januar 2013

BILDER FRA FORRIGE HELG!

Fikk endelig overført bildene Nico og jeg tok i helgen! Hihi.. STALLEN!

Jeg var oppe 1030 idag! Det er tidlig for min del, men vi skulle i stallen!:) Der er vi ferdig nå og er klar for en kaffe og supermario!:) Jeg har funnet ut at man skal ikke undervurdere hestejenter, det er faen meg hardt arbeid. Tømte også minnekortet til christian og Nicoline, må si at jeg lo godt av noen av de bildene!:D Kanskje jeg burde legge ut noen? :D
Hundene var fornøyde med stalltur!:)

DAGENS INNKJØP!

Jeg og Wenche skulle Idag spionere på Kjetil, han skulle nemlig på kjøpesenteret og handle men nektet og si hva! Vi ble jo nysgjerrig og fulgte etter! Men som de dårlige spionene vi er mistet vi de etter første sving! Da endte vi opp på shopping isteden!:) Helt ok men salg!! Dagen har gått utrolig fort, vi kom akuratt tilbake fra tur med hundene! Og nå skal vi kose oss med en chai tea latte!:) hmmm.. Sov godt alle!

Ble to topper og en bukse! Alt fra Veromoda! Toppene kostet 50,- pr stk. Buksa kostet 75,- Så billig at man ikke har råtil og la være!

UT PÅ TUR ALDRI SUR!

Da sitter vi på Oslo s og venter på toget!:) Vi skal en liten tur til Toten for og besøke Wenche!:) Det er veldig deilig når det ikke går så lang tid mellom hver gang syntes jeg! Ikke en uke siden sist en gang!!:) Hermine er også med, litt tungvint i og med at pappaen hennes har tatt med båndet til Trysil! Men hun er så lydig at det går egentlig veldig bra uten!:)

FOR EN HELG!


Min Lørdag var så vellykket! En haug med bra mennesker samlet på et sted.. Og ha 100 kjentfolk under samme tak, da blir det jo en bra fest! Jeg kun tatt noen bilder selv og de er tatt med mobil, men de egner seg heller ikke her inne:D Så da låner jeg heller noen av Haukhe og Niri! Nå skal jeg endelig ptrøve og komme meg ut, har sliti med en kjent kvinnelig problem i hele dag men føler meg litt bedre nå!:) Så da går turen til Kolboten for og tilbringe litt tid sammen med kjæresten, ser han så lite for tiden at det nesten er litt vondt!:) Imorgen drar jeg jo avgårde til Toten, og når jeg kommer hjem derfra skal jeg besøke Hege i Kongsberg. Det blir rett og slett en fantastisk uke.

 


 

KLAR FERDIG GÅÅÅ!!

Vi sitter i skrivende stund og venter på Arild! Nico, Caroline og jeg er i full gang med festen i bilen med musikken på full tyn!!:) GOD LØRDAG!:)

UGGH!

Det er så deilig og stå opp kl 0530 på en lørdag! Eller ikke.. Jeg sovnet kl 0200 inatt, så er passe trøtt i tryet idag! Lurer på hvordan det skal gå ikveld når jeg starter festen rett etter jobb! Har ingen planer om og legge meg tidlig, men fort gjort og finne senga når man har 5meter og gå fra selve festen!:D Nå skal jeg gå ned på Deli og få meg en kopp med bekksvart kaffe!:) Håper vi ses ikveld.. (:

STRESS

Dagen idag Har vært litt av den dag! Skal sies at den startet jo bra! Men resten av dagen har vært stress på jobb! Så mye som skal fikses både her og privat! Men ting ordner seg til slutt, og jeg er helt klar for tur til Kongsberg imorgen! Når manjobber mye helg er det helt sinnsykt hvor mye man setter pris på en frisøndag i ny og ne!:) Nå er det to timer igjen her før jeg skal hjem! Gleder meg ekstra mye til det idag siden Henrik er hjemme når jeg kommer!<3

Ha en fin fredag! Og en god helg:)

KAFFEBESØK!:)

Utrolig kos med kaffebesøk før jobb!:) Både Wenche og Nicoline kom innom Idag:) vi alle gleder oss til imorgen kveld! Da skal vi kose oss!:)

 

IKKE HVER DAG NOEN SKAL DREPE MEG!

Hver dag er ikke like rolig! Idag ble jeg truet på livet av en Narkoman som jeg nektet og låne toalettet! Hun sto og hylte og skreik at hun måtte tisse og jeg måtte åpne, gjesten i resepsjonen ble livredd! Så jeg hadde ikke annet valg enn og ta tak i jakka til dette menneske og kaste henne ut! Det var et rent helvette.. Men jeg låste og hun gikk! Hun kom desverre tilbake rett etter jeg hadde låst opp! Da kom hun med en barnevifte og skulle drepe meg med den og jeg hadde bare og passe meg for henne og Breivik! Blir helt sjokkert av hva folk får seg til og gjøre selv om de er rusa! Og hva i alle dager gjør de narkomane i dette strøket plutselig?? Hmm..

Har du noengang hatt en ubehagelig situasjon med en narkoman?


Tilfeldig bilde lånt av google.no

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Solen skinner og det er ikke mer en -14! Synd og allerede skal dra fra fjellet nå! Men sånn er visst livet, man kan ikke alltid få det som man vil har jeg hørt! Men det som er litt greit er at det begynner og ordne seg med leiligheten jeg eier sammen med eksen min! Vi hadde en koselig prat igår hvor begge klarte og oppføre seg! Da kommer man plutselig mye lengre i forhandlingene!;)

GOOD NIGHT!!

Etter en super kveld her i kulda sammen med Nicoline så tar jeg kvelden! Vi har storkost oss! Kan ikke huske sist jeg hadde så latterkrampe sist!:D Forresten, til helgen er det Gatebil on ice! Hvem skal? :)

GEILO

Jeg er på vei til Geilo! Og jeg kan fortelle dere at på veien opp så har det vært nesten -30! Det er så kaldt at jeg ikke får puste!! Jeg skal ikke klage mer på de -10 jeg har hjemme i Oslo! Har tatt med kamera.. Så kanskje det blir noe annet enn mobilbilder ikveld;)

PRETTY LITTLE LIARS!

Mitt liv består kun at Pretty Little Liars for tiden! Jeg startet og se den serien for 2 dager siden, og jeg har allerede sett 20 episoder! Klarer ikke legge meg om kvelden og har på vekking for og ikke sove så mye så jeg kan stå opp tidlig og se mer før jeg drar på jobb! Har dere sett serien før? Visst ikke er denne noe jeg sterkt anbefaller! Den er så spennende!:) Nå er det jo også slik at du får en gratis prøvemnd på Netflix.com, der har de den serien og mange flere! Meld deg inn og se om du liker den da vel? Det er jo tross alt gratis:)VINNEREN ER!!

 

 Da har jeg endelig hatt tid til og sette meg ned, skrive alle navnene på lapper og trekt en vinner! Beklager at det ble litt etter midnatt men jeg er alltid ganske ødelagt etter nattevakt og i tillegg har vi vært i bursdag! Uansett,

 


Gratulerer til deg!:)

TIDLIIIG!:)

God morgen :) Her i Oslo sentrum er det bare meg, to måker og høy technomusikk! En typisk søndagsmorgen :) Ha en fin dag blogglesere!! Nå skal jeg hjem og sove etter en lang nattevakt :)

EVAKUERING! :D

Da er det ikke lenge igjen til Jeg trekker en vinner av konkurransen! Under et døgn igjen! Så du har fortsatt litt tid tid til og melde deg på!:) Jeg er på jobb igjen, passe trøtt i trynet og halvfurten for at jeg ikke kunne være med kompisjengen på Fridays og spise idag! Men får tenke positivt på det, de bruker penger og jeg tjener! men det skal sies at jeg gleder meg veldig til og bli ferdig imorgen og kunne dra hjem og sove! Nå ble det mye tørrprat, så nå tror jeg at jeg stopper der!

For og mede deg på konkurransen så trykk HER

BACK TO WORK!!:)

Da var det jaffu meg til for litt nattjobbing igjen! Det er over en mnd siden sist, så spent på om jeg husker alt. I og med at det er januar så er det jo ganske stille i hotelbransjen! Men det passer jo meg yppelig siden det er så lenge siden sist. Ser at det er en del som har meldt seg på konkurransen! Det er utrolig morro. Håper på enda flere imorgen!:D For deg som durer på hva slags konkurranse det er så sjekk ut innlegget HER! Vinneren stikker som sagt av med en superkul jakke, jeg har lik selv og rett og slet elsker den! Den har en verdi på 349,-


Ønsker dere en fin kveld fra Thon Hotel!:)

SHAPEUP!:D

Har rett og lett blitt hektet! På instagram igår så jeg ei venninnde hadde lagt ut bilde av ShapeUp appen! Jeg ble nyskjerrig og lastet den ned med en gang! Jeg elsker den, det er så lett og holde styr på hvor mange kalorier, karbohydrater og fett du får i deg i løpet av en dag! Du kan også se hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en treningsøk! Kan til og med synke den med Runkeeper appen din! :) Du kan laste ned en gratisversjon, og en som koster penger! Den som koster penger har du selvfølgelig tilgang på litt mer! Alt av matvarer ligger også inne, så du kan bare skrive inn hvor mange gram du har tenkt og spise og appen regner ut resten for deg! Er det en matvare som ikke ligger inne kan du scanne den inn med telefonen din!

Anbefalles på det sterkeste!:)


Her er min dag idag! Slik ser dagbokbildet ut!:) Jeg har laget meg egne måltid, som dere ser heter det måltidet jeg har spist idag frokost! Der ligger det inne 3knekkebrød med Baconost og et glass melk + en kaffekopp!:)

Kjempe enkelt..

 

Husk også konkurransen jeg kjører, du kan vinne en suerkul jakke!:) Innlegget finner du HER!

 

KONKURRANSE! VINN KUL JAKKE!:)


VENNEKVELD!

Ikveld er det endelig på tide og se igjen litt kjentfolk!:) Jeg og Caroline skal lage hjemmelaget pizza, i og med at det kommer litt fler enn planlagt så er det godt jeg ikke skal lage pizza alene! Uten Caroline hadde det nok ikke blitt like godt:D Hunden og jeg har gått lang tur idag, selv om det var iskaldt. Har nemlg fri idag og imorgen! Men det betyr at det er jobbhelg igjen! :D Heldigvis skal jeg jobbe netter denne helgen, så da får jeg med meg litt av det som skjer på dag og kveldstid! Hurraa for det(:

Og forresten, igår fylte min kjære lillesøster 13år! Hun har allerede tatt meg igjen på høyden. Syntes ikke det er lenge siden hun var bitteliten! Utrolig hvor fort småsøsken blir store:)HALLOO BLOGGEN!

Jeg er på jobb! Egentlig helt ok, selv om det var tungt og dra ser ut i kulda! Sorry den dårlige kvaliteten på alt som er av bilder, men jeg mangler en dings til og putte minnekortet i som jeg igjen kan putte i pcn! Skal få kjøpt meg det fortest mulig, men fortest mulig for verdens treigeste person er ikke imorgen uheldigvis!:D Tenkte og kjøre en konkurranse senere i uken! Siden det er første gangen jeg gjør det så vet jeg ikke helt hva og hvordan jeg skal legge det frem! Men det lover jeg og finne ut av!:)

FRIMANDAG!:)

For en fantastisk avslappende mandag!:) Idag har jeg gjort absolutt ingenting som har krevd at jeg må bruke energi. Sov lenge, renset akvariet, klippet hunden, snakket med Wenche i telefonen og vært på ahus og besøkt stemor! Veldig deilig og se at hun er på bedringens vei!:) Nå er det hjem til hunden og kose henne i hjel!:) Fortsatt fin kveld til alle!!

SAVN!!

Jeg savner mine thailanske venner!!:/ Når man er på et sted så lenge som vi var blir man faktisk godt kjent med mennester. Det er forferdelig og dra fra de når man vet at det er så lenge til neste gang!:/Net og Meg <3


Tik og meg. (Overarmen min ser ut som en spekepølse, det er ikke no og bry seg om) ;D

 

Heldigvis ser det ut som vi drar tilbake allerede i september! Og jeg har allerede begynnt og glede meg <3

 
 

 

TIL ALLE TRENINGSGLADE FOLK! DETTE ER BILLIG.

På Mandag, altså imorgen starter jeg for fullt med trening! Jeg er så heldig og ha et av Freshfitness senterene rett nedom jo! Der betaler man kun 199,- /mnd. visst man vil ha gruppetimer også så koster det 299,- /mnd. Ingen bindingstid! Dette er jo et supert alternativ for de som ikke vil bruke all verden med penger på trening! Jeg er helt avhengig av gruppetimer i og med at jeg ikke er så flink til og trene på eget "ansvar". Jeg har lovet meg selv og gå ned 8kg før mai mnd er her, og innen året er over skal jeg ha gått ned 10kg! Men til dere som lurer på om dere har et Freshfitness senter i nærheten!

 • Arendal         
 • Carl Berner
 • Drammen
 • Ensjø
 • Fredrikstad
 • Kristiansand
 • Majorstuen
 • Moss
 • Ryen
 • Skedsmokoset
 • Ski
 • Skårer
 • Strømmen
 • Ullevål

Åpningstider: Mandag-Torsdag: 0630 til 2200, Fredag: 0630-2100, Lørdag: 0900-1800, Søndag: 1000-1900!For mer info ta en titt på hjemmesiden dems, den finner du HER!

 

GOD MORGEN!

God Morgen!:) Klokka har akkurat passert 0800! Jeg er så trøtt idag, Men det er jo da man har kaffe til og hjelpe! Deli de luca som ligger vegg i vegg med oss ble faktisk ranet inatt, med pistol og hele greia. Forferdelige greier! Men heldigvis gikk det bra med hun som var på jobb da det skjedde! Kan ikke en gang forestille meg hvor forferdelig det er og bli ranet. Jeg var på ranskurs en gang, og jeg syntes det var ille selv om jeg visste hva som skulle skje! Huffhuff.. Idag etter jobb går turen rett til min farfars 80årslag! Kan ikke fatte at han er 80år, men jeg begynner jo og dra på årene selv;) HiHi..

 

Bildene er superdårlig kvalitet!:D Men da ser man ikke så godt at jeg er ybertrøtt:D

WEEKEND!

God ettermiddag til både store og små!:) Dagen idag har vært fantastisk så langt. Sto opp tidlig og dro på kaffebar`n på Kolbotn sammen med kjæresten! Vi er jo alltid der i helgene, men nå er det en god stund siden sist så idag var det godt og få verdens beste kaffe og frokost igjen!:) Resten av kvelden skal jeg tilbringe på jobb! Men det er mye og gjøre så det kommer til og gå fort!:) Men er du ute i Oslo by ikveld og ikke kommer deg hjem, Da syntes jeg du skal komme og sjekke inn på Thon Hotels!:) Kanskje vi ses?KANYE WEST SHOES


Kanye West er en av de mest talentfulle personene jeg vet om! Han kan synge, rappe, produsere musikk, melodier, lage klær, sko osv! I tillegg er dater han verdens tøffeste dame! Sitter i skrivende øyelikk og sikler på de nyeste skoene han designet! Når jeg får lønn, da skal jeg virkelig spandere på meg selv det paret her! Jeg dør av og se på de, sykt kule!

 

Hva Syntes du?

COLD!

Det og være tilbake i norge er en stor nedtur. Kaldt og fælt! Men heldigvis er det andre ting som veier opp for det! Var utrolig deilig og se igjen lille hunden vår og ikke mist venner og familie! 1mnd er lenge assa. Jeg har også startet i ny jobb siden jeg kom tilbake. Så nå jobber jeg så og si 100% i Thon Hotels! En fantastisk jobb med snille og artige kollegaer! Men andre ord, Jeg trives. Jeg jobber faktisk 3 helger på rad denne mnd, veldig mye! Men har litt og ta igjen! Siden jeg er ferdig så sent idag så rekker jeg akkurat ikke vors, men kan møte min fantastiske samboer ute!:) Ha en fantastisk kveld alle sammen!


Ganske sikker på at Daniel dreper meg når han ser bilde av seg selv her!:D

FROKOST

3 dager til hjemreise! Grugleder meg! Kjipt og komme hjem til kulda, men har mye annet spennende og komme hjem til! Nå sitter vi på windyin og skal spise frokost før vi skal ta en tur ut til Koh Larn og forhåpentligvis få litt farge før jeg kommer hjem! Ønsker dere der hjemme en fin morgen!:)

GODT NYTT ÅR!!:)

Vi er allerede kommet til 2. Januar!:) Siden sist jeg blogget har vi gjort utrolig mye morro! Vi har vært på en av verdens størtste trekirker, vi har leid mer vannscooter! Vært har og snorklet har vi også , det er noe av det artigeste jeg har gjort. Så morro at vi faktisk skal ta et prøvedykk før vi drar hjem! Vi har også hatt noen heftige byturer sammen med to fantastiske jenter fra Kings Table, Net og Tik! Nyttårsaften dro Daniel og Tonje til Bangkok, mens vi ble igjen og feiret på taket av lings Table! En sykt bra nyttårsaften, faktisk den beste noen gang! Vi måtte jo også en tur til Walkingstreet for og sjekke ut livet! Så mye folk har jeg aldri sett på et sted, herreguud! Men morro var det og vi var vel i seng rundt 0630!:) Flinke var vi! Her skal dere få litt bilder fra den siste uka! Nå skal vi ned på stranda og møte de to andre som kom fra bangkok igår!:)
Solnedgang på Balihai!Søteste Net!:)

Tilbringe nyttår i en solseng var ikke feil!:)Net og meg på taket av KT