Konkurranse

Gumball 3000 Betsafe teaser 2013!

Dette er bare en liten smakebit av den fantastiske Gumball 3000 rally. Det handler om raske biler, kjendiser og moro. Gumball 3000 tiltrekker ikke bare superbil entusiaster, men adrenalin junkies og alle andre som elsker moro. Videoen forklarer veldig kort hvordan du kan vinne en plass i årets Gumball. Vi vil også gi deg en Betsafe superbil å kjøre i den. Konkurransen starter 15. mars (idag), Vil du være en av sjaførene til betsafe i årets Gumball 3000? Gå inn HER og meld deg på!

 

 

KONKURRANSE!!


Visst du har lyst på en akkurat nå kan du gå inn --> HER<-- og bestille deg en nå!:) Jeg har disse pennene selv og er superfornøyd!

03.02.2013

VINNEREN ER!!

 

 Da har jeg endelig hatt tid til og sette meg ned, skrive alle navnene på lapper og trekt en vinner! Beklager at det ble litt etter midnatt men jeg er alltid ganske ødelagt etter nattevakt og i tillegg har vi vært i bursdag! Uansett,

 


Gratulerer til deg!:)

EVAKUERING! :D

Da er det ikke lenge igjen til Jeg trekker en vinner av konkurransen! Under et døgn igjen! Så du har fortsatt litt tid tid til og melde deg på!:) Jeg er på jobb igjen, passe trøtt i trynet og halvfurten for at jeg ikke kunne være med kompisjengen på Fridays og spise idag! Men får tenke positivt på det, de bruker penger og jeg tjener! men det skal sies at jeg gleder meg veldig til og bli ferdig imorgen og kunne dra hjem og sove! Nå ble det mye tørrprat, så nå tror jeg at jeg stopper der!

For og mede deg på konkurransen så trykk HER

SHAPEUP!:D

Har rett og lett blitt hektet! På instagram igår så jeg ei venninnde hadde lagt ut bilde av ShapeUp appen! Jeg ble nyskjerrig og lastet den ned med en gang! Jeg elsker den, det er så lett og holde styr på hvor mange kalorier, karbohydrater og fett du får i deg i løpet av en dag! Du kan også se hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en treningsøk! Kan til og med synke den med Runkeeper appen din! :) Du kan laste ned en gratisversjon, og en som koster penger! Den som koster penger har du selvfølgelig tilgang på litt mer! Alt av matvarer ligger også inne, så du kan bare skrive inn hvor mange gram du har tenkt og spise og appen regner ut resten for deg! Er det en matvare som ikke ligger inne kan du scanne den inn med telefonen din!

Anbefalles på det sterkeste!:)


Her er min dag idag! Slik ser dagbokbildet ut!:) Jeg har laget meg egne måltid, som dere ser heter det måltidet jeg har spist idag frokost! Der ligger det inne 3knekkebrød med Baconost og et glass melk + en kaffekopp!:)

Kjempe enkelt..

 

Husk også konkurransen jeg kjører, du kan vinne en suerkul jakke!:) Innlegget finner du HER!

 

KONKURRANSE! VINN KUL JAKKE!:)