februar 2013

SAAALG!!

Om drøye 40 min så åpner BLUSH.NO Salget sitt! Anbeffaler sterkt og ta en titt der. Sminke og hudpleieprodukter er til vanlig veldig dyrt, så det er lurt og slå til når det enedelig er salg på slike ting:)


Fra 18.00-19.00 er det salg på duft og kroppspleie.

Fra 19.00-20.00 er det salg på hudpleie.

Fra 21.00-22.00 er det salg på hårpleie

Fra 22.00-2300 er det salg på det beste av det beste.


 

 

 

INN I DRESSEN OG UT AV DØRA!

Da har jeg fått på meg den fantastiske Thon uniformen og er klar til 8 timer på Gyldenløve. Dere andre som har normale arbeidstider får ha en super kveld! 

 
VERDENS BESTE HILDEN!

Idag er det den 28.02.13 Det betyr at ei fantastisk jente fyller hele 27år! Gjennom 8 år nå har Hilde vært en super spesiell person i livet mitt. Gjennom godt og vondt, tykt og tynt så er vi fortsatt gode venner idag! Vi ser hverandre ikke like ofte mer i og med at det er 60mil mellom oss, men hver gang vi møtes er det som det kun var en time siden sist vi så hverandre! Et slikt vennskap er noe jeg setter så stor pris på. Hun får meg til og le i situasjoner jeg ikke trodde var mulig, hun sier alltid de rette tingene og hun er der for deg når du enn måtte trenge det! Hilde, jeg er så utrolig glad i deg og du er en fantastisk gledesspreder!:) Gratulerer masse med dagen din idag <3

 

 
GOD MORGEN :)

Idag har jeg sovet lenge, det er så deilig. Sto opp og satt på en maskin med klær, laget meg en kaffekopp + frokost! Perfekt start på dagen. Jeg skal jobbe kveld idag, gleder meg helt sinnsykt til og komme på jobb idag for vi har nemlig helt ny resepsjon ferdig. Den er jeg så spent på og se at jeg kan nesten ikke vente! Men tenkte egentlig at jeg skulle anbefalle dere og se en superbra dokumentar som vi så igår. Den handler om rettsakene og styret rundt de 3 eierene av Piratebay. Kjempe spennende og følge de gjennom alt helvette de måtte gjennom! Så laste den den (Via piratebay). 

 
FÅTT NY GENSER AV KJÆRESTEN!!:)

Og jeg elsker den, så god og ha på og den satt som et skudd! Jeg er sååå heldig. Den er perfekt i bakken, på hyttetur eller bare en kald kosekveld hjemme! Imorgen skal jeg på Thon hotel ullevaal og gå brannrunde i og med at jeg skal jobbe litt der også fremover! Hotellet er døds fint, så det skal bli morro! Nå blir det avslapping på soffaen med verdens beste før vi hopper i seng!:)

 

 
LADET, MEN IKKE LETT!

Herreguud, kjennes ut som det kameraet veier 10kg. Og ta bilde av meg selv ble lettere sagt misslykket!:D Blir bedre med et stativ tenker jeg. Imorgen tenkte jeg og kjøre en konkurranse, har en klokke liggendes som jeg kjøpte for noen mnd siden! Men rakk jo og kjøpe meg enda en ny før jeg fikk tatt i bruk denne. Så titt innom imorgen da vel. Kanskje akkurat DU vinner ny klokke:)

 

 


Bildene er som dere ser litt "prikkete" Det er kun fordi jeg har kjørt høy ISO!:)

FLINK JENTE!

Jepp, flink har jeg vært idag! Ryddet og vasket i alle rom. Vasket, hengt opp og brettet klær. Jeg har til og med dusjet hunden..Kjedelig var det, men veldig godt når man er ferdig! Kjæresten har tatt med minnekortleser hjem til meg, så nå kan jeg begynne og bruke Canon kameraet. Det er stort og litt vanskelig og ha med seg overalt, men det får gå til jeg får kjøpt meg et lite kamera som selvfølgelig også skal være fra Canon!:) Nå skal jeg sette meg godt tilbake, koble pcn i tvn og se den nyeste episoden av pretty little liars! Det skal bli himmelsk:)

 


Bildet er fra sommeren 2011!:)

NYTT DESIGN!

Da er endelig nytt design på plass! Hva syntes dere?  Ny Banner kommer også i løpet av dagen! :) Så det blir bra håper jeg.. Hva skal dere idag? Jeg skal være flink og rydde hus, skal nemlig jobbe så mye fremover på forskjellige hotell rundt om i Oslo! Veldig morro og prøve seg på alle typer Thon Hotels.. Og i år ser det ut som det kanskje blir en tur til New York i tillegg til Thailand! Så da er det bare og spare masse! :) En uke i NYC, da går det mer penger enn jeg tjener på en mnd:D Det er desidest verdens beste shoppingby.

 

Bildet er tatt i Time square.

ME, MYSELF AND I!

Dagen er faktisk nesten over alt! Vi har spist verdens døveste middag idag! Fiskegrateng.. Det blir lenge til neste gang, det er helt sikkert!:) Har fri imorgen også, og jeg liker det.. Av en eller annen merkelig grunn setter jeg mer pris på fri i uka. Jeg driver forresten nå og bygger om designet på bloggen, så i løpet av uken blir hele utseende forandret fra topp til tå! Gleder meg masse til og se hvordan det blir. Også håper jeg dere liker det også, det er jo det viktigeste av alt:)

 

Ikke det fineste bildet akkurat!:D Men det får duge.


SÅ DEILIG MED FRI!

Etter en lang helg så har jeg endelig en dag fri. Den har jeg brukt på og gå tur med hunden og liggi rett ut på sofaen!:D Jeg har fortsatt ikke fått et eneste bilde ut av minnekortet, men Henrik skal ta med hjelpemiddel fra jobben. Hurra for han!:) Så forresten siste episode av The Hills for 5 gang ista, jeg gråter like jævelig hver gang! Ganske teit, men etter 7 år med den serien så føler man nesten at man kjenner de!:D Og slutten er så fantastisk, den gjorde de bra!:) Brody er en kjekking;)
SUPERT!!

Jeg hadde tenkt til og slå an med en innlegg med masse bilder som jeg har tatt med kamera, både igår og idag! Men nå vil ikke bildene overføres til pc! Typisk.. Har ikke energi til og prøve mer:) så dere får vente til imorgen! Vi har gått tur på verdens fineste sted idag! Elsker utsikten av oslofjorden og den så vi godt idag. Nå skal jeg straks finne sengen, var tross alt oppe kl 0600 Idag! Kun for og rekke hotelfrokost før jobb;) Jeg er flink!!

SKIFT FARGE PÅ DINE ICONER!

Var innom en blogg igår, og da fant jeg en app som gjør at du kan skifte farge/ mønster på tlf iconene! Det er supermorro, og telefonen blir så mye mer fancy.. Du kan laste den ned til både iphone, iPad og Samsung telefoner!:) Den er gratis og heter cocoppa. Så det er bare og komme i gang:)

SHOPPING!

Jeg gikk amokk med shopping på nett igår! Jeg kjøpte meg bl.annet nye sko, Har lenge hatt lyst på de, men har ikke klart og somle meg til og kjøpe de! Bortsett fra sko så ble det mye ny sminke. Øyneskygge, eyeliner, Mascara, Mineralpudder, Shampoo, Balsam ++. Så gleder meg maximalt til dette kommer i posten!

Nå er jeg forresten tilbake på jobb, her blir jeg også til kl 1500 imorgen! Er ferdig så sent idag at jeg rett og slett bare overnatter på et hotellrom! da blir det litt flere timer og sove, og da er jeg såå mye mer uthvilt til dagvakt imorgen også!:)

Må si jeg misunner alle som har fri idag, og kan tilbringe dagen ute i vårvarmen! Endelig begynner vi og se slutten på vinteren her i Oslo også!:)


De nye skoene som er godt på vei til meg <3 på tide at jeg kjøper noe annet en Converse også!:D

23.02.2013

Jeg er på jobb! Og vi pusser opp resepsjonen, så halve området er sperret av og det er dårlig lys! Men resultatet gjør sikkert at det er verdt en uke med litt tull!:) Veldig stille idag, så jeg sitter med ankomstlisten og smågodt å koser meg!:) Har egentlig ingenting spennende og skrive her idag! Så legger heller bare ut et bilde! Like så greit syntes jeg.KLÆR!

Jeg har vært verdens flinkeste idag! Klart og kaste 3 søppelsekker med både klær og sko! Det satt langt inne, men måtte gjøres.. Har jo ikke plass til alt! Også fått meg nytt deksel fra QXL! Var på tide og bytte ut skruffdekslet!:D Nå er jeg på besøk hos min mor, skal spise middag her idag, godt og slippe og lage middag selv innimellom!

Visst du vil ha likt deksel eller en annen type billig så er det bare og gå inn ->HER<-


Så fint deksel vettu!!
Genser fra Topshop!

 

TETT I TRYNET!!

Jeg er så tett i hele trynet.. Hat! Immunforsvaret burde jo ha blitt bedre siden jeg faktisk ikke har røyka på over et halvt år!! Buhu.. Håper alle andre er friskere enn meg.

LIFE!!

Den berømte Valentinesdagen er over! Haha, for meg har ikke denne dagen vært noe annet en bursdagen til hunden vår. Jeg mener at det og vise partneren at man bryr seg er noe man skal gjøre hver dag, Så hvorfor trenge en spesiell dag til dette.. Men for all del, respekterer alle som syntes dette er en fantastisk dag og feire:D Nå går turen i seng! Jeg er ikke i form og har null energi til overs! Buhuu.. Sove Godt alle!:)


LATE NIGHT!

Klarer ikke gå og legge meg idag!:) Jeg og Henrik lastet ned walking dead sesong 3! Sett alle episodene utenom den siste!:) samtidig lastet jeg ned sesong 3 av Pretty little liars! Mååå bare se en episode før jeg legger meg!:)

JOBB, JOBB, JOBB!

Ferdig med Internett jobb, og på vei til neste jobb! WorkingGirl! Ha en fin Onsdag alle!:)

HAPPYFACE!

Etter en dag fri, liggendes rett ut på sofaen med Wenche i telefonen så og si hele dagen så er jeg tilbake på jobb. Det er deilig, og jobb blir det hele uken!:) Om 2 dager fyller vår hærlig lille hund 2år! Så 14 februar blir det hundekake og feiring!:) Kan ikke tro at vi har hatt henne i 2 år alt. Tiden går så fort! Heldigvis er Pomeranian hunder som lever i opp til 16 år! Så vi har fortsatt mange mange år igjen med denne fantastiske skapningen!:)

 

KONKURRANSE!!


Visst du har lyst på en akkurat nå kan du gå inn --> HER<-- og bestille deg en nå!:) Jeg har disse pennene selv og er superfornøyd!

HERRE!!

God søndags morgen! Jeg er så trøtt, det gjør vondt. Fant også ut inatt at bussen min til jobb idag tidlig gikk ikke! Første buss gikk vel rundt 0900.. Da er det flaks at kjæresten min er verdens snilleste og sto opp tidlig for og kjøre meg!:) Idag drar marte og Marie hjem. Har vært veldig kos og ha de på besøk, men skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så mye! Virker alikevel som de har kost seg sammen med Henrik!:)

IKKE LENGE IGJEN!! GLEDE..

Nå er det bare en time til jeg er ferdig! Tiden har gått sykt sakte idag! men det har vært veldig lite og gjøre..Sitter og ser igjennom analyseverktøyet jeg har på bloggen, veldig morro! Jeg har nesten like mange lesere i Molde og Oslo! Nå er Oslo en del større enn Molde, så jeg er imponert over hvor flinke modefolk er til og lese blogger!:) takk for deeet.. Analyseverktøy er utrolig spennende når man lærer seg og bruke det! Jeg blir fanatisk i perioder, kan sitte i evigheter og følge med på livetrafikk! Kanskje litt for fanatisk!:D hihi.. Men sånn er det:) Jeg skal kjøre igang med oppgjør nå slik at jeg kommer meg hjem! Misunner alle som er på fylla idag! Skulle ønske jeg var det selv! Kos dere, og drikk med måte!:)SMINKE!!

Sminke er produkter de aller fleste jenter bruker! Det er som regel dyrt, jaffal visst man skal ha sminke som duger! Derfor vil jeg anbefalle alle og ta en titt innom BLUSH.NO! der har de sminke, hårprodukter, rensekremer osv osv! Og det beste av alt er at det er utrolig billig.. Masse fra bl.annet Bare Minerans som også er ren mineralsminke som de som er opptatt av det! Og det er halv pris på en mengde av produktene!MORNING!:)

Så delilg og sove lenge på en lørdag!:) Det er lenge siden sist, men sånn blir det jo litt når mn tar på seg jobb hver helg! Kvelden igår gikk bort til og se film og spise godis. Vi så StepUp eller hva den het, en dansefilm som tenåringene ville se og den var faktisk ganske bra!:) Det ble sent i seng, men det følger med i helgene! Henrik har dratt i båten, jentene skal på Oslo City og jeg skal på jobb. Litt kjedelig nå merker jeg, men det får gå! Jeg får hoppe i dusjen og gjøremeg klar!


DUPIDUP

Dagen idag har gått så fort! Vi har laget taco og sett en film. Filmen var Norsk og jeg syntes ikke den var noe og skryte av. Den het mannedauen! Den handlet jaffal om det. Bortkastet tid vel og merke!:) Tenkte jeg skulle kjøre en ny konkurranse imorgen. Har ikke bestemt meg helt for hva man kan vinne enda, så det får jeg tenke på til imorgen!:) i og med at jeg er uten kameralader så blir det heller noen flere bilder fra ferien vår!:) Nå skal jeg prøve og tvinge resten av gjengen til og se på et par episoder av Suits!:)

Ha en fin kveld alle..

KOMMER MEG IKKE UT AV DRØMMELAND!

Litt pause i rengjøringen er vel lovlig når man bruker pausen på og legge ut enda mer bilder, såå mange fine bilder av kjæresten min! Får sommerfugler i magen av og se på de, han er sinnsykt kjekk!;) Lucky me.. Har også kommet frem til at det er på tide og åpne nettbutikken min for fullt igjen! I og med at jeg nå er ferdig med all opplæring osv så har jeg litt mer tid til overs! Net, Meg, Tik og Roar. Dagen vi dro!

Siste dagen på kings table!

Værdens beste kjæreste!

Se hvor blått vannet er! Elsker det:)

MIIIINSIN <3

THAI BILDER!

Har nå sett gjennom bildene vi tok med kameraet til Henrik! Jeg savner Thailand så utrolig mye.. Varmen, bading, menneskene og ingen beskymringer! HoHo.. Jeg skal nå komme meg ut av drømmeland og vaske litt leilighet! Vi får besøk idag av min lillesøster og hennes venninnde Marie! Da blir det nok liv i leieren!;) 
FOR NOE DRITT!

God morgen.. Skal ikke skryte på meg at den morningen her er så god! Fant ut igår ikveld ca 0130 at jeg hadde dagvakt Idag og ikke kveldsvakt! Så for meg og stå opp 0515 Idag var ikke drømmen. Håper dere andre har fått litt flere timer på øyet enn hva jeg fikk;)

NY HJEMMESIDE!

Har vært stille på bloggfronten idag! Hatt masse og gjøre, men liker dager som går i ett!:) Om litt under en time er jeg ferdig på jobb og på vei hjem! Hærlig! Men tenkte egentlig jeg skulle vise dere hjemmesiden til Tsracing! Eller jaffal et utkast av hvordan det ble! Jeg liker den og er storførnøyd med innsatsen de siste dagene, det ble bra til slutt! Den har også en egen iphoneverson!


Hva syntes dere?:)

OH NOOO!

Da var jeg så heldig og våkne! Kjempe fint og ha sovet så lenge, Hadde verdens ekleste drøm om verdens ekleste kjærring! Og det fikk meg til og lure når jeg våknet, når ble satanistsminke og alt for mye brunkrem fint? Og hvorfor legger man ut bilde av det? Og hvordan er det mulig og selv syntes det er fint?:D Huff.. Jaja, takk gud er det ikke mitt problem! :D Kan man ikke bare drømme om fine ting?:D hihi.. Nå skal jeg slutte og lure så mye her inne og heller gjøre litt husarbeid (som jeg skulle gjort i hele dag istedenfor og sove) Er ikke bare bare og stå opp tidlig!

Trøtt da eller? Elsker bilder av meg selv rett etter jeg har våknet!

 

FINITO!

Da var man hjemme igjen etter en tidlig start på dagen! Etter møtet satt vi oss ned på en kaffebar og skravla. Det var vel fortjent etter at ting ser ut til og gå i orden! Den nye hjemmesiden er vel live i løpet av dagen. Den blir veldig mye bedre enn den gamle!:)

 

MANDAG, IGJEN!!

Jeg er trøtt i trynet! Men allerede på vei inn til byen. Merker at kroppen har fått for mye kaffe og hodet henger ikke helt med!:) Typisk mandag!

KJÆRESTEDAG!:)

Søndager er desidert de beste dagene!:) Selv om jeg sov til klokka var 1600 så har vi fått gjort noe alikevel! Veldig deilig og ha litt etterlengtet tid med Henrik! Så idag var vi og spiste på Texburger og dro på kino etter det! Vi så Hobbiten, det var en sykt bra film! Den varte i hele 3timer, men virket ikke sånn i det hele tatt!:) Gleder meg til fortsettelsen på den filmen der!:) Nå går turen inn i sengen i og med at jeg skal i møte med et mediebyrå imorgen tidlig klokken 0900! Da lønner det seg ikke og være kake i hue! Det er det jo de som skal være etter jeg har grillet dem;) Sov godt..

GJETT HVOR VI ER!:)

03.02.2013

BEDRE SENT ENN ALDRI!

Da våknet jeg, litt sent men!;) Sånn er det og jobbe nattevakt. Sitter i skrivende øyeblikk og venter på at kjærtesten skal komme hjem så vi får dratt videre til Sørum. Heidi hadde bursdag igår og hun er også hjemme for helgen! :) Det blir stas. Ingenting arti og dele med dere idag i og med at jeg nylig sto opp!:) Hihi..MOLDE, HERE I COME!:)

Da var Moldebilletten i boks! Det er snart 3 år siden sist jeg var der, så nå var det høyt på tide at jeg tar meg en tur! Gleder meg såå mye til en hel helg med Hilde igjen, såå lenge siden sist! Krysser fingrene og håper det går fort til Mars! Akkurat en måned til jeg drar idag!:) Når jeg kom hjem fra jobb idag lå det en pakke i posten og ventet på meg, det er det beste som finnes!:) i den pakka lå det Shineoil og Mineralpudder fra Bareminerals. Lykke.. Har du prøvd noen av disse produktene? De kan kjøpes veldig billig på BLUSH.NO!

 HOME SWEET HOME!:)

Da var jeg på plass hjemme på sofaen!:) deilig og slappe av når man skal på jobb mot natta! Dagen har vært fin så langt! Utrolig nok har jeg jobbet litt med Markedsføring igjen idag. Føltes veldig godt og være tilbake i det markedet det også.. (: Eneste som mangler for at den dagen her skal bli perfekt er at kjæresten kommer hjem, og det gjør han snart! <3

SHIT

Tro det eller ei, jeg er oppe! Men kan vel ikke skryte på meg at jeg er våken fordi;) vi er på tur mot Oslo og skal en div ærend på veien, når det er gjort skal vi til Pedern og stjele bilen hans ;) hoho.. Blogges senere idag:-)