Lavkarbo

LAVKARBOKAKER..

Det er utrolig mye godt man kan spise selv om man er på lavkarbo.. Man kan bestille ferdig lavkarbomix og glasur HER Jeg har kun prøvd Sjokoladekaka, den var utrolig god, smaker nesten som vanlig kake! Samboeren min liker ikke kaker men den lavkarbo sjokoladekaka spiste han masse av, så noen syntes faktisk lavkarbo alternativet er bedre!:)

PØLSER OG GRØNNSAKER I ILDFASTFORM
 

Selvfølgelig lavkarbo. Denne oppskriften fant jeg på greterode.no, det skal egentlig potetmos i bunnen men den valgte jeg og fjerne! 

JORDBÆR OG VANILJEKESAM

Siden jeg går på lavkarbo så kan jeg ikke dytte i meg alt jeg vil av godis! Heldigvis forsvinner sukkersuget mer og mer, men tror nok aldri det blir helt borte.  Derfor er det bra og ha noe alternativt:) Når jeg har lyst på noe søtt tyr jeg ofte til Jordbær og vaniljekesam! Det er litt mer karbohydrater enn hva man egentlig skal ha i seg, men jeg har nå kommet såppas langt at det går bra!:) 

Har du smakt Jordbær og vaniljekesam? 
LAVKARBOMIDDAG!

I dag har vi spist kjøttboller og broccoligrateng med Stekte tomater toppet med ost! Oppskriften på broccoligratengen fant jeg på Lenaslavkarbo! Legger den ut til dere her også! Den er virkelig verdt og prøve, jeg har fått helt dilla og lager det til nesten hvert måltid. Klar til servering.

Tomatene legger jeg bare på sølvfolie, deler de så i to. Også strør jeg på osten og krydrer med salt og pepper. De pleier og stå i ovnen ca 20min på 200grader (Varmluft)