør sikkert at det er verdt en uke med litt tull!:) Veldig stille idag, så jeg sitter med ankomstlisten og smågodt å koser meg!:) Har egentlig ingenting spennende og skrive her idag! Så legger heller bare ut et bilde! Like så greit syntes jeg.KLÆR!

Jeg har vært verdens flinkeste idag! Klart og kaste 3 søppelsekker med både klær og sko! Det satt langt inne, men måtte gjøres.. Har jo ikke plass til alt! Også fått meg nytt deksel fra QXL! Var på tide og bytte ut skruffdekslet!:D Nå er jeg på besøk hos min mor, skal spise middag her idag, godt og slippe og lage middag selv innimellom!

Visst du vil ha likt deksel eller en annen type billig så er det bare og gå inn ->HER<-


Så fint deksel vettu!!
Genser fra Topshop!

 

LIFE!!

Den berømte Valentinesdagen er over! Haha, for meg har ikke denne dagen vært noe annet en bursdagen til hunden vår. Jeg mener at det og vise partneren at man bryr seg er noe man skal gjøre hver dag, Så hvorfor trenge en spesiell dag til dette.. Men for all del, respekterer alle som syntes dette er en fantastisk dag og feire:D Nå går turen i seng! Jeg er ikke i form og har null energi til overs! Buhuu.. Sove Godt alle!:)


HAPPYFACE!

Etter en dag fri, liggendes rett ut på sofaen med Wenche i telefonen så og si hele dagen så er jeg tilbake på jobb. Det er deilig, og jobb blir det hele uken!:) Om 2 dager fyller vår hærlig lille hund 2år! Så 14 februar blir det hundekake og feiring!:) Kan ikke tro at vi har hatt henne i 2 år alt. Tiden går så fort! Heldigvis er Pomeranian hunder som lever i opp til 16 år! Så vi har fortsatt mange mange år igjen med denne fantastiske skapningen!:)

 

HERRE!!

God søndags morgen! Jeg er så trøtt, det gjør vondt. Fant også ut inatt at bussen min til jobb idag tidlig gikk ikke! Første buss gikk vel rundt 0900.. Da er det flaks at kjæresten min er verdens snilleste og sto opp tidlig for og kjøre meg!:) Idag drar marte og Marie hjem. Har vært veldig kos og ha de på besøk, men skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så mye! Virker alikevel som de har kost seg sammen med Henrik!:)

IKKE LENGE IGJEN!! GLEDE..

Nå er det bare en time til jeg er ferdig! Tiden har gått sykt sakte idag! men det har vært veldig lite og gjøre..Sitter og ser igjennom analyseverktøyet jeg har på bloggen, veldig morro! Jeg har nesten like mange lesere i Molde og Oslo! Nå er Oslo en del større enn Molde, så jeg er imponert over hvor flinke modefolk er til og lese blogger!:) takk for deeet.. Analyseverktøy er utrolig spennende når man lærer seg og bruke det! Jeg blir fanatisk i perioder, kan sitte i evigheter og følge med på livetrafikk! Kanskje litt for fanatisk!:D hihi.. Men sånn er det:) Jeg skal kjøre igang med oppgjør nå slik at jeg kommer meg hjem! Misunner alle som er på fylla idag! Skulle ønske jeg var det selv! Kos dere, og drikk med måte!:)SMINKE!!

Sminke er produkter de aller fleste jenter bruker! Det er som regel dyrt, jaffal visst man skal ha sminke som duger! Derfor vil jeg anbefalle alle og ta en titt innom BLUSH.NO! der har de sminke, hårprodukter, rensekremer osv osv! Og det beste av alt er at det er utrolig billig.. Masse fra bl.annet Bare Minerans som også er ren mineralsminke som de som er opptatt av det! Og det er halv pris på en mengde av produktene!MORNING!:)

Så delilg og sove lenge på en lørdag!:) Det er lenge siden sist, men sånn blir det jo litt når mn tar på seg jobb hver helg! Kvelden igår gikk bort til og se film og spise godis. Vi så StepUp eller hva den het, en dansefilm som tenåringene ville se og den var faktisk ganske bra!:) Det ble sent i seng, men det følger med i helgene! Henrik har dratt i båten, jentene skal på Oslo City og jeg skal på jobb. Litt kjedelig nå merker jeg, men det får gå! Jeg får hoppe i dusjen og gjøremeg klar!


DUPIDUP

Dagen idag har gått så fort! Vi har laget taco og sett en film. Filmen var Norsk og jeg syntes ikke den var noe og skryte av. Den het mannedauen! Den handlet jaffal om det. Bortkastet tid vel og merke!:) Tenkte jeg skulle kjøre en ny konkurranse imorgen. Har ikke bestemt meg helt for hva man kan vinne enda, så det får jeg tenke på til imorgen!:) i og med at jeg er uten kameralader så blir det heller noen flere bilder fra ferien vår!:) Nå skal jeg prøve og tvinge resten av gjengen til og se på et par episoder av Suits!:)

Ha en fin kveld alle..

KOMMER MEG IKKE UT AV DRØMMELAND!

Litt pause i rengjøringen er vel lovlig når man bruker pausen på og legge ut enda mer bilder, såå mange fine bilder av kjæresten min! Får sommerfugler i magen av og se på de, han er sinnsykt kjekk!;) Lucky me.. Har også kommet frem til at det er på tide og åpne nettbutikken min for fullt igjen! I og med at jeg nå er ferdig med all opplæring osv så har jeg litt mer tid til overs! Net, Meg, Tik og Roar. Dagen vi dro!

Siste dagen på kings table!

Værdens beste kjæreste!

Se hvor blått vannet er! Elsker det:)

MIIIINSIN <3

THAI BILDER!

Har nå sett gjennom bildene vi tok med kameraet til Henrik! Jeg savner Thailand så utrolig mye.. Varmen, bading, menneskene og ingen beskymringer! HoHo.. Jeg skal nå komme meg ut av drømmeland og vaske litt leilighet! Vi får besøk idag av min lillesøster og hennes venninnde Marie! Da blir det nok liv i leieren!;) 
NY HJEMMESIDE!

Har vært stille på bloggfronten idag! Hatt masse og gjøre, men liker dager som går i ett!:) Om litt under en time er jeg ferdig på jobb og på vei hjem! Hærlig! Men tenkte egentlig jeg skulle vise dere hjemmesiden til Tsracing! Eller jaffal et utkast av hvordan det ble! Jeg liker den og er storførnøyd med innsatsen de siste dagene, det ble bra til slutt! Den har også en egen iphoneverson!


Hva syntes dere?:)

OH NOOO!

Da var jeg så heldig og våkne! Kjempe fint og ha sovet så lenge, Hadde verdens ekleste drøm om verdens ekleste kjærring! Og det fikk meg til og lure når jeg våknet, når ble satanistsminke og alt for mye brunkrem fint? Og hvorfor legger man ut bilde av det? Og hvordan er det mulig og selv syntes det er fint?:D Huff.. Jaja, takk gud er det ikke mitt problem! :D Kan man ikke bare drømme om fine ting?:D hihi.. Nå skal jeg slutte og lure så mye her inne og heller gjøre litt husarbeid (som jeg skulle gjort i hele dag istedenfor og sove) Er ikke bare bare og stå opp tidlig!

Trøtt da eller? Elsker bilder av meg selv rett etter jeg har våknet!

 

FINITO!

Da var man hjemme igjen etter en tidlig start på dagen! Etter møtet satt vi oss ned på en kaffebar og skravla. Det var vel fortjent etter at ting ser ut til og gå i orden! Den nye hjemmesiden er vel live i løpet av dagen. Den blir veldig mye bedre enn den gamle!:)

 

KJÆRESTEDAG!:)

Søndager er desidert de beste dagene!:) Selv om jeg sov til klokka var 1600 så har vi fått gjort noe alikevel! Veldig deilig og ha litt etterlengtet tid med Henrik! Så idag var vi og spiste på Texburger og dro på kino etter det! Vi så Hobbiten, det var en sykt bra film! Den varte i hele 3timer, men virket ikke sånn i det hele tatt!:) Gleder meg til fortsettelsen på den filmen der!:) Nå går turen inn i sengen i og med at jeg skal i møte med et mediebyrå imorgen tidlig klokken 0900! Da lønner det seg ikke og være kake i hue! Det er det jo de som skal være etter jeg har grillet dem;) Sov godt..

BEDRE SENT ENN ALDRI!

Da våknet jeg, litt sent men!;) Sånn er det og jobbe nattevakt. Sitter i skrivende øyeblikk og venter på at kjærtesten skal komme hjem så vi får dratt videre til Sørum. Heidi hadde bursdag igår og hun er også hjemme for helgen! :) Det blir stas. Ingenting arti og dele med dere idag i og med at jeg nylig sto opp!:) Hihi..MOLDE, HERE I COME!:)

Da var Moldebilletten i boks! Det er snart 3 år siden sist jeg var der, så nå var det høyt på tide at jeg tar meg en tur! Gleder meg såå mye til en hel helg med Hilde igjen, såå lenge siden sist! Krysser fingrene og håper det går fort til Mars! Akkurat en måned til jeg drar idag!:) Når jeg kom hjem fra jobb idag lå det en pakke i posten og ventet på meg, det er det beste som finnes!:) i den pakka lå det Shineoil og Mineralpudder fra Bareminerals. Lykke.. Har du prøvd noen av disse produktene? De kan kjøpes veldig billig på BLUSH.NO!

 BILDER FRA FORRIGE HELG!

Fikk endelig overført bildene Nico og jeg tok i helgen! Hihi.. STALLEN!

Jeg var oppe 1030 idag! Det er tidlig for min del, men vi skulle i stallen!:) Der er vi ferdig nå og er klar for en kaffe og supermario!:) Jeg har funnet ut at man skal ikke undervurdere hestejenter, det er faen meg hardt arbeid. Tømte også minnekortet til christian og Nicoline, må si at jeg lo godt av noen av de bildene!:D Kanskje jeg burde legge ut noen? :D
Hundene var fornøyde med stalltur!:)

DAGENS INNKJØP!

Jeg og Wenche skulle Idag spionere på Kjetil, han skulle nemlig på kjøpesenteret og handle men nektet og si hva! Vi ble jo nysgjerrig og fulgte etter! Men som de dårlige spionene vi er mistet vi de etter første sving! Da endte vi opp på shopping isteden!:) Helt ok men salg!! Dagen har gått utrolig fort, vi kom akuratt tilbake fra tur med hundene! Og nå skal vi kose oss med en chai tea latte!:) hmmm.. Sov godt alle!

Ble to topper og en bukse! Alt fra Veromoda! Toppene kostet 50,- pr stk. Buksa kostet 75,- Så billig at man ikke har råtil og la være!

UT PÅ TUR ALDRI SUR!

Da sitter vi på Oslo s og venter på toget!:) Vi skal en liten tur til Toten for og besøke Wenche!:) Det er veldig deilig når det ikke går så lang tid mellom hver gang syntes jeg! Ikke en uke siden sist en gang!!:) Hermine er også med, litt tungvint i og med at pappaen hennes har tatt med båndet til Trysil! Men hun er så lydig at det går egentlig veldig bra uten!:)

FOR EN HELG!


Min Lørdag var så vellykket! En haug med bra mennesker samlet på et sted.. Og ha 100 kjentfolk under samme tak, da blir det jo en bra fest! Jeg kun tatt noen bilder selv og de er tatt med mobil, men de egner seg heller ikke her inne:D Så da låner jeg heller noen av Haukhe og Niri! Nå skal jeg endelig ptrøve og komme meg ut, har sliti med en kjent kvinnelig problem i hele dag men føler meg litt bedre nå!:) Så da går turen til Kolboten for og tilbringe litt tid sammen med kjæresten, ser han så lite for tiden at det nesten er litt vondt!:) Imorgen drar jeg jo avgårde til Toten, og når jeg kommer hjem derfra skal jeg besøke Hege i Kongsberg. Det blir rett og slett en fantastisk uke.

 


 

IKKE HVER DAG NOEN SKAL DREPE MEG!

Hver dag er ikke like rolig! Idag ble jeg truet på livet av en Narkoman som jeg nektet og låne toalettet! Hun sto og hylte og skreik at hun måtte tisse og jeg måtte åpne, gjesten i resepsjonen ble livredd! Så jeg hadde ikke annet valg enn og ta tak i jakka til dette menneske og kaste henne ut! Det var et rent helvette.. Men jeg låste og hun gikk! Hun kom desverre tilbake rett etter jeg hadde låst opp! Da kom hun med en barnevifte og skulle drepe meg med den og jeg hadde bare og passe meg for henne og Breivik! Blir helt sjokkert av hva folk får seg til og gjøre selv om de er rusa! Og hva i alle dager gjør de narkomane i dette strøket plutselig?? Hmm..

Har du noengang hatt en ubehagelig situasjon med en narkoman?


Tilfeldig bilde lånt av google.no

PRETTY LITTLE LIARS!

Mitt liv består kun at Pretty Little Liars for tiden! Jeg startet og se den serien for 2 dager siden, og jeg har allerede sett 20 episoder! Klarer ikke legge meg om kvelden og har på vekking for og ikke sove så mye så jeg kan stå opp tidlig og se mer før jeg drar på jobb! Har dere sett serien før? Visst ikke er denne noe jeg sterkt anbefaller! Den er så spennende!:) Nå er det jo også slik at du får en gratis prøvemnd på Netflix.com, der har de den serien og mange flere! Meld deg inn og se om du liker den da vel? Det er jo tross alt gratis:)BACK TO WORK!!:)

Da var det jaffu meg til for litt nattjobbing igjen! Det er over en mnd siden sist, så spent på om jeg husker alt. I og med at det er januar så er det jo ganske stille i hotelbransjen! Men det passer jo meg yppelig siden det er så lenge siden sist. Ser at det er en del som har meldt seg på konkurransen! Det er utrolig morro. Håper på enda flere imorgen!:D For deg som durer på hva slags konkurranse det er så sjekk ut innlegget HER! Vinneren stikker som sagt av med en superkul jakke, jeg har lik selv og rett og slet elsker den! Den har en verdi på 349,-


Ønsker dere en fin kveld fra Thon Hotel!:)

VENNEKVELD!

Ikveld er det endelig på tide og se igjen litt kjentfolk!:) Jeg og Caroline skal lage hjemmelaget pizza, i og med at det kommer litt fler enn planlagt så er det godt jeg ikke skal lage pizza alene! Uten Caroline hadde det nok ikke blitt like godt:D Hunden og jeg har gått lang tur idag, selv om det var iskaldt. Har nemlg fri idag og imorgen! Men det betyr at det er jobbhelg igjen! :D Heldigvis skal jeg jobbe netter denne helgen, så da får jeg med meg litt av det som skjer på dag og kveldstid! Hurraa for det(:

Og forresten, igår fylte min kjære lillesøster 13år! Hun har allerede tatt meg igjen på høyden. Syntes ikke det er lenge siden hun var bitteliten! Utrolig hvor fort småsøsken blir store:)HALLOO BLOGGEN!

Jeg er på jobb! Egentlig helt ok, selv om det var tungt og dra ser ut i kulda! Sorry den dårlige kvaliteten på alt som er av bilder, men jeg mangler en dings til og putte minnekortet i som jeg igjen kan putte i pcn! Skal få kjøpt meg det fortest mulig, men fortest mulig for verdens treigeste person er ikke imorgen uheldigvis!:D Tenkte og kjøre en konkurranse senere i uken! Siden det er første gangen jeg gjør det så vet jeg ikke helt hva og hvordan jeg skal legge det frem! Men det lover jeg og finne ut av!:)

SAVN!!

Jeg savner mine thailanske venner!!:/ Når man er på et sted så lenge som vi var blir man faktisk godt kjent med mennester. Det er forferdelig og dra fra de når man vet at det er så lenge til neste gang!:/Net og Meg <3


Tik og meg. (Overarmen min ser ut som en spekepølse, det er ikke no og bry seg om) ;D

 

Heldigvis ser det ut som vi drar tilbake allerede i september! Og jeg har allerede begynnt og glede meg <3

 
 

 

GOD MORGEN!

God Morgen!:) Klokka har akkurat passert 0800! Jeg er så trøtt idag, Men det er jo da man har kaffe til og hjelpe! Deli de luca som ligger vegg i vegg med oss ble faktisk ranet inatt, med pistol og hele greia. Forferdelige greier! Men heldigvis gikk det bra med hun som var på jobb da det skjedde! Kan ikke en gang forestille meg hvor forferdelig det er og bli ranet. Jeg var på ranskurs en gang, og jeg syntes det var ille selv om jeg visste hva som skulle skje! Huffhuff.. Idag etter jobb går turen rett til min farfars 80årslag! Kan ikke fatte at han er 80år, men jeg begynner jo og dra på årene selv;) HiHi..

 

Bildene er superdårlig kvalitet!:D Men da ser man ikke så godt at jeg er ybertrøtt:D

WEEKEND!

God ettermiddag til både store og små!:) Dagen idag har vært fantastisk så langt. Sto opp tidlig og dro på kaffebar`n på Kolbotn sammen med kjæresten! Vi er jo alltid der i helgene, men nå er det en god stund siden sist så idag var det godt og få verdens beste kaffe og frokost igjen!:) Resten av kvelden skal jeg tilbringe på jobb! Men det er mye og gjøre så det kommer til og gå fort!:) Men er du ute i Oslo by ikveld og ikke kommer deg hjem, Da syntes jeg du skal komme og sjekke inn på Thon Hotels!:) Kanskje vi ses?COLD!

Det og være tilbake i norge er en stor nedtur. Kaldt og fælt! Men heldigvis er det andre ting som veier opp for det! Var utrolig deilig og se igjen lille hunden vår og ikke mist venner og familie! 1mnd er lenge assa. Jeg har også startet i ny jobb siden jeg kom tilbake. Så nå jobber jeg så og si 100% i Thon Hotels! En fantastisk jobb med snille og artige kollegaer! Men andre ord, Jeg trives. Jeg jobber faktisk 3 helger på rad denne mnd, veldig mye! Men har litt og ta igjen! Siden jeg er ferdig så sent idag så rekker jeg akkurat ikke vors, men kan møte min fantastiske samboer ute!:) Ha en fantastisk kveld alle sammen!


Ganske sikker på at Daniel dreper meg når han ser bilde av seg selv her!:D

GODT NYTT ÅR!!:)

Vi er allerede kommet til 2. Januar!:) Siden sist jeg blogget har vi gjort utrolig mye morro! Vi har vært på en av verdens størtste trekirker, vi har leid mer vannscooter! Vært har og snorklet har vi også , det er noe av det artigeste jeg har gjort. Så morro at vi faktisk skal ta et prøvedykk før vi drar hjem! Vi har også hatt noen heftige byturer sammen med to fantastiske jenter fra Kings Table, Net og Tik! Nyttårsaften dro Daniel og Tonje til Bangkok, mens vi ble igjen og feiret på taket av lings Table! En sykt bra nyttårsaften, faktisk den beste noen gang! Vi måtte jo også en tur til Walkingstreet for og sjekke ut livet! Så mye folk har jeg aldri sett på et sted, herreguud! Men morro var det og vi var vel i seng rundt 0630!:) Flinke var vi! Her skal dere få litt bilder fra den siste uka! Nå skal vi ned på stranda og møte de to andre som kom fra bangkok igår!:)
Solnedgang på Balihai!Søteste Net!:)

Tilbringe nyttår i en solseng var ikke feil!:)Net og meg på taket av KT
BESØØØØK!:)

Idag kom Tonje og Daniel, endelig! De kom ganske tidlig, så vi dro rett ut til Koh Larn! Sykt digg der ute idag. Vi leide til og med vannscooter og det var supermorro, gleder meg allerede til neste gang!:) Her kommer noen av bildene som ble tatt idag!:)
BILDEEER!

Igår var vi jo som sagt og shoppet litt og drakk no øl på King`s Table!:) Her kommer gårsdagens bilder!:)


 

UTFLUKT!

Idag har vi vært og utforsket pattaya! vi tok den lokale taxien som kalles batbus til midt i byen og gikk strandlinjen tilbake! På veien stoppet på på Hard Rock Cafe! måtte liksom innom der!:D helt på slutten av "turen" bestemte vi oss for og gå til balihai, der var vi også en av de første dagene vi var her nede! Fantastisk sted helt nede ved vannet! Siden vi har et stramt skjema idag så må vi bare hoppe i dusjen før turen går videre til en av Jomtien`s fineste resturanter og teste ut biffen! Det skal bli godt assa!THE BEACH..

Ser klokken så vidt har passert 1100 hjemme i Norge. Her er den 1700 og vi kom akkurat hjem fra stranda!:) Jeg begynner faktisk og få farge også, noe jeg vanligvis ikke får uansett hvor mye jeg er i sola!:) Her kommer dagens bilder!:) 

THE ISLAND!

Som jeg fortalte dere igår tok vi båten til øya igjen. La kun ut mobilbilder da! Nå skal dere få bilder fra Gopro kamera! (: Klokken er 1330 her nede og vi ligger fortsatt i sengen etter en lang gårsdag med masse fyll og fanteri! Men virkelig verdt den dårlige formen idag. Hva dagen bringer idag er jeg litt usikker på, men det finner jeg vel tidsnok ut av. Håper alt står bra til hjemme og at dere ikke fryser i hjel!;)BILDER!!

Lite blogging om dagen! Men det er rett og slett kun fordi vi er lite på rommet!:) De 2 siste dagene har vært travle. Vi har bl.annet vært på underwalter world, der var det så mye forskjellig og se! Alt fra klovnfisk til hai. Idag har vi kjørt båt ut til en øy, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er den beste dagen jeg har hatt i mitt liv! Fine strender, varmt vann og øl som jeg faktisk liker!:) Da skal man virkelig ikke klage. Jeg elsker dette landet..
SNØ PÅ LJAN!

Snøen kom jaggu meg hit til slutt også! Glad jeg drar fra den snart... (: Jeg har egentlig kjempe mye og gjøre idag! Jeg skal både pakke ferdig, rydde vaske resten av klærne som skal være med og farge håret! Imorgen går hele dagen bort så da får jeg ikke tid til noenting bortsett fra og feire mine fantastiske besteforeldre!:) Min farfar blir nemlig 80år, og det kan jeg ikke gå glipp av! (:

Ha en fin kveld alle sammen!:) Her får dere et bilde av den fantastiske utsikten fra stuevinduet!

JUSTIN IS MY BOYFRIEND, AND I`M NEVER LETTING HIM GO!

Jaffal i drømmene mine! kan med hånda på hjertet si at jeg hadde verdens beste drøm på dagen igår.. For første gang drømte jeg endelig at jeg møtte Justin Bieber for første gang. Jeg var på en konsert der han spilte, jeg sto helt foran og han ba meg komme backstage, der sang han Boyfriend til meg og lurte på om jeg ville bli med han hjem! Jeg sa selvfølgelig ja, uheldigvis hadde jeg uka mi!:/ Men Justin er jo så snill og tålmodig, så han ventet selvfølgelig.. i mellomtiden så ble vi jo godt kjent, og det var så godt og kysse han!:D Endelig kom  dagen hvor jeg var helt klar for Bieber, og det var på tide og legge seg!:D Vi klina og jeg var rett og slett på vei til og ha sex med han, fantastisk! Men NEIIIIIIIDAA, da ringer den helvettes telefonen til Henrik som gjør at jeg våkner og går glipp av den dagen jeg hadde ventet på så lenge i drømmen!

Gleder meg villt til og legge meg snart i håp om at jeg sovner inn og detter rett tilbake i den drømmen!

LIVET ER HARDT INNIMELLOM!!Newborn!

Disse helgene kommer bare fortere og fortere for hver uke føles det ut som! Men det er bare bra, jaffal når ferie venter!:) Jeg har nesten ikke sovet et sekund det siste døgnet! Men det er selvforskyldt og så verdt det. Idag tok nemlig Caroline turen til Kongsberg for og besøke Hege, Bassan og lille Ulrik! Han er den søteste lille gutten ever! Så fredfull og så beskymringsfri! Vanligvis syntes ikke jeg at babyer er søte når de nesten nylig har blitt født, men han her var noe for seg selv!:) Veldig stolt av både mor og far. Ulrik har uten tvil fått verdens beste foreldre!LIFE!

Noe jeg ikke har fortalt dere enda er at en av mine bestevenninder ble mamma til en perfekt liten gutt forrige Lørdag! Dette er første gang en av mine nære venner får barn, da blir det ekstra stas!:) Jeg gleder meg så masse til og hilse på han at jeg kan nesten ikke vente!

De siste dagene har jeg liggi rett ut med verdens verste forkjølse! Feber, hoste, snørrete og hodepine.. Men jeg tenker at det er bedre og få det nå enn og være syk når vi drar!:) Det er jo faktisk bare 8 dager igjen! 8 dager til sol og varme til alle beskymringer kan legges til side, 8 dager til masse tid sammen med kjæresten på stranda med en kald øl i hånda! Jeg gleder meg ubeskrivelig mye..THAILAND!

Idag er det 11 dager igjen til jeg stikker av en hel måned til Thailand!(: Som jeg gleder meg til sol og varme! Det skal rett og slett bli fantastisk. Kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe! Tror det først nå begynner og gå opp for meg at vi skal dit!:) Gjett om jeg skal ligge på stranda og drikke gode drinker! 

 

SCIENTOLOGI.

Dette er en organisasjon som får meg til og lure på hva som skjer oppi hodene til folk! De kaller det selv en Religion, men fra mitt ståsted så er ikke dette noe annet enn en gjeng med gale folk som ble født uten hjerne. Selv er det ikke så lenge siden jeg hørte om disse, noe som er utrolig merkelig da de faktisk er ganske store.. Hvor mye vet dere om denne Religionen/ organisasjonen?

 

Her skal dere iallefall få litt fakta om de, og hva de tror på og står for..  • Et menneske er et udødelig åndlig vesen (kalt Thetan) med eget sinn og egen kropp.
  • Thetan har levd mange tidligere liv og kommer til å fortsette og leve etter kroppen er død.
  • Mennesket er grunnleggende godt, men har blitt «forstyrret» av smerte og ubevissthet i løpet av livet.
  • Sannheten er det som er sannhet for deg. Ingen overbevisninger skal påtvinges andre. I stedet skal læren i Scientologien testes og de som praktiserer det skal hver for seg bestemme seg for om det er sant eller ei.

 

Den personen som grunnla denne religionen var egentlig en si-fi forfatter med navn Ron Hubbard. Men i 1953 valgte han og omdefinere det hele til en religiøs bevegelse. De har i dag millioner av medlemmer spredd over 159 land. I noen land har denne religionen/organisasjonen blitt forbudt i noen land. Noen har sikkert fått med seg at det er en del kjendiser som er med i denne organisasjonen?

Bl.annet: Tom Criuse, John Travolta, Lisa Marie Presley osv osv.

Religionen dems går rett og slett ut på at man tror på Alien og alt man egentlig vet at ikke finnes! Man kan også kjøpe seg til den høyre og bedre "rolle". De blir overvåket 24/7 slik at kirken vet alt hva de gjør, og når de "verver" seg inn må de fortelle alle sine dypeste hemligheter som de lagrer og bruker i mot deg visst du velger og gå ut av den, noe som er strengt ulovlig i følge dem selv! Når man skriver under er han ikke bare pliktig til og være medlem i 100år, men i millioner av år. (siden de tror på et liv etter døden)!  Man må også følge egne relger som er laget av denne Scientologikirken.

 

For meg er dette bare helt uvirkelig, hva slags normale mennesker tror på Alien når man har passert 6år? Hva slags menneske vil frivillig gå inn for og ha enda flere regler enn man har og forholde seg til idag! kan noen hjelpe meg og forstå dette? 

TVANGSSALG!

 Det som er veldig enkelt i et helt nytt forhold hvor man enda er nyforelsket er og tenke med hjertet og ikke hjernen! En feil som blir begått ofte idag er at man kjøper noe sammen med partneren før man egentlig vet nok om hvordan forholdet vil bli når man møter den virkelige hverdagen og før man egentlig lærer og kjenne den andre personen! Det kan enten gå bra eller utrolig dårlig, som det gjorde i det tilfellet her! Grunnen til at jeg velger og skrive om dette er rett og slett for og få ut frustrasjon, og for og få dere der ute til og tenke dere om før dere gjør samme feilen som meg!

Uheldigvis per d.d eier jeg en leilighet med min eks, Jeg flyttet ut derfra for halvanna år siden men står fortsatt som eier! Han valgte selv og flytte ut derfra for 2-3 mnd siden.. I mellomtiden har den blitt lagt ut for salg, noe jeg var overlykkelig over da jeg endelig kunne bli kvitt den siste tingen som gjorde at vi fortsatt måtte ha kontakt. Den ble også leid ut, gjennom NAV, det var på en måte trygt for da visste jeg at lån og fellesutgifter ble betalt. Men tilfeldigvis skulle jeg sende noe post oppover til min eks, da oppdager jeg at det er en del inkassovarsel i både mitt og hans navn! Jeg åpner selvfølgelig dette og finner da ut at leiligheten var i ferd med og gå på tvangssalg for at ting ikke hadde blitt betalt.. Jeg ringer og prøver og dinne ut av dette, og finner da ut at de pengene vi har fått fra de som leide har ikke gått til og betale det som skal! De var brukt på en selv.. Leiligheten var også falleferdig, møkkete og jævelig. Det måtte skiftes dører, males og vaskes. Takk gud fikk jeg stor hjelp av foreldre og kjæreste! Foreldrene mine malte og vasket så verken jeg eller eksen trengte og gjøre noe bortsett fra og gi de et takk! Til og med det ble for mye for han!!! Men over til det viktige, nå er jeg den som faktisk sitter i knipa! Og jeg var virkelig ikke keen på og bruke mine penger på og betale for at han eller noen andre for den saks skyld har bodd i den leiligheten! Men jeg er mindre keen på og ha et tvangssalg registrert på meg! Jeg er 24 år gammel og har heldigvis lært meg og ta ansvar.. Kan ikke fatte at noen lar det gå så langt, og bare forventer at andre skal rydde opp!! Jeg blir provisert, sint og lei meg på en gang..

Budskap: Tenk dere alltid om to ganger... 

HUFF!!:)

Kjære lesere, jeg er veldig lei meg for at det er så lenge siden sist jeg har oppdatert bloggen! Så heldig som jeg er ser jeg at det er fortsatt like mange innom hver dag! (: Jeg lover og bli flinkere.. Grunnen til at jeg ikke har blogget er vel også for at det er lite spennende som har skjedd i det siste!:) Men dere kan seff få en kjapp oppsummering! (: 

Som noen har fått med seg selger jeg en leilighet om dagen! Der var det mye og gjøre for den var klar, men nå er det i orden og det blir visning neste søndag!:) Forrige helg var det også Frenbesøk i Oslo! Thomas tok endelig turen innom byen. Utrolig hyggelig og se han igjen, og ikke minst møte alle vennene hans!:) Jeg tok desverre kun bilder som ikke egner seg for internett! Derfor stjeler jeg noen av Åse i steden!:)Denne kvelden er ikke en jeg glemmer med det første!:D For en arti jeng.. (:

GOD MORGEN

Heihei, jeg er alt for tidlig ute idag! Men godt og ha litt god tid innimellom også. Jeg startet dagen med en smoothie, nam! Idag starter forresten Norges største bilmesse! Oslomotorshow er i Norges varemesse i år også!:) Ta deg en tur da vel?(:

HELGENS OPPDATERING.

Det er tirsdag, og jeg er fortsatt ikke i form etter helgens festligheter! Men det tyder jo bare på at jeg hadde en fantastisk bra kveld. Vi var på RÅ i Karl Johansgate! Der spilte Loveshack, et døds bra coverband som virkelig kan det og lage god stemning.  Jeg ble uheldigvis litt for full, så den stakkars samboeren min måtte følge meg hjem litt tidligere enn han selv ville hjem!:) Snilleste kjæresten.. 


LUNCH

Det er fredag, da kan man unne seg noe godt til lunch. Nammmm(:

TRØTT I TRYNE DA ELLER??

God formiddag til både store og små!:) Jeg har endelig våknet litt! kan si med sikkerhet at jeg har aldri vært så trøtt som jeg er idag. Når jeg satt og ventet på bussen til Ryen idag tidlig må jeg ha vært i koma! Jeg så på klokka og den var såppas at bussen min skulle kommet for flere minutter siden, jeg ser rundt meg og alle menneskene som pleier og ta samme buss som meg var borte!!:( Jeg har rett og slett ikke fått med meg at bussen har stoppet rett foran trynet på meg! Så idag kom jeg altfor sent på jobb.. Kan ikke si at det var den beste starten på dagen! Men når det begynner dårlig får jo dagen bare blitt bedre derfra!:) Har dere forresten funnet noe fint i Nettbutikken pomeranosaurus.no
DÅRLIG BLOGGER (fik på hånda)

Heihei alle sammen. Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager! Men har rett og slett hatt alt for mye og gjøre! Helgen gikk bort til og være med kjæresten på jobb, utrolig morro med bilder og filminspilling av de tøffe bilene til SSP! Vi har også feiret bursdagen til vår gode venn Pedern!:) bare velstand! Åpnet også nettbutikken igår! Fikk inn mange flere bestillinger enn hva jeg hadde ventet! Kjempe stas:) Gå inn og ta en titt da vel.

 

http://pomeranosaurus.no/

NY JOBB

Hoho! Må si denne fredagen begynner bra. Jeg fikk akkurat beskjed om at jeg har fått ny jobb!:) jeg skal selvfølgelig ikke slutte i Optimal Norge, dette er en jobb som går an og ha ved siden av!:)

FINAL FIGHT

Det er fredag, noe jeg er overlykkelig for! Det er også siste runde av Formula Drift denne helgen. Jeg er veldig spent på resultatet!  Wenche venninden min er der nede for og få med seg løpet live. Må innrømme at jeg er smålig eller VELDIG sjalu, men jeg skal klare med med dataen koblet til tv`n!:) For dere som ikke vet hva formula drift er burde dere uten tvil gå inn på Formulad sin hjemmeside og finne ut mer om denne fantastiske sporten!:) Vi krysser alle fingrene for at Fredric kjører seg til pallplassering i helgen!:)

Bilde tatt av: Camilla Smistad Tofterå.
Nå får jeg komme i gang med de tingene jeg må få unnagjort før helgen tar meg!:) God fredag alle sammen.

 

JOBB..

Denne dagen har ikke gått helt slik som jeg vil. Den er kranglette og går meg i mot.  Men da er det ingenting annet å gjøre enn og håpe på en bedre imorgen! Jeg venter også på en spennende telefon som skal komme før helgen! Gleder meg til og kunne fortelle dere hva det er:) 

10.10.2012

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hos min mor i sørum, jeg tok toget hit rett etter jobb for og hente ut diverse fra den gamle leiligheten og ikke minst få servert middag. Nå skal jeg se en episode av Tigerstaden før jeg setter meg på toget for og dra hjem til kjæreste og hund<3 Håper dere alle har hatt en like fin kveld som min (:

KJÆRLEIK
 NY UKE I GANG!

Da var det mandag igjen! Helgen er over før man rekker og blunke.. Men sånn er livet, hardt og brutalt!:)) Surpriseparty som vi hadde for Arild gikk kjempe bra, han hadde ikke hatt noen misstanker! Ble super overrasket da han kom inn og så alle som sto i stua! Alle ble også passe drita! Så alt i alt, utrolig vellykket. 


SURPRISEPARTY

Nå er vi på Sørumsand, surprise party for min bestekompis. Dette var det jeg ikke kunne skrive om :) her kommer en liten bildeoppdatering:)

06.10.2012

Hello til dere!:) Jeg er kjempe klar for jentebesøk! Marte er på vei, det er snart Caroline også! Jeg er allerede åpnet vinflaska og er ganske sikker på at jeg skal bli fin i formen ganske tidlig idag!:) Ønsker dere alle en fin lørdag, regner med at dette er dagens første og siste oppdatering her inne! Men kommer sterkere tilbake imorgen!:)
FREDAAAAAG

God morgen kjære lesere! Jeg sitter på jobb og koser meg med kaffe og Atkins sjokolade i skrivende stund. Om få timer er det helg, det skal bli utrolig godt. Jeg får nemmelig besøk i helgen av disse to snuppene.


 Det er ca en mnd siden sist jeg så de, så i helgen skal all tapt tid tas igjen og vi skal ha det super morro! Hva vi skal kan jeg ikke dele med dere enda, men søndagen kommer det full rapport med masse bilder!:)

 

WHAT TO DOOOOO?

Hadde glemt hvor kjedelig det var og være hjemme alene på kveldstid! Sitter her alene i mørket og jobber med en Bedriftside på facebook. Har så vidt begynnt, så har mye igjen! Men dere kan få lov og se hvordan den har blitt så langt, gå gjerne inn HER og lik siden. 


 

Syntes også det er utrolig morro og se at så mange er innom bloggen min allerede, den har ikke vært oppe og gått mer enn ei litta uke og flere HUNDRE er innom:) DOWN MEMORY LANE

Down memory lane.. Som jeg savner verdens beste by, NYC er fantastisk! Desverre ble det ikke no tur i år da Thailand blir prioritert i steden! Men da er det alltid hyggelig og se på bilder fra i fjord.. Drømme seg litt tilbake og krysse fingrene for at det blir tur hit neste år. Det blir jo fort enklere når Norwegian begynner og fly dit! De har også lovet at billettene skal kun koste 2000kr!:) Da blir det fort litt rimligere:)


NYC by night

Wall Street

NYC by night, tatt fra Rockefeller Center

Streik i NYC

Broocklyn bridge

upper Manhattan, Sentral Park

Central Park

Downtown 

NYC by night, tatt fra Rockefeller Center

Meg i Time Square

Wall Street, Børsen

GOD MORGEN FRA OSLO

God morgen, eller ikke! Jeg startet dagen med og forsove meg! Men nekter og la det ødelegge dagen min!:) Helgen nærmer seg med stormskritt, som jeg gleder meg.. Har dere noen spesielle planer i helgen da?