Produkter

God lørdag alle sammen!

Lørdagen er endelig her, og jeg er snart ferdig på jobb. Det er veldig deilig, men det blir ikke mye søvn på meg idag! Janner`n skal feires:) Jeg må forholdsvis tidlig inn til byen for og kjøpe gave og litt stash til leiligheten! Vi skrur Ikeamøbler for fullt om dagen! Gleder meg veldig til og se det endelige resultatet når vi er helt ferdig!:) 

Jeg er nå ferdig med alt jeg skal gjøre, så jeg skal belønne meg selv med en episode av Californication! 
 

 

I AM BACK!

Nå er det veldig lenge siden sist. Det er rett og slett fordi jeg mistet all blogglyst! Nå håper jeg den er tilbake og blir for en god stund! Sommeren er her, noe som er utrlig deilig. Selv har jeg ikke noe ferie i sommer! Jeg har jo fri annenhver uke uansett. Da kan jeg spare ferien min til vinteren!;) 

Siden sist er jo Gatebilsesongen i gang! allerede to treff har allerede vært, Og de var begge utrolig morsomme! Nå gleder meg meg til enda et treff sammen med Team Speedhunters/Toyota/Scania! Masse tid har også gått med til og bruke i båten, vi har hatt ganske mange fantastiske dager ute på fjorden alt i år, og ser frem mot mange mange flere!:)

Her kommer litt bilder fra den siste tiden..

 


Postmannen gjør meg lykkelig.

Idag lå det igjen pakker i posten og ventet på og bli åpnet. For en stund tilbake bestilte jeg meg en øyneskygge som jeg forelsket meg i, da måtte jeg jo bestille enda 3 til. Og idag så kom de sammen med en primer. Jeg har alltid brukt Loreal sin primer, men nå tenker jeg og prøve en annen type.

 

Elsker de, og det beste av alt er at en boks koster kun 20kr. Dette er også ren mineralsminke.


 
TESTING AV PRODUKTER.

Jeg har nå testet begge lipglossene. Den fra Mac var en 2in1 både lipstick og lipgloss. Den var kjempe fin i fargen, naturlig og lett og ta på. Passer perfekt sammen med hverdagssminke! Den kan kjøpes på MAC sine butikker over hele landet. Fargen jeg valgte heter "NR 13", den koster 229kr.

 

Den rosa lipglossen er fra Nanda, den var veldig knall og ikke no jeg vil bruke til hverdags. Men skal man ut på byen så passer den godt til et rocka antrekk. Denne får du kjøpt på BLUSH.NO! den koster 129kr. Lipglossen var ikke klissete eller feit slik som ganske mange er. 

 

 
PAKKER I POSTEN!:)

Fikk to pakker i posten idag også.. Elsker når det skjer! Idag er den eneste fridagen jeg har før siste uken i mars, kjenner at det blir litt hardt med dobble vakter og ingen hjemmetid! Men det skal gå. Imorgen skal jeg jobbe på ullevaal stadion. Det gleder jeg meg til i og med at det er et sykt fint hotell! Skulle egentlig jobbe der idag også, men det slapp jeg. (:

 

 

Disse skal testes ut nå! To helt forskjellige farger, så det blir spennende.