april 2013

Da var dagen over snart!!

Ha en god natt alle sammen:)

Verste dagen!

Hei på dere og god søndag! Jeg ramlet på fylla igår. Noe som endte med at jeg var i seng kl 05! Det var kjekt i og med at jeg skulle opp igjen 06 og være på jobb 07. Livet er hardt ;)

Flashback Lørdag!

Etter jeg puttet alt fra iCloud inn i den nye telefonen fikk jeg igjen masse bilder jeg trodde var borte etter jeg byttet tlf sist! Så stas! Masse masse sommerbilder:)

 

Oslofjorden på sommeren er fantastisk:)

Helgen er vel i gang for de fleste!

Jeg er så lat om dagen, at jeg gidder ikke gjøre mer enn jeg absolutt må! Og det går selvfølgelig utover dere lesere også. Det er ikke meningen,  og jeg lover og ta meg sammen ;) Dagen idag ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Skulle egentlig drikke kaffe med Lene idag og nyte fredagsolen. Men våknet kl 13 av kalenderpip og meld fra sjefen om at jeg måtte huske vakten min idag! Den hadde jeg glemt. Men da er det jo veldig fint med google sin kalender! Den vasler deg 2 timer før og du kan samkjøre den med mobilkalender!:)

Når jeg kommer hjem er jeg så heldig at det ligger en spiltter ny iphone 5 og venter på meg. Thomas klarte og skaffe meg en hvit en, og jeg er så fornøyd. Min telefon har blitt treigere enn treigest, så den trengte og bli byttet ut nå:) Ønsker alle en super kveld:)