september 2012

SKREIA..

Jeg sitter her med sommerfugler i magen og gleder meg ekstremt mye til å dra. Jeg pakker kofferten og stikker til Toten for og besøke verdens beste Wenche hele helgen!  Tar også med meg hunden, så det blir nok ganske stille for mannen som skal være uten kjærring og hund hele helgen! Men han overlever nok lett!:) HOT..

Det er alltid greit og ha noe fint og hvile øynene på!  Og det får man av bildene under!:) Brody Jenner, Paul Walker og Matt Lanter. Kjekke mannfolk fra topp til tå!  Hadde jeg kunnet velge en av de tror jeg nok valget hadde falt på Brody Jenner!

 

Ellers så er det jo fredag i dag! Helgen begynner og jeg har bestemt meg for og rømme byen for helgen. Som jeg gleder meg! Har dere noen planer for helgen?

LAVKARBOKAKER..

Det er utrolig mye godt man kan spise selv om man er på lavkarbo.. Man kan bestille ferdig lavkarbomix og glasur HER Jeg har kun prøvd Sjokoladekaka, den var utrolig god, smaker nesten som vanlig kake! Samboeren min liker ikke kaker men den lavkarbo sjokoladekaka spiste han masse av, så noen syntes faktisk lavkarbo alternativet er bedre!:)

INSPIRATION..!

Klassiske bilder av Converse syntes jeg er utrolig kult! I mine øyne er dette kunst og jeg elsker og google frem disse fantastiske bildene! Jeg ser meg aldri lei og har alltid lyst på nye par i alle fasonger og farger!:)


  LoVe.. SKO SOM PASSER TIL ALT!

Visst jeg skulle valgt en skotype/merke som passer til alt hadde jeg valgt Converse all star light hi! Jeg har de i så og si alle farger og de kan brukes til ALT! Jeg må innrømme at jeg syntes de er litt dyre i Norge, så jeg pleier og hamstre Converse da er jeg i New York! Der får jeg et par for 250,-  i steden for 699,- som vi må betale her hjemme. Ebay har også veldig lave priser på disse skoene!:)
 

LANA DEL REY FOR H&M

Hva syntes dere om H&M sin høstkolleksjon? Jeg liker den utrolig godt! 

Fine friske høstfarger Gå inn HER for og se mer av denne kolleksjonen. 


HELGEN!

Denne helgen har vært utrolig rolig. Fredag bestemte jeg meg for og ta en pause fra lavkarbo så vi dro på Yayas for og feire ny båt!:) 


Den er ganske så tøøøøøøff!:) Synd det er så lenge til sommeren.


TGIF

Da er det ikke mange timene til det er helg for de fleste! Min helg starter nå med en lengre tur med hunden rundt hvervenbukta! Solen skinner, og det må man ta nytte av!:) Det er også utrolig fint der vi skal gå! Utsikten og naturen er fantastisk!


Hermine gleder seg til og gå på tur!:)PØLSER OG GRØNNSAKER I ILDFASTFORM
 

Selvfølgelig lavkarbo. Denne oppskriften fant jeg på greterode.no, det skal egentlig potetmos i bunnen men den valgte jeg og fjerne! 

FRIENDS

Venner er de som gjør hverdagen lettere og som sier deg sannheten i en hver sammenheng, selv om det kanskje ikke var det man ville høre. Venner er de man kan stole 100% på og som er der for deg hver gang du trenger det.

Jeg elsker vennene mine over alt på denne jord.SÅ FINT, MEN SÅ DYRT!:(

Gucci har utrolig mye fine ting, men guri prisene er stive! Kjolen nederst til venstre koster faktisk 10000 Euro! 


Vesker og sko er faktisk litt rimligere enn hva klærne er, men alikevel DYRT! Men jeg liker og "vindushoppe" på nett.


 

THE POMERANIAN

Dette er da  hunden vår! Hun er en pomeranian tispe på snart 2 år! Hun er veldig liten og veier ca 1.5kg! Fordelene med at hun er så liten er jo at det er lettere og ta henne med overalt. Og hun er billig i drift, da hun ikke spiser så alt for mye!:)  Dette er en rase jeg anbefaler sterkt..JORDBÆR OG VANILJEKESAM

Siden jeg går på lavkarbo så kan jeg ikke dytte i meg alt jeg vil av godis! Heldigvis forsvinner sukkersuget mer og mer, men tror nok aldri det blir helt borte.  Derfor er det bra og ha noe alternativt:) Når jeg har lyst på noe søtt tyr jeg ofte til Jordbær og vaniljekesam! Det er litt mer karbohydrater enn hva man egentlig skal ha i seg, men jeg har nå kommet såppas langt at det går bra!:) 

Har du smakt Jordbær og vaniljekesam? 
SAVNER SOMMER!

Et lite bildedryss fra sommeren 2012. Jeg syntes den gikk alt for fort! Men heldigvis kan jeg trøste meg med at hele desember er jeg i Thailand:) Kan ikke nekte for at jeg gleder meg til det..!Båtlivet er fantastisk når været er bra!:)
MUST!!

Siden jeg er syk og ikke har så mye og drive med for øyeblikket tenkte jeg og legge ut de 3 hotteste skoene for tiden! Alle er fra Christian Loubuotin.

 
Dette er i mine øyne sko som kan brukes til alt! De er en smule dyre.. Skoene hans ligger på mellom 5000kr - 12000kr! 
Anbefaller sterkt og gå inn i nettbutikken og titte, de har vanvittig mye fint!

CHRISTIANLOUBOUTIN.COM 


LAVKARBOMIDDAG!

I dag har vi spist kjøttboller og broccoligrateng med Stekte tomater toppet med ost! Oppskriften på broccoligratengen fant jeg på Lenaslavkarbo! Legger den ut til dere her også! Den er virkelig verdt og prøve, jeg har fått helt dilla og lager det til nesten hvert måltid. Klar til servering.

Tomatene legger jeg bare på sølvfolie, deler de så i to. Også strør jeg på osten og krydrer med salt og pepper. De pleier og stå i ovnen ca 20min på 200grader (Varmluft)

TUR MED HUNDEN!

Både jeg og samboeren min ligger hjemme med feber og hele pakka! Men til tross for det har vi jo en liten hund som må ut på tur! Vi bestemte oss for og kjøre til Ingjerstrand og gå en runde der. Været var stårlende og hunden koste seg. Jakke: Bikbok. Bukse: Kjøpt i NYC. Sko: Converse 
I`M BACK!

Nå er det en stund siden jeg har blogget! Trengte en pause da jeg hadde bloggingen langt opp i halsen en periode. Nå er jeg tilbake og tenkte jeg skulle dele litt av livet mitt med dere igjen! Siden sist har jeg kjøpt meg hund, flyttet til Oslo, ny kjæreste og startet på lavkarbo. Forandring fryder!:) Håper dere vil følge meg på den nye bloggen!:)