oktober 2012

SITAT!

 
Å bli glad i
er å legge grunnsteinen
til et savn.
 


 
 
 
 

GOD MORGEN

Heihei, jeg er alt for tidlig ute idag! Men godt og ha litt god tid innimellom også. Jeg startet dagen med en smoothie, nam! Idag starter forresten Norges største bilmesse! Oslomotorshow er i Norges varemesse i år også!:) Ta deg en tur da vel?(:

UTSIKT..

Dette er det jeg ser ut av stuevinduet.
Perfekt, rett og slett!(:

HELGENS OPPDATERING.

Det er tirsdag, og jeg er fortsatt ikke i form etter helgens festligheter! Men det tyder jo bare på at jeg hadde en fantastisk bra kveld. Vi var på RÅ i Karl Johansgate! Der spilte Loveshack, et døds bra coverband som virkelig kan det og lage god stemning.  Jeg ble uheldigvis litt for full, så den stakkars samboeren min måtte følge meg hjem litt tidligere enn han selv ville hjem!:) Snilleste kjæresten.. 


LUNCH

Det er fredag, da kan man unne seg noe godt til lunch. Nammmm(:

FOREVER21

Heihei, har dere hatt en fin dag? Det har i allefall jeg(: Jeg har pirket med nettbutikken som vanlig, har nemlig fått inn masse fint fra forever21. Jeg er forelsket i den butikken, handler alltid masse der hver gang jeg er i usa! Her er noen av de tingene vi fikk inn idag:)Alt får du kjøt på Pomeranosaurus.no

TRØTT I TRYNE DA ELLER??

God formiddag til både store og små!:) Jeg har endelig våknet litt! kan si med sikkerhet at jeg har aldri vært så trøtt som jeg er idag. Når jeg satt og ventet på bussen til Ryen idag tidlig må jeg ha vært i koma! Jeg så på klokka og den var såppas at bussen min skulle kommet for flere minutter siden, jeg ser rundt meg og alle menneskene som pleier og ta samme buss som meg var borte!!:( Jeg har rett og slett ikke fått med meg at bussen har stoppet rett foran trynet på meg! Så idag kom jeg altfor sent på jobb.. Kan ikke si at det var den beste starten på dagen! Men når det begynner dårlig får jo dagen bare blitt bedre derfra!:) Har dere forresten funnet noe fint i Nettbutikken pomeranosaurus.no
PÅ JAKT ETTER KULE BILLIGE KLÆR?

Nå er det nesten natta igjen! Dagene flyr fra meg fortere enn jeg rekker og blunke!:) Om dagen er jeg hjemme alene, kjæresten er i trysil. Men da har jeg ekstra mye tid til jobb, og det er aldri feil! Tenkte og vise dere noen av de nye tingene vi har fått inn i nettbutikken idag!:) Jeg har forresten fått masse hjelp av Martin på jobb idag, Utrolig glad for at jeg jobber i norges beste mediebyrå som kan hjelpe meg litt på steder hvor jeg er helt grønn! Optimal Norge AS er best!

 


Jakke kjøpes HER, Svart kjole HER, Lilla kjole HER og Støvletter HER

Vi har også fått inn veldig mye annet fint Anbefaller og ta en titt på resten av butikken også!

POMERANOSAURUS.NO

DÅRLIG BLOGGER (fik på hånda)

Heihei alle sammen. Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager! Men har rett og slett hatt alt for mye og gjøre! Helgen gikk bort til og være med kjæresten på jobb, utrolig morro med bilder og filminspilling av de tøffe bilene til SSP! Vi har også feiret bursdagen til vår gode venn Pedern!:) bare velstand! Åpnet også nettbutikken igår! Fikk inn mange flere bestillinger enn hva jeg hadde ventet! Kjempe stas:) Gå inn og ta en titt da vel.

 

http://pomeranosaurus.no/

FREDAG KVELD

Åhh, timene går så fort. Trodde aldri at jeg skulle si det men, Jeg skulle ønske det var flere timer i døgnet! Sitter hjemme alene godt pakket inn i teppet og jobber. Kjæresten er i Lillestrøm og fikser bil sammen med pendern! Eller i hodet mitt så fikser Pedern bil og Henrik ser på;) HiHi.. 


Forsiden er selvfølgelig ikke ferdig, Logo og forsidebilde blir veldig anderledes enn hva det er nå. Men måtte teste hvordan det ble med bilde der, og da ble det jo dette fine bildet av Hermo som er tatt av Espen W. Butikknavnet er tross alt inspirert av denne fantastiske hunden vår;)

NY JOBB

Hoho! Må si denne fredagen begynner bra. Jeg fikk akkurat beskjed om at jeg har fått ny jobb!:) jeg skal selvfølgelig ikke slutte i Optimal Norge, dette er en jobb som går an og ha ved siden av!:)

FINAL FIGHT

Det er fredag, noe jeg er overlykkelig for! Det er også siste runde av Formula Drift denne helgen. Jeg er veldig spent på resultatet!  Wenche venninden min er der nede for og få med seg løpet live. Må innrømme at jeg er smålig eller VELDIG sjalu, men jeg skal klare med med dataen koblet til tv`n!:) For dere som ikke vet hva formula drift er burde dere uten tvil gå inn på Formulad sin hjemmeside og finne ut mer om denne fantastiske sporten!:) Vi krysser alle fingrene for at Fredric kjører seg til pallplassering i helgen!:)

Bilde tatt av: Camilla Smistad Tofterå.
Nå får jeg komme i gang med de tingene jeg må få unnagjort før helgen tar meg!:) God fredag alle sammen.

 

LOVE

Disse skoene er helt fantastiske sett gjnnom mine øyne! Jeg gleder meg til de er på lager. Se er søte, fine, sexy og kule på en gang. Falt pladask for de!

Hva syntes du? De kan kjøpes på pomeranosaurus.no allerede på mandag! Åpner butikken med et åpningsalg, 10% på hele butikken!:)
JOBB..

Denne dagen har ikke gått helt slik som jeg vil. Den er kranglette og går meg i mot.  Men da er det ingenting annet å gjøre enn og håpe på en bedre imorgen! Jeg venter også på en spennende telefon som skal komme før helgen! Gleder meg til og kunne fortelle dere hva det er:) 

10.10.2012

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hos min mor i sørum, jeg tok toget hit rett etter jobb for og hente ut diverse fra den gamle leiligheten og ikke minst få servert middag. Nå skal jeg se en episode av Tigerstaden før jeg setter meg på toget for og dra hjem til kjæreste og hund<3 Håper dere alle har hatt en like fin kveld som min (:

BLI BETATESTER.

God morgen. Tenkte bare og fortelle dere som har dyr at VG driver nå og tester en ny side som er laget for dyreeiere! Så visst du vil ha gratis medlemskap i et år frem i tid kan dere melde dere på for og bli beta tester. Jeg har gjort det selv, og syntes formålet med siden er veldig bra! 

For og bli betatester for denne siden går du bare inn HER, registrerer bilde av ditt dyr! Da er du også med i trekningen av årets beste dyrebilde. Veldig mange fine premier.

Lykke til. (:
DEADWOOD

Beklager lite oppdatering idag også! Men dagene bare flyr fra meg. Hele dagen idag har gått bort til kun jobb. Så nå skal jeg unne meg selv og se en episode av deadwood, vi fikk sesong 3 i posten idag!:) Tenkte og vise dere et av produktene jeg har lagt inn i nettbutikken idag! Håper at logo og alt er på plass innen helgen er omme, da kan butikken nemlig åpnes allerede på mandag!


Jeg elsket denne kjolen, gleder meg til den kan kjøpes live i nettbutikken! Den finnes i både blå og svart. Hva syntes dere?UTKAST NETTBUTIKK..

Lite oppdateringer på meg idag! Men det har sine grunner! Jeg fikk tilgang til den nye nettbutikken idag! Har drevet med den siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg var jo veldig usikker på hva jeg ville selge i butikken min. Skulle jeg velge klær og sko eller Ting til hunden?? Jeg gikk for begge deler til slutt.. Så min nettbutikk er for både dame og hund!:) Den kommer ikke til og være oppe før om minimum en uke, dette er mye jobb! Mer enn hva jeg forventet. Men forhåpentligvis blir det bra til slutt.

 
Nå skal jeg få i meg noe mat samtidig som jeg skal prøve og være litt sosial med min kjære som jeg ikke har vekslet et ord med siden han kom hjem!:) Vi blogges imorgen!

KJÆRLEIK
 NY UKE I GANG!

Da var det mandag igjen! Helgen er over før man rekker og blunke.. Men sånn er livet, hardt og brutalt!:)) Surpriseparty som vi hadde for Arild gikk kjempe bra, han hadde ikke hatt noen misstanker! Ble super overrasket da han kom inn og så alle som sto i stua! Alle ble også passe drita! Så alt i alt, utrolig vellykket. 


SURPRISEPARTY

Nå er vi på Sørumsand, surprise party for min bestekompis. Dette var det jeg ikke kunne skrive om :) her kommer en liten bildeoppdatering:)

06.10.2012

Hello til dere!:) Jeg er kjempe klar for jentebesøk! Marte er på vei, det er snart Caroline også! Jeg er allerede åpnet vinflaska og er ganske sikker på at jeg skal bli fin i formen ganske tidlig idag!:) Ønsker dere alle en fin lørdag, regner med at dette er dagens første og siste oppdatering her inne! Men kommer sterkere tilbake imorgen!:)
ÅPNET!

Da har jeg åpnet nettbutikken! Fått inn ca 15 varer til nå! Den ser ikke veldig bra ut da man ikke kan lage design selv! Gå inn HER så kommer du rett inn i butikken. Ellers er det en veldig rolig fredag, Kjæresten spiller Playstation og jeg vasker hus.. Ha en fantastisk fredagskveld folkens, vi blogges imorgen:)
JEG LAGER NETTBUTIKK

Samboeren min nevnte for en stund siden at han syntes jeg burde åpne en nettbutikk, som da selger litt rimligere hundeklær, halsbånd osv! Det ble rett og slett slik at jeg bestemte meg for og prøve! Jeg driver nå og legger inn varer i butikken, det er et ferdig oppsett da jeg må finne ut om det er noe marked på dette før jeg bruker masse penger på egen nettbutikk!:) I løpet av kvelden lover jeg og legge ut link, slik at dere får se hva dere syntes om produktene jeg har valgt og selge!:)

Her er en liten smakebit!:)
BUFFALO!!!

Trodde ALDRI jeg skulle si dette igjen, men her kommer det! Jeg har lyst på buffalosko! Var nå inne på Brandos.no og fant de råeste skoene! Har sett på mange sko i samme type som disse, men ingen av de andre kan sammenlignes! Disse var ville..
Hva syntes dere?? Visst du vil ha de så bare gå inn HER og bestill!

FREDAAAAAG

God morgen kjære lesere! Jeg sitter på jobb og koser meg med kaffe og Atkins sjokolade i skrivende stund. Om få timer er det helg, det skal bli utrolig godt. Jeg får nemmelig besøk i helgen av disse to snuppene.


 Det er ca en mnd siden sist jeg så de, så i helgen skal all tapt tid tas igjen og vi skal ha det super morro! Hva vi skal kan jeg ikke dele med dere enda, men søndagen kommer det full rapport med masse bilder!:)

 

WHAT TO DOOOOO?

Hadde glemt hvor kjedelig det var og være hjemme alene på kveldstid! Sitter her alene i mørket og jobber med en Bedriftside på facebook. Har så vidt begynnt, så har mye igjen! Men dere kan få lov og se hvordan den har blitt så langt, gå gjerne inn HER og lik siden. 


 

Syntes også det er utrolig morro og se at så mange er innom bloggen min allerede, den har ikke vært oppe og gått mer enn ei litta uke og flere HUNDRE er innom:) DOWN MEMORY LANE

Down memory lane.. Som jeg savner verdens beste by, NYC er fantastisk! Desverre ble det ikke no tur i år da Thailand blir prioritert i steden! Men da er det alltid hyggelig og se på bilder fra i fjord.. Drømme seg litt tilbake og krysse fingrene for at det blir tur hit neste år. Det blir jo fort enklere når Norwegian begynner og fly dit! De har også lovet at billettene skal kun koste 2000kr!:) Da blir det fort litt rimligere:)


NYC by night

Wall Street

NYC by night, tatt fra Rockefeller Center

Streik i NYC

Broocklyn bridge

upper Manhattan, Sentral Park

Central Park

Downtown 

NYC by night, tatt fra Rockefeller Center

Meg i Time Square

Wall Street, Børsen

VINTERJAKKER

Vinteren er rett rundt hjørnet, derfor driver jeg nå og ser etter vinterjakke. Det er veldig stort utvalg og veldig mye fint! Her er noen av mine favoritter. Har enda ikke bestemt meg for hvem av de jeg kommer til og kjøpe, men fornøyd blir jeg nok uansett:)


Trykk deg inn på linkene for og komme til butikken som har jakka du likte best.. 

Burton Snowboard jakke, The White Collection Burton (Begge farger)Jean Paul sport, Pajar Cougar Black, Canada Goose 


GOD MORGEN FRA OSLO

God morgen, eller ikke! Jeg startet dagen med og forsove meg! Men nekter og la det ødelegge dagen min!:) Helgen nærmer seg med stormskritt, som jeg gleder meg.. Har dere noen spesielle planer i helgen da? 

KLAR FOR MIDDAGSBESØK

Foreldrene til Henrik kom hjem fra Thailand idag, derfor ble det en tur dit på middag!Thomas laget taco, og det smakte såååå godt! Ikke helt lavkarbo men må unne seg selv litt godt.

Håper dere har hatt en like fin kveld som meg:)

WORKOUT

Da er det på tide med trening igjen! Jeg er ikke flink til og trene på egenhånd, så jeg har PT som hjelper meg! Føler fortsatt ikke at denne treningen gir meg den energien alle prater om, men det kommer vel etterhvert! Har dere noen gode motivasjonsråd og komme med? Tar de i mot med stor TAKK:)
NEW YORK FASHION WEEK

Det er ikke så lenge siden det var Fashion week i NYC! Mange kjente designere viste frem sin "Spring" kolleksjon. Veldig mye fint, men også veldig mye rart! Hva syntes du om de forskjellige antrekkene? Jeg kunne i alle fall drept for den grå og hvite Prabal Gurung kjølen nederst til Høyre!!

 


Alexander Wang

 


Tommy Hilfiger

 


Juan Carlos

 


Rachel Zoe

 


Prabal Gurung


WORKING GIRL

Så deilig og være tilbake på jobb altså! Jeg har en fantastisk jobb og fantastiske kollegaer. Vi utvider jo stadig, og på mandag begynte det to nye! En selger og en SEO tekniker. Idag har jeg med meg den nye selgeren på "opplæring" i booking samtaler, Utrolig morro selv om det er litt kjedelig at det er høstferie og lite mennesker og få tak i på telefonen. Til dere som lurer så jobber jeg i et mediebyrå som driver med markedsføring på nett og det heter Optimal Norge AS. Et av Norges beste Mediebyråer, uten tvil(: Så skal du noen gang markedsføre noe så burde du ta kontakt med oss!

 


Toalettbilder er alltid fantastisk!:D


FALSKE ØYEVIPPER.

Et par med falske øyevipper her i norge koster rundt 40kr. Igår bestilte jeg meg 10 par på Ebay for 7kr, det er kjempe billig! De er også utrolig fine på. Til dere som er storbrukere av falske vipper gå inn her og bestill, det er til og med fri frakt.


HERMINE & TOBY

Når jeg var på Toten i helgen var jeg også med Wenche i stallen, evigheter siden jeg har satt mine bein inn i en stall. Jeg hadde også glemt hvor hardt arbeid det faktisk er! Men det var to stk Pomeranosauruser som storkoste seg!:) For Hermine er det ikke dagligdags og være med på slike ting, så hun var rimelig DØ resten av kvelden!:)
BIOTHERM

Jeg har brukt utrolig mange forskjellige renseprodukter til ansiktet oppgjennom. Jeg opplever at det er skjeldent produktene fungere så bra som jeg vil. Men Til bursdagen min i år fikk jeg rensemelk og rensevann av mine svigerforeldre, det var av merket Biotherm og fungerer yppelig! Jeg har jo også hatt problemer med tørr hud og dette problemet ble også borte, man får fuktigheten tilbake og produktene lukter utrolig godt! Noen andre som har erfaring med dette fantastiske merket?
GOD MORGEN.

Etter en liten stund sykmeldt er jeg endelig på vei til jobb! Utrolig deilig og starte dagen så tidlig:) Litt trøtt i trynet som dere kanskje ser, men det er der kaffe kommer inn i bildet! Ha en fantastisk formiddag alle sammen!

TOTEN HELGEN!

Helgen har vært utrolig. Jeg har storkost meg på besøk hos Wenche! Møtt masse nye mennesker og opplevd en skikkelig Totenfest:) Bildene er desverre tatt med mobil, så kvaliteten er ikke den beste:) Håper helgen deres var like fin som min.