juli 2013

Fantastico!

Verdens beste dag, igjen! Finnes mange av de nå:) Yayas først, så tordenskiold med beste vennegjengen:)

Shitvær..

Dagen min startet med en liten tur på jobb idag!:) Nå har vi vært hos Daniel for og EU godkjenne Renaulten til Henrik:) effektiv dag!:)

TaCoKvELd

Vi er på besøk hos Daniel og har akkurat fått i oss dagens første måltid:) Nå står film og sofasliting for tur!:)

PubTilPub!

PupTilPub igår endte med grisefylla og Nach til klokka var 0530 idag tidlig! Jeg er vanvittig dårlig idag, men så verdt det! Vi hadde det så morro igår. Idag skal vi til Daniel og spise Taco og jeg gleder meg sykt. Taco er verdens beste dagen derpå mat!:)

Holmenkollen..!

Nå har vi vært på tryvann og gått tur. Første gangen jeg er der faktisk, veldig overrasket over hvor fint det var der. Kvelden idag skal brukes på pub til pub runde sammen med Henrik:)

God Morgen til dere!:)

Veldig deilig og gå ut fra jobb og se at sola begynner og komme seg gjennom skyene:) Jaffal når det egentlig skulle starte og regne inatt! Er veldig redd for at sommeren i år allerede er over. Jeg er i skrivende stund på vei ned til Aker Brygge for og legge meg i sengen og sove hele dagen:)

Genseren er Henrik sin og er fra Converse. Diggeste!


Håper alle får en fin dag.

Dagen er allerede over for min del!

For en dag. Den har vært ubeskriveldig bra, kun fordi jeg har fantastiske mennesker rundt meg. Idag var vi 14 stk på Hovedøya for og spise man og å se på at Henrik endelig fikk gaven sin fra Bjørn, Pedern og Arild! Jeg mener desidert at dette er den kuleste gaven ever. Eneste som ikke er fullt så kult er alt jeg må ha den i stua!:D

 


Det var en dårlig utstoppet rev med horn!:D Henrik var overlykkelig! Veldig kjipt og forlate hele gjengen for og dra på jobb igjen! Men man kan ikke alltid få det som man vil:)

SnapChatDryss.. (:

Jeg digger SnapChat og alle vennene mine <3

God Morgen fra Tjuvholmen:)

Jeg våknet sånn ca 5 timer før jeg egentlig burde idag! Men det var egentlig helt ok. Daniel, Henrik, Trøndern og jeg går tur med hundene på tjuvholmen! Jeg har forlelsket meg i dette stedet <3

Fin start på helgen!:)

Nok en fantastisk dag i Oslo er over! Idag ble jeg vekket av Veronica som var helt klar for båttur når klokken var 14!:) Jeg spratt selvfølgelig opp av sengen og gjorde meg klar til hun kom for og hente meg. når vi kom ned i båten var det bare og få av seg klærne, ta seg en øl og slappe av i sola! Livet er ikke så aller verst. Middagen ble på Hovedøya med en rekke godtfolk! Skal fortelle dere at det var rimelig kjipt og dra på jobb mens resten av gjengen stakk på brygga for og drikke mer øl. Men det har jeg igjen for imorgen tidlig:) Håper dagen deres har vært bra, og at dere har kost dere i sola.

 
Fantastiske Oslo..

De to siste ukene har vært magiske. Solen skinner og det er kjempe varmt, så varmt at jeg angrer på at jeg ikke tok ut noe som helst med ferie. Men sånn er livet! Jeg fikk jo veldig mye ut av friuka mi nå sist. Thomas, Espen, Henrik og jeg tok båtene og dro til Verdens ende mandagen etter Gatebil, så gitt turen til Tønsberg på tisdagen! Tønsberg er desidert sommerby nr1. Hele vennegjengen var samlet og det betyr som alltid fyll og fanteri.. :) Jeg har desverre ingen bilder fra den uken enda, da de fortsatt ligger inni minnekortet:) Har 2 dårlige mobilbilder som er tatt gjennom snap, så dere får holde ut med de så lenge:)

 Fantastiske Tina og meg på nach utpå morgenkvisten..

 


Min bedre halvdel, Christian, Tina og Pål:)

Ny uke med litt for mye på timeplanen!

Denne uken kommer til og gå i et, jeg jobber frem til torsdag morgen! Når jeg går av da har jeg hatt 14 netter på! Men i helgen så blir det sol, og det betyr båttur og alkohol med gode venner <3 Hvordan har helgen deres vært?