august 2013

Så mye HYGGE!!!

Her koser vi oss!:) Nå venter vi kun på ei til før det blir verdens beste middag laget av Daniel:)

Hygge og PuppePatruljen!

Ikveld er det styremøte for både hygge og PuppePatruljen! Vi skal til Daniel for en bedre middag og diskutere både nye klær og Hyggefest!:) bilder kommer senere idag :) Nå er det øl og Hygge på verandaen før vi blir hentet at Marius og Trond!:)

Perfekt Fredag:)

Back from the dead!

Jeg har hatt en bitteliten pause! Etter forrige helgs artigheter har jeg rett og slett vært helt dø! Men, Cowboyfesten var helt sinnsykt vellykket! Bilder sier mere enn ord, så jeg legger heller ut bilder!:)

 

 

  

 

Friday!!:)

Ååå, helgen har endelig kommet! Wenche, Tina og jeg har vært på Standard i prinsensGate slik at vi fikk kjøpt oss no CowboyUtstyr!:)

Nå belønner vi oss selv med lunsj på Fridays!:)

SommerFølelse.

Ingenting er bedre enn at
Solen skinner og man kan ta en tur på hovedøya. Sesongen er jo snart over, og det betyr også at båtliv og hovedøya også er over for denne gang! Så det er bare og nyte den siste tiden:)

Kjedsomhet..

Jeg kjeder livet ut av meg idag..
Alle jobber eller er langt unna Oslo!
Det er 24 grader ute og helt blå himmel. I tillegg har jeg sett den siste episoden av californication! Så nå må jeg vente til 2014 før en ny sesong kommer ut.

Har dere noen forslag til hva slags serie jeg burde se nå?:)

Mine egne!<3

Jeg har laget mine egne Converse! 3 forskjellige par! Jeg liker alle 3.. Men hvem likte du best?:)

Bildene er dårlig da jeg tok bilde av pcn for og vise de! Leveringstid på egenlagde Converse er 2-3 uker!

Nye innkjøp <3

Jeg elsker Converse, det er ingen hemmelighet! Idag spanderte jeg på meg selv et par til! Nå mangler jeg kun hvit så har jeg denne modellen i alle farger<3 Fikk også kjøpt meg litt sminke og nye hårprodukter!:)

Fantastisk dag:)

Forandring fryder!!

Nå skal alt lilla hår vekk! Hater og farge håret mer enn noe annet i hele verden! Men nå har jeg drøyd det så lenge at jeg ikke klarte mer!

Det sto mellom mørk brunt og svart denne dagen:)

Hvilken farge tror du jeg valgte?

Etterlengtede feriebilder..

Endelig har Henrik fått tømt minnekortet for feriebilder!:) Så nå kan jeg endelig dele de med dere! Husk også og gå inn --> HER for og være med i konkurransen om og vinne 10 par med falske øyevipper!:) Dagen idag har blitt brukt foran skjermen for og se mer av Hank Mody og Californication:) 

 


Tina, Hermine og megPedern, Stian Blipp og Henrik

Marius

Daniel, Christian, Tina og Meg.

Arild og meg.

Hermine og Henrik:)

Pedern og meg.

Hermine <3Pål og meg en tidlig fredagsmorgen:)

VINN 10 PAR MED FALSKE ØYEVIPPER!

Det eneste du må gjøre er og dele dette innlegget på din FacebookSide og på din egen blogg visst du har det.

Husk også og kommenter her på blogget at du har delt det:)

Trekker ut to heldige vinnere fredag den 16 august.

LYKKE TIL:)

Fantastisk søndag!:)

Først på Rudskogen, så kom Pedern, Arild og Tina til oss for å spise taco!:) Det var super godt, og fantastisk hyggelig med besøk:)

Rudskogen..

Vi har tatt turen til Rudskogen! FordClub har leid banen, og Ford er desidert det grommeste merke når det kommer til racerbiler!

Håper alle har hatt en fin helg??:)

Lørdag, igjen!

Hei til alle dere. Dette blir den mest stille lørdagen på så lenge jeg kan huske. Wenche er i Trondheim, Jannike er i Tyrkia, Tina er i Valdres, Caroline er i bursdag, Arild, Pedern og Trøndern er også opptatte. Så jeg og Henrik skal ha Rydde&VaskeDag idag! Og når vi er ferdig skal vi belønne oss selv med nattkino:) Noen som har no kinoforslag?
Jeg skal også farge håret idag! Det lilla skal bli svart igjen.. :)

Rolig dag!

Dagen har blitt brukt opp på hovedøya med svigerforeldre i sola!:)
Det er ingen hemmelighet at det ikke er like varmt nå om kvelden, så nå går turen hjem for og se film med Jannern:)

Ha en super fredag alle sammen:)

Nye RayBan <3

Elsker late dager når man ikke er helt i form:) Vi kom oss endelig ut døra for og kjøpe mat nå! Og samtidig dro vi opp til foreldrene til Henrik for og se på sykkelen hans og hente gaven Thomas har kjøpt til meg:) Jeg var så heldig at jeg fikk de kuleste RayBan brillene ever! Pilotbriller er det kuleste jeg vet når det kommer til solbriller:) Jeg er heldig!

Friends!

Kjempe kos og våkne til besøk av både Caroline og Jannike! Vi spiste verdens letteste middag før vi kom oss ut og i båten. Det er jo faktisk sommervær idag:)

God Morgen!

Annenhver uke så er 0700 det beste klokkeslettet i døgnet! Det betyr at man er ferdig på jobb og skal hjem og sove! Håper alle får en fin onsdag!:)

Helgen!!

Denne helgen har vært magisk! Vi har vært så mange samlet på Aker Brygge og jeg mener bestemt at lørdagen kunne ikke blitt bedre. Først våknet jeg av at Fredric og Wenche kom på tross av regnet! ( Det er kanskje ikke lov og si) :D men samme det! Vi startet dagen med mat og øl på O'learys. Og i løpet av kvelden var vi nærmere 30stk oppi båten til Pedern og Arild. Og ikke nok med det, alle holdt deg samlet hele kvelden og rocka livshiten ut av Tordenskiold! En sykt vellykket kveld..

Frk. Skovdal og jeg på brygga!:)

Igår hadde vi igjen vår berømte PubTilPub runde! Denne gangen var det Henrik, Pedern, Lillian, Robin, Tina og jeg som gikk byen rundt for og finne god øl!:) Når klokka ble så mye at serveringen stengte så havnet vi på enda en runde rundt i byen, denne gangen sto matjakt på agendaen! Tror vi var tilbake i båten i 5-6 tiden! Så dagen idag har vi brukt på sofaen og sett verdens dårligste film:D

Nå er vi tilbake på brygga og er klare for runde to! Idag skal vi feire at Tina har fått ny jobb <3