november 2012

LIFE!

Noe jeg ikke har fortalt dere enda er at en av mine bestevenninder ble mamma til en perfekt liten gutt forrige Lørdag! Dette er første gang en av mine nære venner får barn, da blir det ekstra stas!:) Jeg gleder meg så masse til og hilse på han at jeg kan nesten ikke vente!

De siste dagene har jeg liggi rett ut med verdens verste forkjølse! Feber, hoste, snørrete og hodepine.. Men jeg tenker at det er bedre og få det nå enn og være syk når vi drar!:) Det er jo faktisk bare 8 dager igjen! 8 dager til sol og varme til alle beskymringer kan legges til side, 8 dager til masse tid sammen med kjæresten på stranda med en kald øl i hånda! Jeg gleder meg ubeskrivelig mye..THAILAND!

Idag er det 11 dager igjen til jeg stikker av en hel måned til Thailand!(: Som jeg gleder meg til sol og varme! Det skal rett og slett bli fantastisk. Kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe! Tror det først nå begynner og gå opp for meg at vi skal dit!:) Gjett om jeg skal ligge på stranda og drikke gode drinker! 

 

SCIENTOLOGI.

Dette er en organisasjon som får meg til og lure på hva som skjer oppi hodene til folk! De kaller det selv en Religion, men fra mitt ståsted så er ikke dette noe annet enn en gjeng med gale folk som ble født uten hjerne. Selv er det ikke så lenge siden jeg hørte om disse, noe som er utrolig merkelig da de faktisk er ganske store.. Hvor mye vet dere om denne Religionen/ organisasjonen?

 

Her skal dere iallefall få litt fakta om de, og hva de tror på og står for..  • Et menneske er et udødelig åndlig vesen (kalt Thetan) med eget sinn og egen kropp.
  • Thetan har levd mange tidligere liv og kommer til å fortsette og leve etter kroppen er død.
  • Mennesket er grunnleggende godt, men har blitt «forstyrret» av smerte og ubevissthet i løpet av livet.
  • Sannheten er det som er sannhet for deg. Ingen overbevisninger skal påtvinges andre. I stedet skal læren i Scientologien testes og de som praktiserer det skal hver for seg bestemme seg for om det er sant eller ei.

 

Den personen som grunnla denne religionen var egentlig en si-fi forfatter med navn Ron Hubbard. Men i 1953 valgte han og omdefinere det hele til en religiøs bevegelse. De har i dag millioner av medlemmer spredd over 159 land. I noen land har denne religionen/organisasjonen blitt forbudt i noen land. Noen har sikkert fått med seg at det er en del kjendiser som er med i denne organisasjonen?

Bl.annet: Tom Criuse, John Travolta, Lisa Marie Presley osv osv.

Religionen dems går rett og slett ut på at man tror på Alien og alt man egentlig vet at ikke finnes! Man kan også kjøpe seg til den høyre og bedre "rolle". De blir overvåket 24/7 slik at kirken vet alt hva de gjør, og når de "verver" seg inn må de fortelle alle sine dypeste hemligheter som de lagrer og bruker i mot deg visst du velger og gå ut av den, noe som er strengt ulovlig i følge dem selv! Når man skriver under er han ikke bare pliktig til og være medlem i 100år, men i millioner av år. (siden de tror på et liv etter døden)!  Man må også følge egne relger som er laget av denne Scientologikirken.

 

For meg er dette bare helt uvirkelig, hva slags normale mennesker tror på Alien når man har passert 6år? Hva slags menneske vil frivillig gå inn for og ha enda flere regler enn man har og forholde seg til idag! kan noen hjelpe meg og forstå dette? 

ENDA MER NYTT!

Her om dagen blogget jeg om den nye kleskolleksjonen til Søstrene Kim, khloe og Kourtney Kardshian! Nå kommer også de to yngste søstrene ut med egen kolleksjon! Kendall and Kylie! Her er en liten sneak peek av hva vi kan forvente!:)


Jeg har allerede lagt min elsk på skjorta som Kendall har på seg! Gleder meg utrolig mye til disse klærne kommer ut! Kanskje jeg skal prøve og ta de inn i nettbutikken min! Er det lenge siden du har vært innom POMERANOSAURUS? Da syntes jeg du skal ta en titt igjen!:)

TVANGSSALG!

 Det som er veldig enkelt i et helt nytt forhold hvor man enda er nyforelsket er og tenke med hjertet og ikke hjernen! En feil som blir begått ofte idag er at man kjøper noe sammen med partneren før man egentlig vet nok om hvordan forholdet vil bli når man møter den virkelige hverdagen og før man egentlig lærer og kjenne den andre personen! Det kan enten gå bra eller utrolig dårlig, som det gjorde i det tilfellet her! Grunnen til at jeg velger og skrive om dette er rett og slett for og få ut frustrasjon, og for og få dere der ute til og tenke dere om før dere gjør samme feilen som meg!

Uheldigvis per d.d eier jeg en leilighet med min eks, Jeg flyttet ut derfra for halvanna år siden men står fortsatt som eier! Han valgte selv og flytte ut derfra for 2-3 mnd siden.. I mellomtiden har den blitt lagt ut for salg, noe jeg var overlykkelig over da jeg endelig kunne bli kvitt den siste tingen som gjorde at vi fortsatt måtte ha kontakt. Den ble også leid ut, gjennom NAV, det var på en måte trygt for da visste jeg at lån og fellesutgifter ble betalt. Men tilfeldigvis skulle jeg sende noe post oppover til min eks, da oppdager jeg at det er en del inkassovarsel i både mitt og hans navn! Jeg åpner selvfølgelig dette og finner da ut at leiligheten var i ferd med og gå på tvangssalg for at ting ikke hadde blitt betalt.. Jeg ringer og prøver og dinne ut av dette, og finner da ut at de pengene vi har fått fra de som leide har ikke gått til og betale det som skal! De var brukt på en selv.. Leiligheten var også falleferdig, møkkete og jævelig. Det måtte skiftes dører, males og vaskes. Takk gud fikk jeg stor hjelp av foreldre og kjæreste! Foreldrene mine malte og vasket så verken jeg eller eksen trengte og gjøre noe bortsett fra og gi de et takk! Til og med det ble for mye for han!!! Men over til det viktige, nå er jeg den som faktisk sitter i knipa! Og jeg var virkelig ikke keen på og bruke mine penger på og betale for at han eller noen andre for den saks skyld har bodd i den leiligheten! Men jeg er mindre keen på og ha et tvangssalg registrert på meg! Jeg er 24 år gammel og har heldigvis lært meg og ta ansvar.. Kan ikke fatte at noen lar det gå så langt, og bare forventer at andre skal rydde opp!! Jeg blir provisert, sint og lei meg på en gang..

Budskap: Tenk dere alltid om to ganger... 

SINGEL!!

Som den Beliber`n jeg er må jeg inrømme at jeg syntes nyheten om at Justin Bieber er singel er ganske trist.. Hadde dette vært noe som hadde økt sjansene mine for og vinne han hadde jeg selvfølgelig vært overlykkelig!:D i dette tilfellet her er beina godt plantet på jorda, heldigvis!:) Hva syntes dere om at forholdet mellom Justin Bieber og Selena Gomez tok slutt?


Det er jaffal ingen som kan si at Justin Bieber er en liten gutt lenger. Han er brennheiit..

KARDASHIAN KOLLECTION!

Jeg sitter i skrivende øyeblikk og ser på den nye kolleksjonen til Kardashian søstrene! Så mye fint, og utrolig nok er ikke prisen så alt for stiv!:) Her er de plaggene jeg falt for..

For og se mer av denne fantastiske kolleksjonen så kan du gå inn her-> Kardashian 

 

HUFF!!:)

Kjære lesere, jeg er veldig lei meg for at det er så lenge siden sist jeg har oppdatert bloggen! Så heldig som jeg er ser jeg at det er fortsatt like mange innom hver dag! (: Jeg lover og bli flinkere.. Grunnen til at jeg ikke har blogget er vel også for at det er lite spennende som har skjedd i det siste!:) Men dere kan seff få en kjapp oppsummering! (: 

Som noen har fått med seg selger jeg en leilighet om dagen! Der var det mye og gjøre for den var klar, men nå er det i orden og det blir visning neste søndag!:) Forrige helg var det også Frenbesøk i Oslo! Thomas tok endelig turen innom byen. Utrolig hyggelig og se han igjen, og ikke minst møte alle vennene hans!:) Jeg tok desverre kun bilder som ikke egner seg for internett! Derfor stjeler jeg noen av Åse i steden!:)Denne kvelden er ikke en jeg glemmer med det første!:D For en arti jeng.. (: