mars 2013

Påskestund er gull i munn??

Hei og god morgen !:) Idag er det påskeaften. Jeg har ikke gjort noe som helst i påsken bortsett fra sove, og være fyllesjuk! Vi hadde en fantastisk dag på hovedøya på Onsdag, tok båten ut. Vi grilla og drakk øl. Havnet her for og drikke mer og senere dro vi til Christian og Nico.. Det ble en vellykket kveld hvor både Nico, Chris, Henrik, Espen, lihni og meg deltok på!:) Jeg var vært dårlig siden, så idag er første dagen jeg er oppe før 1800! DIGG.. (:

 

Hard rock !!

Min første helg fri i år ;)

Hektisk uke..

Jeg er veldig lei meg for at det har blitt lite blogging denne uken, men det har vært så mye jobb! Og jeg har hatt en del private ting sirklede i hodet, så blogglysten har ikke vært på topp! Men fra imorgen lover jeg og være tilbake for fult!:) Kan forresten fortelle dere at Wenche og jeg har bestilt oss tur til Kiel. Det skal bli både armer og bein. Vi drar ikke før 3 uken i April, så det er fortsatt en liten stun til!:) Jeg er på jobb på Ullevaal stadion inatt. Når jeg er ferdig imorgen klokken 0700 så er det påskeferie frem til 2 April. FANTASTISK..

 
Hurraaaa for Wenchis..

Idag har en av mine aller beste venninder bursdag.. Og da fortjener hun jo en hilsen her inne også:) Siden vi ikke får feiret i helgen så skal vi dra den helt ut i påska! Da skal vi på bygdefest, og gjett om vi skal kose oss. Ha en super dag vennen. Jeg er mega glad i deg <3

 

Like barn leker best??:D 

 

 


Postmannen gjør meg lykkelig.

Idag lå det igjen pakker i posten og ventet på og bli åpnet. For en stund tilbake bestilte jeg meg en øyneskygge som jeg forelsket meg i, da måtte jeg jo bestille enda 3 til. Og idag så kom de sammen med en primer. Jeg har alltid brukt Loreal sin primer, men nå tenker jeg og prøve en annen type.

 

Elsker de, og det beste av alt er at en boks koster kun 20kr. Dette er også ren mineralsminke.


 
Denne mandagen kunne jeg kastet i søpla!

Jeg hater vanligvis mandager fra før, men denne mandagen kan ikke samenlignes med noen annen. Hadde jeg hatt muligheten til og grave meg ned idag hadde jeg gjort det! Men heldigvis går tiden fort og denne mandagen er snart over. Jeg har sagt opp den ene jobben min idag, med tungt hjerte. Men jeg innså at det og jobbe hver eneste helg blir for mye. Thon hotell Munch er et fint sted og jobbe så selve hotellet har ingenting med mitt valg og gjøre. Nå er det kosekveld i sofaen med tomatsuppe og en rykende fersk episode av The walking dead. (:

 
Tskjorte fra Cubus. Bukse er kjøpt i New york.

GOD MORGEN!:)

Ville egentlig bare ønske alle en fin dag!:) Håper at solen skinner der DU bor også.

 En hel dag fri til og bruke på meg selv!

Jeg har hatt fri idag:) Sov til utpå ettermiddagen og lå rett ut etter jeg hadde stått opp også. Når Henrik var ferdig i båten så dro vi og møtte en kompis for og få i oss noe mindre sunt, er tross alt søndag:) Etter maten var i magen så tok vi turen til pappa og Heidi, der skulle vi se på en golf. Endte opp med og kjøpe den! Så nå er vi eiere av enda en døv bil(: Imorgen er det ny uke og med det bringer også nye muligheter. Denne uken er det mye spennende som skjer, og jeg ser frem til og ha hele livet på stell i slutten av uken:) 

 

Tskjorte fra Cubus 129kr, Vest fra Jack&Jones 259kr, bukse fra LCM 499kr, Genser fra H&M 199krKjede fra Usa.


Lørdagen er allerede over..

Idag føler jeg selv at jeg har vært utrolig aktiv. Sto opp litt før 1400, spiste frokost og så en episode av pantelånerene detroit. Fikset meg og dro inn til sentrum for og shoppe litt, endte opp med en ny genser, 2 topper og en bukse. Veldig fornøyd med det:) Etter shopping møtte jeg stemor og ei venninde av henne, vi skulle videre for og møte pappa, Rune og Henrik. Gutta hadde vært på båtmesse og var like sultene som oss. Vi endte opp med og spise på Nygård biffhus i sentrum. Maten der var ok, men ikke noe og skryte vanvittig av! Før var det jo Herford og der har vi jo vært en del, men standaren var ikke den samme! Nå er jeg tilbake på jobb, og her skal jeg være frem til klokken 0700 imorgen. Er kjempe trøtt, så litt usikker på hvordan det skal gå;) 

 

Bukse fra H&M, sko fra USA, Genser fra Lillesøster;)

 

 


Love my Shoes..4500 bilder og 2 timer..

Jeg har sett gjennom så mye gamle minner de 2 siste timene! Veldig morro og se på gamle bilder.. Gleder meg til og begynne og bestille fotobøker. Her på jobb er det stille og dødt! Men det er veldig greit syntes jeg, gleder meg masse til og komme hjem til mine to kjære. Jeg er trøtt og veldig lei av jo jobber hver eneste helg! Jeg har selv valgt det, men alikevel! Uansett, her kommer kollasjene jeg har satt sammen :)

 

 

 
Tiden flyr, før vi vet ordet av det er vi gamle alle sammen..

Sitter og ser gjennom et gammelt gammelt minnekort som jeg kjøpte i 2009 og aldri har slettet noe på. Tenkte jeg skulle legge ut noen her senere inatt!;D Her er jaffal en liten smakebit;)

 

 
Gumball 3000 Betsafe teaser 2013!

Dette er bare en liten smakebit av den fantastiske Gumball 3000 rally. Det handler om raske biler, kjendiser og moro. Gumball 3000 tiltrekker ikke bare superbil entusiaster, men adrenalin junkies og alle andre som elsker moro. Videoen forklarer veldig kort hvordan du kan vinne en plass i årets Gumball. Vi vil også gi deg en Betsafe superbil å kjøre i den. Konkurransen starter 15. mars (idag), Vil du være en av sjaførene til betsafe i årets Gumball 3000? Gå inn HER og meld deg på!

 

 

Endelig, de etterlengtede skoene er hjemme!

Jeg bestillte meg et par med Wedges på nett for litt siden. Jeg har ventet, ventet og ventet på at de skal komme! Idag var kjæresten min så snill at han dro innom postkontoret og hentet skoene for meg. Ikke nok med det, men han hadde også med et påskeegg til meg <3 Han er sååå snill :) Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på sminka og finne det perfekte antrekket som matcher til de nye skoene slik at jeg kan ha på meg de idag:) Nye sko er den beste følelsen som finnes!

 

 

 


 

Frokost with Paradise..

Jeg hadde glemt hvor delilig det var og ha en hel dag fri. Jeg starter nemlig ikke på jobb før 2300 idag! Så jeg har tid til både husarbeid og avslapping!:) Idag sov jeg til klokken var 12, sto opp og laget meg frokost og spiste den mens jeg så gårsdagens episode av Paradise Hotel! Imorgen er det båtmesse som står for tur. Gleder meg til og se om messa har blirr bedre fra i fjord. Tenkte jeg skulle gi bort en del falske øyevipper + lim! Så sjekk innom senere idag visst du er keen på gratis øyevipper:) 

 
Biff and Blowjob dagen ble feiret på Egon!

Haha, neida! Men vi har vært på Egon og spist mat idag faktisk. Christian, Henrik og jeg! De har utrolig god mat, men jeg spiser jo bare knekkebrød og frukt om dagen så biffsnadder var tungt og få ned. Gutta dro videre til båten for og fikse no greier jeg ikke skjønte noe av så nå sitter jeg her, mutters alene og syntes egentlig det er litt kjedelig og ikke være på jobb! :D 

I helgen er det båtmesse på Telenor Arena. Vi skal dit sammen med pappa og Heidi, vi skal også ut og spise og de skal drikke øl! Det kan ikke jeg, for jeg skal nemlig på nattevakt. Nå skal jeg bruke resten av energien på og sette på en maskin med klær + brette!:) Ha en fin kveld alle..

 

Jakke fra VeroModa. 199,- kjøpes --> HER (Finnes i 6 farger)

 Happy girl..

Jeg er hjemme!:D Det er så fantastisk, solen skinner og livet er fantastisk. Jeg har små handlet litt idag også. Nye sko til meg selv igjen, gensen til kjæresten og genser til Wenchis(Lik som på bildet).. Hun hadde så lyst på den ene genseren jeg kjøpte igår, så da bestemte jeg meg for og være snill og kjøpe en til henne også.. Idag håper jeg Henrik ikke har masse planer, slik at vi kanskje kan få en kveld sammen. Jeg kan nemlig ikke huske sist vi begge var hjemme likt i over en time! :) Har noen av dere gjort noe spennende i sola idag?

 

 


Genseren er kjøpt på H&M. Kun 179,- 

Jobb, Shopping og skravling..

Dagen idag har vært effektiv.. Først var jeg på jobb i 9 timer, Innom gyldenløve for og hente kortene og skravle litt!:) Så ned på Oslo City for og hilse på Linda og spise litt mat og ta igjen det tapte! Ble selvfølgelig litt shopping også! Kjøpte bl.annet 2 nye jakker, et par sko, 2 gensere og en bukse!:) Forelsket meg helt i skoene og klarte ikke gå derfra uten!

Disse er kjøpt på Eurosko og kostet 699,- Elsker de:)


Jakken er fra Only 499,- og kan kjøpes --> HER

Tidlig start på dagen..

For en start på dagen Idag. Våknet av vekkerklokka kl 0515, hadde lyst til og grine fordi jeg var så trøtt. Kommer meg endelig inn på Narvesen slik at jeg får tappet meg deilig kaffe i en kopp, går til kassen for og betale.. Da oppdaget jeg at kortmappa lå igjen på jobb! Hurra. Men det stopper ikke der, jeg løp avgårde for og rekke t-bane 6 mot Sognsvann! Syntes det var rart at den aldri kom, jeg hadde jo stått der i 10min! Men da oppdager jeg plutselig at jeg står på feil side.. Jeg jo lengre inn i byen ikke ut!! Verre start på dagen skal man lete lenge etter:) håper deres start på dagen blir hundre ganger bedre enn min:)

Tid er det ikke nok av om dagen.

Beklager dårlig aktivitet her inne de siste dagene. Men tro det eller ei har jeg ikke hatt tid, dagene har vært lange. Jeg har vært på jobb fra morgen til kveld! idag har jeg hatt fri på dagen, og sov helt til jeg måtte opp! Ikke mye spennende og blogge om her skal jeg fortelle dere :) Har ikke tatt et bilde de siste dagene, så legger heller ut en bilde Henrik tok i helgen.

 

 

 

 

God søndagsmorgen :)

God morgen til både store og små. Jeg skulle vel helst sovet noen timer til idag, men det tenker man vel hver gang man blir vekket av vekkerklokka:) Når jeg først var ferdig igår hadde jeg jo ikke vett på og legge meg, vi endte opp på Texburger i sentrum for og kjøpe verdens beste nattmat. Har jo hatt besøk av Wenchis hele helgen, så selv om dette har vært en helg med mange timer arbeid, så har hun gjort så helgen har blitt litt mer enn bare kjip! :)

 

 
VÅR INSPIRASJON!

Bubbleroom.no har fått inn utrolig mye fine sommerklær. Har handlet en del fra denne nettbutikken, og de har rask levering og rimelige priser! Det beste med og handle på nett er at man slipper de lange køene!:) Bubbleroom har et stort utvalg og mange forskjellige merker og velge imellom. De har i tillegg Fri frakt nå! Jeg falt pladask for denne buksa og toppen, ekte vårfarger!

 


Kun 299,- Buksa er fra Pieces --> HER

 


Kun 249,-  Toppen er fra Vila --> HER

 

Annonse.

COLD AS ICE!

Nå er jeg tilbake på jobb. Kjenner at friskluft har tatt helt knekken på meg! jeg stinker bål og merker det ekstra godt når gjestene kommer inn:D Fredric kjørte som vanlig som en helt idag! Så morro og se på hvor høy hastighet og hvor stor kontroll han har bak rattet på den bilen. Wenchis tok med seg Henrik ut på banen også, jeg ble kjempe imponert. Hun er superflink hun også:) Var veldig kjipt og måtte dra når alle åpnet ølen og grilla pølser, men sånn er livet!

 

 

 

 

 


FINTFOLK KOMMER SENT!!:D

Kan ikke beskrive hvor deilig det var og komme hjem ista! Og det beste av alt var at Wenche kom på besøk og skal overnatte. Vi har nå sett Golden Gold, Fredric var jo med i dagens episode! Han er FLINK assa, jeg har ikke ord:) Nå blir det kveldsmat og en film, også litt godis;) Vi blogges imorgen.

 

 
APRIL!

Akkurat gått over kalenderen min for April mnd.. På hele mnd har jeg altså 1 hel dag fri.. Hoho.. Burde begynne og glede meg til lønn i Mai :)) jeg har vært på jobb siden idag tidlig, og har fortsatt mange timer igjen! Har aldri lengtet så mye etter og komme hjem som jeg gjør idag. God helg til alle:)

Vi HAR VÆRT FLINKE!:)

For en effektiv dag. Jeg har vasket alle klær, ryddet alle rom og vasket gulver! Jeg er fornøyd. Når Henrik kom hjem renset vi akvariet også, det ble sååå fint og Nemofiskene var fornøyde! Nå skal jeg lage meg litt velfortjent mat, se en film og lade opp til en hard helg!:)

 
TESTING AV PRODUKTER.

Jeg har nå testet begge lipglossene. Den fra Mac var en 2in1 både lipstick og lipgloss. Den var kjempe fin i fargen, naturlig og lett og ta på. Passer perfekt sammen med hverdagssminke! Den kan kjøpes på MAC sine butikker over hele landet. Fargen jeg valgte heter "NR 13", den koster 229kr.

 

Den rosa lipglossen er fra Nanda, den var veldig knall og ikke no jeg vil bruke til hverdags. Men skal man ut på byen så passer den godt til et rocka antrekk. Denne får du kjøpt på BLUSH.NO! den koster 129kr. Lipglossen var ikke klissete eller feit slik som ganske mange er. 

 

 
PAKKER I POSTEN!:)

Fikk to pakker i posten idag også.. Elsker når det skjer! Idag er den eneste fridagen jeg har før siste uken i mars, kjenner at det blir litt hardt med dobble vakter og ingen hjemmetid! Men det skal gå. Imorgen skal jeg jobbe på ullevaal stadion. Det gleder jeg meg til i og med at det er et sykt fint hotell! Skulle egentlig jobbe der idag også, men det slapp jeg. (:

 

 

Disse skal testes ut nå! To helt forskjellige farger, så det blir spennende.

SHIT, ONSDAG ALT!

Igår ble det dessverre lite blogging på meg. Jeg sto opp dro rett på jobb og være der 22.00 igår! Når jeg kom hjem da, det enestesom var fristende var sofaen og Walking dead. Skal snart på jobb igjen å, så jeg blir nok lite og høre ifra idag også. Men jeg kommer sterkere tilbake imorgen!:)

 

 

HARD START PÅ UKEN!

Jeg kan med hånda på hjertet si at og jobbe idag ble en hard start på uka. Etter helgens festligheter så har jeg gått på snørra så jeg har store smerter i ryggen og i beinet mitt. igår gikk hele dagen bort til og se film, spise opp til flere ganger og sove. Var hjemme ca i 2300 tiden. Idag sov jeg til 1200 og hadde ikke lyst til og stå opp når jeg våknet. Mandager burde vært helgedag det også! Sitter i skrivende stund og ser på bilder fra helgen, de fleste egner seg bare ikke på nett! Dessverre. Men noen av de som ble tatt utover natta skal dere får se, og de kommer her!

 

 

 

DØD!!

Vært stille fra meg idag. Det er kun fordi jeg har vært så dårlig, og er det enda! Det ble litt mye shots igår! Så mye at jeg begynte og blande Mickey Finn med kaffe og krem! Det er ikke og anbefalle.. Men det skal sies at det var utrolig morro. Nå går turen snart hjem til kjæresten, det skal bli så godt.

BIKINI TIME!

Vi koser oss i boblebadet!:) Ble noen timer for lenge oppi der, så alle var passe nedskrumpet!

 

 

GAME ON!

Jeg er alt på bunn av en av mine kjære flasker med Galliano. Vi har spist verdens beste middag som er laget av verdens beste onkel, med andre ord så koser vi oss! Jeg skal innrømme at jeg savner kjæresten veldig mye, men en kveld uten skal jeg overleve! Har tatt en del bilder, så i stedenfor og sitte her og skrive piss så legger jeg ut de!:) Ha en fin kveld/natt folkens. 

 Skjorte fra Topshop. Bukse fra Vero Moda.


LØRDAG, ENDELIG!

Etter bare 4 timers søvn så ble jeg hentet hjemme idag. Vi måtte nemlig til Høyer på egertorget for og kjøpe en jakke fra Designers Remix som jeg hadde sykt lyst på! Uheldigvis hadde de ikke igjen min størrelse, så jeg må bestille den på nett. Tror dere jeg gleder meg til og få den i posten eller?? Ikveld blir det middag og alkohol. Jeg har kjøpt meg 2 flasker med galliano og Mojjito, Wenche har en flaske med Jäger så den kvelden her skal ta av! Lover dere en oppdatering senere ikveld.

 
Genseren min er fra vero moda, og jeg ELSKER den!

FORANDRING!

Idag skulle jeg ønske jeg var et helt annet sted enn hvor jeg er nå! Plutselig så går det ikke helt som man har tenkt. jeg er nå stuck på jobb! Ikke en hærlig situasjon akkurat idag! Dessverre. Før idag har jeg "jobbet" litt med nettsiden til Ts-Racing. Lagt ut litt nyheter og oppdatert facebooksiden! Det er jo morro så man kan ikke helt kalle det jobb. Her på hotellet er det stille, jeg har igjen 2 ankomster og 2 timer med jobb så er jeg ferdig med alt jeg skal gjøre. Natten blir lang! Skulle helst vært lengre opp i norge og drokket med Hilde! Buhuu..

 

Et stk sur og grinete frk. Schønberg!:D

FRIENDZONE!

Kaffe, jobb og venner! Får ikke blitt bedre enn det.. Her jobber de for fullt med A3`n.. Wenche er flink og skal skifte oljefilter osv på bilen sin. Og jeg sitter her, foran pcn og sender mail.. HoHo! Snart skal jeg avgårde, så jeg må kjappe meg og bli ferdig med alt jeg skal. Her kommer et par bilder fra verkstedet.

 

 

 
TS-RACING

Jeg har stått opp og er sur! Vi er tomme for kaffe og jeg er verdens trøtteste i trynet idag:/ Jeg har fått pakkelapp i posten dag, gleder meg til og hente den. Idag skal jeg tilbringe noen timer på TS-Racing, se om jeg får gjort noe fornuftig;) Jeg tar med kameraet og skal seff ta bilder og blogge litt senere idag. Ha en fin dag folkens.

 


Ser ut som huldra, men det får gå:D