carinasch -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Klokken er nå alt for mye og jeg klarer ikke legge fra meg tanken om og reise til et tropisk sted igjen over lengre tid. Vi har pratet masse om å reise et halvt års tid til vinteren. Sør America er toppen av listen da vi hadde to hele måneder i Fillipinene sist gang vi var ute på tur. Det var to fantastiske måneder som gikk så alt for fort. Vi har heller ikke hatt muligheten til å reise sammenhengende lenge av gangen da kjæresten min har gått på skole. Han er endelig ferdig og det gjør det veldig mye lettere i forhold til reising. Har dere vært i Sør America? I så fall tar jeg gjerne i mot reisetips.

Nedenfor ser dere noen bilder fra da vi var på Fillipinene i fjor.

 

  • 1

    Hei, 

    Nå er det ganske mange år siden jeg sist blogget. Jeg har nå etter lang tid funnet ut at jeg vil prøve meg på nytt. Mest for min egen del, slik at jeg har en dagbok med fine minner og se tilbake på. Kan starte med og fortelle litt om meg selv.

    Jeg heter Carina og bor for tiden i Spania midt mellom Marbella og Malaga. Jeg flyttet hit sammen med kjæresten min i fjor sommer, så vi har nå straks bodd her et helt år. Vi har også anskaffet oss en omplasseringshund som heter Arne, han er straks 5 år og lever livets glade dager. Her på bloggen så kommer jeg til å dele mye fra min solfylte hverdag.